| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Solar Radiation på en Residential Window
    A husets vinduer er typisk de svageste punkter i kontakt med det udendørs miljø . Dette kan resultere i varmetab eller varmetilskud i de varmeste og koldeste måneder af året . Produktion teknologi har udviklet metoder til at omdirigere solstråling til at reducere energiomkostningerne , og samtidig opretholde normal vindue synlighed. Solar Radiation

    Solindfald eller sollys , er en form for elektromagnetisk stråling , der er indeholdt i de synlige og infrarøde dele af det elektromagnetiske spektrum , med en lille del inden det ultraviolette område . Solar stråling effekter er stærkest, når solens stråler er lodret eller direkte overhead ifølge Energy Savers , en solenergi ressource site. Da Jorden roterer , sol stråler drejning i overensstemmelse hermed afhængigt af sted, som tegner sig for ændringerne i årstiderne. Som et resultat, kan effekten af ​​solens stråling på boligområder vinduer varierer afhængigt af tidspunktet på året.
    Effects

    sollys gør sin vej gennem et boligområde vindue forskellige mængder af synligt lys og solvarme kan trænge ind til et hjem interiør , ifølge Florida Solar Energy Center . Forskning undersøgelser foretaget af National Research Council of Canada viser et hjem med termorude klart glas vinduer kan tage så meget som 10 til 27 procent i sol-eller varmetilskud hele vinteren i perioder med sollys. På den anden side kan disse samme vinduer tegner sig også for mere end 27 procent af et hjem samlede varmetab i natperioden timer og på overskyede dage .
    Solar Plader
    < br >

    at få mest af sol stråling effekter , nogle vinduesproducenter indarbejde en sol ark , der dækker inden vinduet designs. Solar folie arbejder for at maksimere effekten af ​​infrarød stråling eller varme , og samtidig opretholde et vindue naturlige synlighed. Lav solvarme (LSG ) gevinst og høj solvarme ( HSG ) er forskellige typer af belægninger designet til varme og kolde klimaer. Lav solvarme belægninger arbejde for at reducere mængden af ​​varme, der passerer gennem et vindue , mens høje solvarme belægninger arbejde for at holde indvendige varme fra ud gennem vinduet overflader.
    Climate Typer
    < br >

    reducere mængden af infrarød stråling , der går gennem et boligområde vindue kan gavne dem, der bor i varmere klima områder . Infrarød stråling gør op længere bølgelængder , eller stråler , der er indeholdt i sollys. LSG dækker værker ved at reflektere disse stråler tilbage uden for, så de ikke kommer ind i huset i henhold til Florida Solar Energy Center. Den modsatte effekt er havde med HSG ark , når de anvendes i et koldt klima , hvor varmen reflekteres tilbage ind i huset i stedet for at flygte gennem ruden .
    Overvejelser

    ifølge National Research Council of Canada , enhver form for beskyttelse af vinduer - uanset om LSG eller HSG - er bedre end ingen beskyttelse overhovedet så langt som energibesparelser er berørt. Og mens mange boligområder er placeret i klimaer , der svinger mellem varme og kolde temperaturer , kan sol plader giver en vis grad af omkostningsbesparelser , hvis blot på bestemte tidspunkter af året. I sidste ende , kan forskellen mellem opvarmning og afkøling omkostninger afgøre, hvilken type folie vil give den mest gavn af solstråling energi.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres USB-drivere i Windows 98 
    ·Sådan aktiveres FTP Trafik i Windows Firewall 
    ·Hvad er den funktion af C: \\ Windows \\ System32 \\ wi…
    ·Sådan Boot en 32 -bit OS på 64- bit processor 
    ·Sådan slettes en linje i MSCONFIG Startup 
    ·Sådan Find en exe-fil 
    ·Hvordan at slippe af Axel.dav 
    ·Sådan får du din Screen Saver for at være på hele t…
    ·Sådan får du vist Startup Programs From Genoprettelse…
    ·Sådan Fjern skjulte Registreringsdatabasenøgler 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan WiFi forbindelse til internettet Med Puppy Linux…
    ·Sådan installeres Ubuntu 10.4 og Vista i en dual boot 
    ·Hvordan laver de Windows altid på toppen i Windows 7 
    ·Sådan Fix ord, når det er blokeret fra Åbning grund …
    ·Sådan kopieres og Paste Pics 
    ·Sådan Flyt oplysninger til en Portable Hard Drive 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows 7 Søvn og Wake…
    ·Hvordan man laver en boks omkring en markør på en Mac…
    ·Sådan Stop Autoplay 
    ·Sådan Fix en blå skærm Intern fejl 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com