| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Fix en Win32 Application Error i Windows ME
    For brugere af Windows Me , er en Win32 ansøgning fejl en standard fejl, der normalt opstår under brug af internettet. Windows ME var forgængeren for Windows 98 , men Win32 ansøgning fejl er almindelig i computere med Windows 95, 98 og 2000 (Windows ME) . En Win32 fejl kan opstå, mens du bruger en computer program. Når fejlen vises, anvendelse , at fejlen blev vist i standser arbejdet. Hvis du konstant får at irriterende fejlmeddelelse siger " Win32 Services har fundet en fejl og afsluttes " et par tweaks kan hjælpe afhjælpe problemet. Instruktioner
    Eliminering potentielle vira
    1

    Klik på dit antivirusprogram ikon. Normalt kan du finde den på den nederste bjælke på højre side af skærmen. Når du åbner programmet , klik på " Computer Scanner ", og klik derefter på " Run Scan" eller "Start Scan " knappen. Den virus scanning vil finde og fjerne skadelige filer, der er knyttet til virus til stede i dit system. Hvis du ikke har et antivirusprogram installeret , installere det på korrekt beskytte din computer. Hent antivirus software som " AVG Anti- Virus Free " for at være i stand til at følge dette skridt.
    2

    Søg online for en registreringsdatabasen renere. Du kan få denne gratis. Der er flere til rådighed for download på Cnet.com . Når du finder registreringsdatabasen renere, hente og installere den.
    3

    Klik for at åbne din registreringsdatabasen renere, derefter køre den . Den registreringsdatabasen renere vil finde og slette eventuelle skadelige filer efterladt af antivirus-software.
    Installation opdateringer
    4

    Gå til "Start" -menuen. Klik på " Control Panel " valgmulighed. Når i "Control Panel " i menuen , klik på " Ydelse og vedligeholdelse".
    5

    Klik på "Windows Updates " valgmulighed. Vælg " Check for Updates " option på venstre rude i " Windows Update " i menuen, derefter vente på opdateringer vises.
    6

    Klik på "Installer opdateringer " fanen eller vælg hvert program, du ønsker at opdatere . Denne mulighed afhænger af din computer. Hvis du har en administrativ adgangskode , kan du blive bedt om at indtaste det. Lad systemet hente opdateringerne .
    Luk Havne
    7

    Gå til "Start" menuen og klik på "Kør" valgmulighed. Dette vil åbne en lille æske. Skriv " regedit " i feltet , og klik på " Enter "-fanen. Dette vil åbne " Registry Editor" på din skærm.
    8

    Klik på mappen " HKEY_LOCAL_MACHINE ". Dette vil åbne en liste over undermapper. Klik på " SYSTEM" sub- mappe. Klik på " CurrentControlSet ", som vil vise en anden liste over undermapper.
    9

    Klik på "Tjenester ", som vil vise en anden liste over undermapper. Vælg " NetBT ", og på listen over undermapper på klik på " Parametre ". På hovedmenuen vil du se en liste over navne . Dobbelt-klik på " TransportBindName " ( som regel sidst på listen ) for at åbne den. En lille boks vil åbne . Slet alle oplysninger skrevet i " Værdidata "-boksen. Klik på "OK".
    10

    Gå tilbage til " HKEY_LOCAL_MACHINE ". Klik på " Software " for at få en liste over undermapper under det. Rul til den "Microsoft" sub- mappe, og klik på " Ole " sub - mappe. Dobbelt-klik på " EnableDCOM " i midten af ​​vinduet . De " Værdi data" vil poppe op . Slet "Y" og ændre det til et "N. " Klik på "OK".
    11

    Genstart computeren for alle de ændringer, der finder sted . Den indskrive vil nu holde havne lukket . Derfor Win32 fejl bør ophøre.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Skjul Printere og faxenheder på en Group Policy…
    ·Hvordan laver man en accent E på et Word 
    ·Hvordan skal tjekkes PC Configuration 
    ·Sådan ændres en Windows Password: Kør CMD 
    ·Sådan installeres Android på skrivebordet 
    ·Sådan kopieres en cd til Flash på en Mac 
    ·Sådan Trim a Plate Glass Window 
    ·Sådan ændres Windows 2003 Password Policy 
    ·Sådan Fit websider til din skærm 
    ·Sådan se programmer, der kører i baggrunden på en la…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres DEP på en HP Pavilion 
    ·Sådan fjernes Windows 7 og gå tilbage til Vista 
    ·Sådan Transfer dit iWeb 
    ·Hvordan at begrænse Time på en MacBook 
    ·Hvordan læser man en Apple Drive Fra XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Acer bærbar 
    ·Sådan får Administrativ Styring på en Verizon Palm C…
    ·Sådan Completly Slet en Hard Drive og Reload Windows S…
    ·Sådan Konverter tekst til en lydbog til Mac 
    ·Sådan spiller Pinball mens Installation af Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com