| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Gør det selv projekt : Storm Windows
    Storm vinduer føje endnu et element af isolering under vinter nætter , der kan gøre dit hjem mere comfortable.The vinduer vil ikke kun reducere indtrængning af kold luft udefra , men bidrage til at forhindre gennemtrængning af vind -blæst vand og betydeligt lavere din varmeudgifter. Primære Målinger

    Projektet begynder med måling og udvælgelsen af ​​storm vinduer . Tag vandrette målinger for hvert vindue i toppen , midten og bunden. Mål den lodrette afstand fra bunden uden kant af vinduet kabinettet til den øverste overflade af vindueskarmen .
    P Hvis du har Oriel vinduer , der har øvre vinger , der faktisk kortere end den nederste komponent , vil du brug for at måle højden af ​​vinduesrammen . Bestil storm vinduer til at matche dette design, hvis du har til hensigt at bevare udseendet .
    Styles

    Storm Windows fås i dobbelt og tredobbelt -track stilarter. Triple- track kombination vinduer er de mest almindelige. Triple- track sort består af to vinger og en skærm . Hver komponent opererer i sit eget spor . De anvendes i kombination med dobbelt -hang vinduer.

    Nogle vindue stilarter , såsom sidehængte eller fortelt stilarter kræver interiør storm vinduer .

    Bestem, hvilken metode til installationen vil du brugt til din primære vinduesrammer : vestlige eller østlige tarme. Vestlige husets storm vinduer skal vedlægges vinduet stop. Den stop er 5/8 tommer- bred strimmel af træ, rammen af de primære vinduer an imod indefra.

    Målingerne for vestlige beklædning vinduer kan maksimalt være 1/4 tomme mindre end den mindste måling foretaget . Bare sørg for, at flangen på stormen vinduet ikke krydser ind på kanterne af hovedvinduet beklædning.

    Østlige beklædning storm vindue overlapper hovedvinduet og mounts til vinduet casing.The endelige måling for denne stil storm vindue skal være mindst 1 og 1/4 kvart tomme mere end de mindste målinger for bredden . Tilsæt ca 5/8 af en tomme til højden af ​​dit vindue målinger.
    Installation Tips

    Sørg vinduerne er knyttet til en solid opbakning . Brug ikke silikone caulk . En latex caulk vil fungere bedre , hvis du er nødt til at fjerne forseglingen vinduet for at foretage reparationer eller andet sted ned linjen . Må ikke caulk langs den nederste kant af stormen vindue --- du ønsker at efterlade en åbning for noget vand , der sætter sig bag vinduet til at køre fra, så det ikke forårsager nogen skade.

    Sæt den første skrue øverst midt for at fastgøre vinduet på plads. Spænd ikke skruerne , indtil du bestemme, at rammen er centrum og firkantet. Spænd bundskruer på hver side , efter at du foretager dit endelige justeringer. Sørg for, at vinduer og skærmen glide op og ned frit i sporene. Du kan have til at løsne rammen for at foretage de nødvendige justeringer, hvis vinduerne er bindende på nogen måde. Sørg for, at extender nederst i storm vinduet er flugter med karmen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at blokere adgangen til Proxy Sites 
    ·Sådan installeres service Windows 2003 
    ·Sådan deaktiveres MSC 
    ·Sådan Tilslut en Mapdrive på en arbejdsstation 
    ·Sådan fjernes en Windows Task Bar 
    ·Sådan får du adgang en NTFS Partition i DOS 
    ·Sådan dele en HP OfficeJet 
    ·Sådan ændres en computer Workgroup navn i Windows ME 
    ·Sådan gendannes Søgeassistent i Windows Stifinder 
    ·Sådan ændres papirkurvikonet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Detect en PEG Problem i en Intel Chipset 
    ·Sådan Stream Med VLC over et netværk 
    ·Sådan password beskytte en enkelt fil på en tommelfin…
    ·Sådan Shrink en partition 
    ·Sådan Erstat SP3 Med SP2 
    ·Hvordan at reparere en konsol Standard Administrator Pa…
    ·Sådan at åbne PC Vedhæftede på en Mac 
    ·Sådan Wake Up en Linux-computer fra dvaletilstand 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en Linksys Wireless Rou…
    ·Sådan Tweak Media Player 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com