| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres udvendige vindue Casing
    Udvendig vindue kabinet serverer både et dekorativt og funktionelt formål . Casing øger den færdige udseende af et hjem , og i mange tilfælde , binder et hjem sidespor til dens indramning og sæler små huller omkring et vindue åbning. Vellykket installation af udvendige vindue kabinet kræver kun en grundlæggende viden om trim, støbning og tømrer-og hjælper en person at udvikle færdigheder , der gælder for en bred vifte af tømrer opgaver. Ting du skal
    Compound geringssav hugge så Salg Level
    Målebånd
    Blyant
    Framing firkantet
    Finish søm pistol
    Fasteners
    Sealant
    Vis Flere Instruktioner
    1

    foretage målinger for længden af ​​hvert stykke vinduet beklædning. Må ikke antage, ækvivalensen af ​​modstående sider af vinduet - fremstillingsvirksomhed fejltagelser opstår, samt ændringer og skader under installationen. Stå på den udvendige side af vinduet . Måle vinduesåbning på indersiden af vinduesrammen fra top til bund på hver side af vinduet . Måle afstanden fra venstre til højre side af åbningen på både top og bund . Skriv ned alle målinger for fremtidig reference.
    2

    Forstå hvordan målingerne vedrører de færdige tarmstykker . Fordi du målt på indersiden af vinduesrammen , dine målinger repræsenterer " indvendig dimension" hvert vindue beklædning stykke . For at forstå begrebet " indvendig dimension " , forestille sig dette : Hvis hver ende af et stykke beklædning er skåret i en vinkel , vokslys mod sin modsatte ende , så at stykke beklædning danner en trapez . Undtagen de vinklede ender , har trapez ene langside og den ene kortside . Tømrere refererer til den korte side af denne trapez som " indersiden" - denne kant af kabinettet hviler på " indersiden" af det færdige rektangel, der installerede kabinet skaber
    3

    Mark . og skære det øverste stykke beklædning . En indramning firkantet tillader dig at lægge en perfekt 45 graders vinkel . Butt framing firkant til flade kant af kabinettet . Placer pladsen for enden af ​​det stykke af huset og bruge en blyant til at markere en 45-graders vinkel i hele stykket. Brug et målebånd og blyant til at markere den modsatte ende af den dimension , flytte indramning firkant og tegne en anden vinkel på 45 grader for at fuldføre stykke layout . Brug en geringssaven sat til femogfyrre grader for at skære i kabinettet på de markerede positioner.
    4

    Installer det øverste stykke beklædning . Hold huset flugter med den indvendige kant af vinduesrammen , placer den, så dens indvendige hjørner opfylder de indvendige hjørner af vinduesrammen og bruge sømpistol at fastgøre det på plads.
    5

    Fortsæt for at markere , klippe og installere husets stykker . Efter topstykket , udfyld den nederste stykke . Før installation sidestykkerne , bruge et niveau for at sikre , at kanterne på den øverste og nederste stykker er i lod med hinanden . Afslut ved at installere sidestykkerne og forsegling eller caulking samlinger og huller .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man gør en Restore god session på en Dell Ins…
    ·Sådan Get Back af Windows-systemgendannelsespunkter 
    ·Hvorfor kan jeg ikke bruge min USB-drev til ReadyBoost 
    ·Sådan Stop Active Desktop Recovery 
    ·Hvad sker der, når computeren Trash Can er fuld 
    ·Sådan End ikke-responderende programmer med en Registr…
    ·Sådan oprettes et ikon Genvej 
    ·Sådan Edit Windows Startup Configuration 
    ·Sådan bruges Regedit at Bestem version af et operativs…
    ·Sådan Opret mappe Advarsel Tekster 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan downloader billeder til et Acer Aspire One 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden en cd-rom driver 
    ·Sådan geninstalleres Wordpad på Windows XP 
    ·Sådan Reparation Microsoft XP Home 
    ·Hvordan at finde datoen for den sidste slukning for en …
    ·Sådan oprettes genveje på skrivebordet i Windows Vist…
    ·Sådan deaktiveres tilføjelsesprogrammer i en cPanel T…
    ·Sådan oprettes en ny fil i Unix 
    ·Sådan fjernes Windows 7 Home Premium og erstatte det m…
    ·Sådan får noget til en anden computer direkte fra Min…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com