| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan du opgraderer til Windows 2000 fra Windows ME
    Microsoft opsiges støtte til Windows Millennium -operativsystemet i juli 2006. Hvis du stadig kører Windows Millennium, bliver du glip af flere års værd af sikkerhedsrettelser og opdateringer. Hvis dette er en bekymring for dig, overveje at opgradere til Windows 2000. Windows 2000 understøttes af Microsoft frem til juli 2010, er forenelig med nyere software, og kører godt på ældre computere . Opgradere din Windows Millennium computer til Windows 2000 for at få adgang til disse funktioner uden at miste de data gemt på din computer. Instruktioner
    1

    Indsæt Windows 2000 -cd'en i computeren, når Windows Millennium skrivebordet er fuldt lastet. Hvis installationsprogrammet ikke starter automatisk , skal du dobbeltklikke på "Denne computer" ikonet , derefter dobbeltklikke på cd-eller dvd -drev ikon. En besked vil blive vist forklarer, at CD'en indeholder en nyere version af Windows end den er installeret på computeren .
    2

    Klik på " Ja" for at udføre en upgrade.The Windows 2000 installationsguiden vises.
    3

    Vælg alternativknappen mærket " Opgrader til Windows 2000 (Anbefales) " og klik " Næste".
    4

    Læs licensaftalen til Windows 2000 omhyggeligt. Hvis du accepterer vilkårene for brug af operativsystemet, skal du vælge " Jeg accepterer aftalen " og klik " Næste".
    5

    Klik på " Klik her " link for at åbne en webbrowser og læse oplysninger lagt på Microsofts hjemmeside om kompatibilitet med Windows 2000. Når du er færdig med at læse de oplysninger , klik på " Næste".
    6

    Vælg " Nej, jeg har ikke nogen opgraderingspakker " og klik " Næste". Du vil blive ført til en skærm , der spørger, om du gerne vil Windows til at opgradere din harddisk til NTFS-filsystemet . NTFS-filsystemet er generelt betragtes som mere pålidelige end FAT32 system, der bruges af Windows Millennium . Du bør dog ikke udføre konverteringen , medmindre alle data på din harddisk er bakket op . Snarere end at konvertere under opgraderingen , kan du ønsker at tænke over, om du ønsker at konvertere din harddisk til NTFS efter Windows 2000 opgraderingen er færdig. Klik på " Next" efter at din beslutning.
    7

    Undersøg listen over potentielle kompatibilitetsproblemer , at Windows 2000 setup programmet har registreret på din computer. Hvis kompatibilitetsproblemer er software -relaterede, kan du sandsynligvis hente opdaterede versioner af eventuelle inkompatible programmer for at få dem til at fungere sammen med Windows 2000. Hardware uforenelighed kan kræve yderligere forskning, før du kan fortsætte. Klik på "Næste ", når du er klar.
    8

    Fortsæt med at klikke på "Næste ", indtil du når til en skærm med titlen " Kopiering af filer . " Den Windows 2000 setup program vil kopiere de nødvendige filer til at installere Windows 2000 på din computer. Efter dette , vil computeren genstarte og den fulde installationsprogrammet vil indlæse . Når denne proces er færdig , vil computeren genstarte en sidste gang , og bringe dig til Windows 2000 -skrivebordet. Computeren er nu klar til brug.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at starte fra en USB-enhed 
    ·Hvordan til at tilgå trådløse Med iPAQ 
    ·Sådan Load Windows 7 Fra en Hard Drive Partition 
    ·Sådan Udvid NTLDR 
    ·Hvordan du opgraderer harddisken i en Polaroid DRM - 20…
    ·Hvordan kan jeg Fortryd slettede filer i Denne computer…
    ·Sådan får vist skjulte mapper med kommandoer 
    ·Sådan Brænd en startdiskette til Windows 98 
    ·Sådan Genstart en computer i DOS -tilstand 
    ·Sådan ændres proceslinjen i Windows Color 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer du din Dell computer fra Windows Vista…
    ·Sådan Format Ext2 i Linux 
    ·Sådan Turn Off RDP 
    ·Compaq Presario 4770 Specifikationer 
    ·Sådan Fix en Vista Wireless Lag Spike 
    ·Sådan fjernes ikoner fra Programmer og funktioner i Vi…
    ·Sådan Start Up Installation af Windows XP -cd Med en D…
    ·Sådan foretages fejlfinding Routing og Remote Access 
    ·Sådan bruges Linksys WUSB54GC i Backtrack 3 
    ·Sådan får du adgang Systemgendannelse i DOS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com