| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan får du en udskiftning disk til Windows Home Edition
    Hvis du for nylig har mistet dit nyindkøbte Home Edition og har brug for at geninstallere softwaren , som et resultat af nogle fejl , kan du kontakte Microsoft direkte for at få en erstatning disk for enhver Home Edition version af Windows-operativsystemet har købt fra dem. Windows Home Edition har måske allerede installeret på computeren , da du købte det, eller du har købt software fra en forhandler, og det viste sig at være defekt . Du kan stadig bede om en udskiftning disk . Instruktioner
    Anskaf Erstatning for Lost CD fra Microsoft
    1

    Find din kvittering til din Windows Home Edition software. Du skal have et købsbevis , og en kvittering vil være tilstrækkeligt. Selv hvis du har downloadet din kopi af softwaren , skal du har også fået en kvittering for at udskrive online eller via e-mail . Din kvittering må ikke være dateret mere end 30 dage fra den dato du anmode om en udskiftning disk . Hvis du ikke har en kvittering , kan du stadig prøve at anmode om en udskiftning disk , men uden købsbevis er der ingen garanti .
    2

    Find serienummeret (S /N ) til dit software . Dette hjælper med at identificere den version , så Microsoft sender passende afløser cd'en. Det hjælper også kontrollere , når du har købt softwaren , hvis du ikke har et købsbevis . Dette nummer er ofte placeret på software box , eller eventuelt på cd'en selv. Hvis du har downloadet softwaren , bør dette antal er blevet udstedt til dig på din kvittering eller bekræftelse e-mail. En Microsoft repræsentant vil kontrollere disse oplysninger . Hvis du ikke kan finde ud af at finde det korrekte nummer, kan en repræsentant hjælpe dig
    3

    ringe til Microsoft Order Desk på: . 1-800-360-7561 , mandag til fredag ​​05:00 til 19:00 PST at få en efterfølger disk til enhver version af Windows Home Edition. Hvis du har købt softwaren inden for 30 dage, vil en ny disk blive sendt til dig . En Microsoft-repræsentant vil rådgive dig om eventuelle udskiftning omkostninger eller gebyr for forsendelse og håndtering ( det varierer baseret på dine særlige behov ) .
    Anskaf en erstatnings-cd fra Microsoft
    4 < p> Find den oprindelige Windows Home Edition -cd'en. Du skal være i besiddelse af den beskadigede software for at erstatte det.
    5.

    Ring til Microsoft Supplerende Parts Team på 1-800-360-7561 , mandag til fredag ​​, 5:00 til 7 : 12:00 PST
    6

    Følg rådene repræsentantens . . Hvis produktet ikke længere er under garanti, kan du ikke være i stand til at få en ny disk . Også repræsentant vil informere dig om eventuelle ekstra gebyrer for at sende disken til dig.
    Opnå udskiftning Disk fra producenten
    7

    Find produkt-id'et for din software ved klikke på "Control Panel" fra startmenuen . Klik på " System og sikkerhed" i Windows 7, eller "System og vedligeholdelse" i Windows Vista eller "System og Performance" i Windows XP. Dobbeltklik på "System ". Under " Windows Activation " sektionen (eller "General " fanen i XP) på siden af produktet nummer er en 20 -cifret nummer .
    8

    Find serienummeret (S /N) på bagsiden af ​​din computers harddisk eller på undersiden af ​​din bærbare computer. Nummeret skal være noteret på et klistermærke med bogstaverne "S /N " før dem.
    9

    Besøg computerens producentens websted eller kigge i systemet brugermanualen til at finde producentens kontaktoplysninger. Så e-mail eller ringe til om at få en erstatning disk til Windows Home Edition. Producenten vil sandsynligvis bede om produkt-ID og serienummer du netop placeret i trin 1. .
    Anskaf en erstatnings-cd fra forhandleren
    10

    Find din defekte version af Windows Home Edition og produktet modtagelsen.
    11

    Besøg forhandler, der solgte dig den version af Windows Home Edition.
    12

    Spørg , at de udskifter den defekte cd under Microsoft 30 - dages pengene tilbage garanti .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Opdater kworld PlusTV DVD Maker USB 2.0 
    ·Sådan bruges DX7 Lege i DX10 
    ·Sådan installeres Dual Monitor Tools 
    ·Sådan får du adgang en USB Drive på en router på en…
    ·Sådan Stop HP 1400 Fra Udskrivning af en kalibrering S…
    ·Energy Star Ratings til Windows 
    ·Sådan Tag et vindue ud af en Brick House 
    ·Sådan får du adgang mapper på Windows 7 Home 
    ·Hvordan at slippe af Microsoft Genuine Software Message…
    ·Sådan ændres af primær og sekundær DNS-adresse ved …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Tekst Size Settings i Windows Vista 
    ·Sådan deaktiveres Anti -Virus i Windows Security Cente…
    ·Hvordan du udskifter en Aluminum vindue med PVC 
    ·Sådan fjernes Taskbar Bemærkninger 
    ·Sådan Slut Ubuntu til 2Wire 
    ·Macbook Hard Disk Recovery Tools 
    ·Sådan Fjernt afinstallere programmer på Domænets 
    ·Hvordan kan jeg starte fra en cd ved hjælp af Windows …
    ·Sådan slette en cd i Windows XP 
    ·Sådan ændres Startup Skillevægge i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com