| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Fix Computer problemer & Fremskynde din langsom computer
    Det kan være frustrerende at have en computer , der tager lang tid at fuldføre selv de simpleste opgaver , især hvis det tidligere havde været meget hurtigere. Som software er indlæst på en pc, kan alle slags spørgsmål dukker op , der forårsager problemer med stabilitet samt gør for en træg brugeroplevelse. Der er nogle måder, du kan rydde op på disse problemer, og få din computer kører hurtigt og stabilt igen. Instruktioner
    1

    Klik på "Start" knappen og derefter klikke på "Control Panel " og " Tilføj /Fjern Programmer ". Rul gennem listen over programmer , der er installeret på din pc og finde dem, som du ikke bruger. Klik på "Fjern " knappen for at afinstallere denne software , indtil du har en liste , der kun har den software, du ønsker på din pc.
    2

    Klik på "Start " og derefter " Run". Skriv " msconfig " og klik på "OK" knappen. Klik på fanebladet mærket som "Opstart ", og fjern markeringen alle programmer, du ikke ønsker automatisk indlæsning , når din computer starter op . Programmer , der er indstillet til at køre automatisk tage en masse af edb-ressourcer , som kan forårsage konflikter med anden software og sinke din pc. Klik på " OK" knappen, når du er færdig.
    3

    Klik på "Start " og derefter " Denne computer". Højreklik på den primære harddisk (opført med bogstavet C) og derefter til venstre klik på "Egenskaber" i bunden af ​​den menu, der popper op . Klik på "Funktioner " fanen og klik derefter på " Scan Now " knappen. Dette vil lancere Windows scan disk nytte, som vil tjekke din harddisk for fejl . Hvis hjælpeprogrammet finder nogen problemer, skal du klikke på "Ja ", når det beder dig om at løse problemet.
    4

    Klik på " Defragmenter nu " knappen, når scanningen Disk Utility er færdig med at scanne din harddisk for fejl . Windows Defrag nytte vil lancere og analysere din harddisk. Det vil lade dig vide, hvis din harddisk skal defragged , så gør det muligt at gøre det, hvis det er nødvendigt. Defragging repositions data på din harddisk, så det kan tilgås hurtigere. Den proces vil tage en time eller mere , så vær sikker på at du ikke har andre programmer kørende , når du begynder .
    5.

    Kør dit antivirusprogram , og klik på knappen "Opdater" for at sikre, at det er fuldt opdateret . Når din anti- virus har downloadet de nyeste opdateringer , der er tilgængelige for det, skal du klikke på "Scan Now " mulighed for at udføre et system scanning af din PC. Virus , trojanske heste og anden skadelig software kan være blevet installeret på dit system , før antivirus opdateringen og kan forårsage afmatning og ustabilitet .
    6

    Start webbrowseren Internet Explorer , og indtast " update.microsoft.com " i URL feltet og klik på " Go" eller tryk på Enter-tasten på tastaturet ( dette site virker kun med Internet Explorer). Hent alle kritiske opdateringer, der er tilgængelige for din PC. Hvis du kører Vista eller Windows 7, skal du blot klikke på " Start" knappen og i søgefeltet skriv " Windows update " og køre det program, der er opført. Dette vil holde dit operativsystem up -to- date med eventuelle rettelser til hastighed eller stabilitet spørgsmål.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Unix Windows Tools 
    ·Sådan Find ud af om jeg har en 64 bit operativsystem 
    ·Sådan ændres en Startup Program i Windows 
    ·Windows Media Player 10 Tilbagerulning vil ikke arbejde…
    ·Hvordan man kan montere et kamera som et drev PC ​​
    ·Sådan Find adgangskoder i en Registry 
    ·Sådan Oprydning Windows 
    ·Sådan fjernes Gentagelse InfoPath 
    ·Sådan får du adgang Systemgendannelse Brug af tastatu…
    ·Hvordan du slippe af Event Notification på Dell Comput…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Shockwave Updater Fra Task Bar 
    ·Sådan installeres Ikoner på Windows Vista 
    ·Sådan installeres en Vinyl Udskiftning Window ved at t…
    ·Sådan ændres Windows XP Startup Music 
    ·Hvordan man laver en Win98 installationsdiskette 
    ·Sådan Indtast fejlsikret tilstand på en Dell Notebook…
    ·Sådan Embed en FTP Med Shell Script 
    ·Sådan Slet historie i Kør kommando 
    ·Sådan Test Cisco routere 
    ·Sådan Find , hvis jeg har Net Framework installeret 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com