| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan til at konstruere en Window Shutter
    udvendige vindue skodder blev brugt historisk , da en storm var sandsynligt, at kaste vragrester mod dyre vinduer. Under disse storme skodderne , som var hængslet , var pull lukket og låst for varigheden af ​​stormen. Disse skodder blev elementer af arkitektonisk design, når deres oprindelige funktion aftaget i betydning. Ofte udvendige skodder anvendes til at gennemføre en accent farve til det ydre af et hjem, og de er permanent fastgjort og ikke længere designet til at åbne og lukke . Realiseringen en lukker til et vindue kan være meget simpelt . Ting du skal
    Målebånd
    millimeterpapir
    Lige kant
    Pap
    Tape
    Sakse
    Boards , 1 - med 6 -tommers
    Boards , 1 - med 4 -tommer
    bordrundsav
    rystepudser
    Udvendige skruer , 1 1/2-inch
    Power skruetrækker
    Primer
    malerpensel , 3 -inches lang
    Paint
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Mål dit vindue. Hvis du har et sommerhus stil hjem med smalle vinduer , denne stil af hjemmet ofte placeret et enkelt lukker til den ene side af vinduet . For Colonial , georgisk , victorianske eller anden traditionel stil hjem er to skodder bruges , og hver skal dække halvdelen af vinduet området.
    2

    Tegn dit vindue på millimeterpapir . Vær sikker på at medtage trim omkring vinduet i dine målinger . Bestem hvis du gerne vil lukkeren til at ligne det kunne være funktionel. Gør dette ved at se på lignende stil hjem eller fotos af historisk korrekte hjem i dit hjem stil . En funktionel lukkeren tendens til at være en anelse kortere i højden , så det kan fordybning ind i vinduet surround.
    3

    Tegn ud og markere ned målingerne til din lukkeren. En funktionel leder lukkeren være 1/2 af bredden af vinduet og 1 - til 2 -inches kortere end vinduet . Hvis du har bredere windows , så bliver du nødt til at bestemme din bredde er baseret på æstetik eller hvad der vil se godt ud inden for almindelige vindue lukker størrelser. Eksperimentér ved at tape forskellige bredde stykker pap ud for dine vinduer til at se, hvad der ser bedst til dig.
    4

    Byg en simpel hytte stil lukkeren ved at dividere bredden af ​​din lukkeren med tre. Skær tre bestyrelser til denne bredde eller find en pre- cut bord, der er tæt i størrelse. For eksempel bruger pre-cut 1 - med 6 -tommer boards. Skær de tre bestyrelser til din shutter højde. Skær to stykker 1 - med 4 -tommer brædder til dit lukker bredde
    5

    Udlæg dine tre store boards , så de bliver jævnt fordelt. . Placer dine to mindre brædder på tværs af dine større brædder 6 inches fra toppen og 6 inches fra bunden . Skru gennem de mindre bestyrelser i de større boards hjælp af 1 1/2-inch skruer og en magt skruetrækker . Brug to eller tre skruer pr bord eller ni skruer på tværs af hver af de cross bestyrelser. Vend din lukkeren over, så de tydelige planker står ude.
    6

    Sand din lukkeren med en rystepudser til at fjerne alle uslebne områder og splinter . Prime din lukkeren med en god ydre latex primer under anvendelse af en 3-tommer malerpensel og tillade 12. time primeren tørre . Mal dit lukker med to eller tre lag udvendige latex maling giver fire til seks timer for tørretid mellem hvert lag.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Revner i plexiglas 
    ·Sådan Fix Windows Genuine Advantage 
    ·Sådan kopieres et Word Page fra et dokument til en and…
    ·Sådan ændres standard-gateway på en Multi- Homed Com…
    ·Sådan fjernes Windows Billedgalleri 
    ·Sådan Block Adblock 
    ·Sådan Block web sites benytter Notepad 
    ·Sådan gendannes lyd på min eMachine T3418 
    ·Sådan Hent nøglekoder i Windows 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en vens computer til Re…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændre root kodeordet for openSUSE 11 
    ·Hvordan du opgraderer til Service Pack 3 
    ·Kan jeg se TV på min computerskærm 
    ·Sådan Pick Out en farve til et vindue Wrap for Udskift…
    ·Sådan Clear Wtmpx 
    ·Hvordan Tør min harddisk og geninstallere 
    ·Sådan Slet søgehistorik på en Mac 
    ·Sådan får vist skjulte mapper 
    ·Sådan ændres Windows 7 Home Premium til Standard Tema…
    ·Hvordan man laver en gendannelse disk i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com