| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Pella Windows
    Pella er en af ​​de mest populære mærker til vinduer og døre . Ifølge Pella.com er mindst to personer forpligtet til at installere en Pella dobbelt -hang udskiftning vinduet. Ting du har brug
    Cedar eller uigennemtrængelig afstandsstykker
    Cedar eller uigennemtrængelige mellemlæg
    Window blinkende tape
    polyurethan eller silikone fugemasse
    Window isoleringsskum fugemasse
    2-tommers galvaniseret tagdækning negle < br > Målebånd Salg Level
    Square
    Hammer
    Skruetrækkere
    Vis Flere Instruktioner
    Klargøring af Rough åbning
    1

    Kontroller, at den ru åbning af vinduet er firkantet , lod og karmen er plan. Vær sikker på, at åbningen er den korrekte størrelse af vinduesrammen , plus 3/4 af en tomme i højden og bredden.
    2

    Klip et stykke vindue blinkende tape og anvende det til bunden af den ru åbning af vinduet . Sørg for, at båndet er længere end bredden på åbningen med 12 inches , og at det hænger ud over udvendige med 3/4 af en tomme .
    3

    Cut tabs 1- tommer bred , en halv tomme fra hvert hjørne af vinduet blinkende tape og folde dem til ydersiden af ​​vinduet . Tryk fast så fanerne holde sig til vand resistive barriere
    4

    Klip et stykke blinkende bånd, som er længere end bredden på åbningen med 12 inches og anvende det til bunden af ​​den ru åbningen . Sikre den overlapper det første stykke af mindst en tomme . Sørg for at båndet ikke strækker forbi den indvendige indramning.
    5.

    Vedhæft afstandsstykker , der er 1 cm brede og 3/8 af en tomme tyk til bunden af ​​vinduet åbning , en halv tomme fra hver side. Tilføj shims , hvis det er nødvendigt , for at sikre , at de afstandsstykker er plan.
    Placering af Window
    6

    Fjern Pella vinduet fra plastfolie og papemballage , og sørg ikke at åbne vinduet eller fjerne plastic skibsfart afstandsstykker eller checkrail bands fra vinduet ramme og karm .
    7

    Fold installationen fin ud til 90 grader , og sørg for ikke at rive eller fjerne fin hjørner , og derefter anvende en kontinuerlig perle af høj kvalitet, eksteriør kvalitet polyurethan eller silikone fugemasse til toppen og siderne af den forreste åbning af beklædningen .
    8

    Indsæt vinduet fra uden for hjemmet ved at placere bunden af vinduet på afstandsstykkerne på bunden af ​​åbningen og vippe toppen på plads . Give plads til sims , center vinduet mellem siderne af åbningen derefter indsætte et to -tommers søm i hver ende af den øverste sømning fin i hullet nærmest hjørne for at holde vinduet på plads.
    9 < p > Placér mellemlag mellem vinduet og begge sider af åbningen til pladsen og lod vinduet. Sørg for, at de er placeret i midten og 1 tomme fra bunden og toppen af ​​vinduet. Undgå at placere mellemlæg andetsteds.
    10

    Brug et målebånd til at kontrollere mellemrummet mellem den indvendige foran vinduet og interiøret foran væggen , på flere punkter omkring vinduet , for at sikre det er lig .
    11

    Drive to -tommers søm i hver udstansede hul i sømning fin til at fastgøre vinduet til åbningen .
    Færdiggørelse Installation
    < br > 12

    Fjern shipping afstandsklodser og checkrail bands fra vinduet ramme og karm . Kontroller, at Pella vindue er blevet installeret korrekt, ved at sørge for den vipper korrekt og åbner og lukker det flere gange. Luk og lås vinduet, når korrekt installeret.
    13

    Install frame expander receptor og ramme expander ved at følge " Frame Expander og Receptor " installationsvejledning , der følger med Pella vinduet.
    14

    Påfør lavtryk polyuretan vinduet isoleringsskum fugemasse mellem vinduesrammen og den ru åbning, fra det indre . Tillad otte til 24 timer for fugemasse til at helbrede fuldstændigt.
    15

    Se Pella vinduet instruktionsbog for at bestemme, hvordan den indvendige og udvendige af vinduet skal være færdig , og hvordan man korrekt pleje og vedligeholde Pella vinduer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres Games til dvd'er 
    ·Sådan Test Throughput Speed ​​
    ·SQL-funktioner eller metoder i PowerShell 
    ·Hvordan man kompilerer Pictures i én fil 
    ·Sådan Defragmenter NTFS & Kraft filer Together 
    ·Sådan Bestem en vinkel Uden en Vinkel Finder 
    ·Skridt til at formatere en C-drev på en Dell-pc 
    ·Hvordan man starter en lokal Printer Spooler på en HP …
    ·Sådan Genstart My New HP Pavilion zv5000 
    ·Sådan Opdater Network driver i Win PE 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows Stifinder Desktop Is Dead , Langsom og Kravler 
    ·Sådan Opdater en Asus Laptop 
    ·Hvad skal Windows Stifinder Ikoner Mean i Vista 
    ·Sådan se opdateringer på Windows Vista ved Installere…
    ·Sådan installeres Windows XP på en AHCI Disk 
    ·Sådan Udskift NTLDR fil 
    ·Sådan installeres Plesk på Ubuntu 
    ·Sådan Ryd en Search History i Android Market 
    ·Sådan Slet Idex DAT File 
    ·Sådan Find Out et Password på Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com