| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Pella Windows Installation
    Pella vinduer kommer i mange forskellige størrelser og stilarter , så den nøjagtige installationsprocessen vil variere. Du bør læse den installationsvejledning, der følger med din specifikke vindue stil , før du installerer , fordi manglende installere en Pella vinduet korrekt hulrum sin garanti. Forkert installeret windows også en tendens til ikke at udføre eller vare , samt korrekt installeret vinduer. Forberedelse
    p Hvis du installerer Pella vinduet som erstatning for et andet vindue , den første ting du skal gøre er at fjerne det gamle vindue og ramme. Du bør fjerne alt , fordi de fleste Pella vinduer kommer med vinduesrammen og udvendige kasse knyttet til vinduet . Derefter inspicere åbning for eventuelle fejl , såsom rådnet træ og usunde blinde stopper. Rengør åbningen , så det er fri for snavs eller skidt .

    Next , check for at være sikker åbningen er vandret. Hvis det ikke er , skal du placere shims i begge ender for at sikre levelness . Den Pella Pressroom hjemmeside anbefaler at bruge træ og plast komposit mellemlæg , fordi de er nemmere at bruge og vil ikke absorberer vand , i modsætning til almindelig træ shims .
    Test Fit

    Når du er sikker åbning for vinduet er rent og niveau , er det tid til at gøre en test fit med Pella vinduet. For at gøre testen pasform, første nederst i vinduet i åbningen , og vip den øverste plads.

    Kontroller, at vinduet passer , og at det vil være ensartet vandret, lodret og diagonalt indenfor åbningen . Formålet med testen fit er at vide, om vinduet vil passe perfekt ind i åbningen , før du fastgør den på plads.
    Install

    Hvis testen passer gik godt , er det tid til at installere vinduet ind i åbningen . Først skal du placere en stribe af batt isolering på tværs i bunden af karmen at sidde i mellem karmen og vinduet . Derefter sætte en stribe fugemasse langs indersiden af ​​de blinde stoppesteder og på tværs af karmen , på linje med de blinde stopper. Nu er du klar til at placere vinduet i åbningen på samme måde du gjorde under testen pasform.

    Når vinduet er i åbningen , bør du tjekke igen squareness . Måle hvert hjørne diagonalt i begge retninger . Alle målingerne skal komme inden for ca 1/8 tomme fra hinanden.

    For at gøre vinduet mere sikker , kan du delvist køre installationen skrue på plads langs toppen af vinduet. Derefter kontrollere jambs for rethed . For at gøre dette , skal du måle toppen, midten og bunden af ​​rammen . Alle disse målinger skal komme inden for 1 /16 tomme fra hinanden.
    P Hvis alt er firkantet og endda , kan du installere resten af ​​monteringsskruerne på vinduet . Kontroller at vinduesrammen åbner og lukker effektivt , og hvis ja , installere de plastpropper i sidekarm liner huller.
    Efterbehandling

    Når du er færdig med at fastgøre vindue til åbning, skal du bruge batt isolering i alle hulrummene mellem det nye vindue rammen og det eksisterende ramme. Derefter udfylde dette samme plads med backer stang og fugemasse.

    Efter isolering og forsegling , er du klar til at placere trim omkring vinduet . Nogle Pella vinduer kommer med trim, men du kan bruge nogen form for trim du gerne slutte udseendet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find drivere i Windows 
    ·Sådan Set Up Hjem mapper i Windows 2007 
    ·Sådan installeres en DLL Driver Med nogen System 32 ma…
    ·Sådan deaktiveres Genstart senere 
    ·Sådan Fix trådløse forbindelser 
    ·Sådan Konverter til Wim 
    ·Sådan deaktiveres Prefetch 
    ·Sådan Set Up Dual tunere i Windows Media Center 
    ·Hvad er Winspool.EXE 
    ·Kan ikke tændes Systemgendannelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Logget Out Baggrund i Windows 7 
    ·Sådan Juster et musemarkøren på en Vista Screen 
    ·Sådan deaktiveres en computer på Stand-By 
    ·Sådan oprettes en partition Raid -5 i Windows 
    ·Hvordan man laver en form, der kan udfyldes 
    ·Sådan installeres Gedit Projektleder Plugin til Ubuntu…
    ·Hvordan man laver en Deb pakke Ud af en Python Program 
    ·Hvordan giver jeg ActiveX-objekter på min pc 
    ·Sådan ændres Power Indstillinger for en pauseskærm p…
    ·Sådan formateres en harddisk i Mac OS X 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com