| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan indstiller jeg NTP
    ? Ved indstilling af NTP (Network Time Protocol eller RFC - 1305 ) i en computer , som henviser til indstilling af tid eller ændre ure , skal du gøre det i henhold til visse parametre. Disse parametre , fastsat af NIST ( National Institute of Standards & Technology ) Physics Laboratory , er universelle, let følges, og opnås ved alle, der har brug for dem . NIST , mens bruges til at indstille de fleste ure i hele verden sætter sin egen tid mod atomur . Fakta & Function

    Den mest almindelige og mest præcise og bedste resultater Time Protocol er NTP. Større computere adgang til NIST Internet Time tjenesteydelser, eller , servere via NTP software pre-installeret på computerne. På de computere , der kommer med den software pre-installeret , konstant det kører som en baggrund proces. Disse større computere hele tiden opdatere klokkeslættet ved at modtage beskeder fra godkendte sine servere . De mindre computere, eller en computer, får kun ét budskab en dag fra en SNTP server eller Simple Network Time Protocol -server. Oplysningerne i meddelelsen fra serveren automatisk opdaterer tiden i computerens BIOS , eller interne ur.
    Overvejelser & Forberedelse

    Indstilling af NTP på en Windows 2000 operativsystemet kræver brug af kommandoprompten. Kontakt en it-professionel til at gøre det, fordi indtastning af forkerte kommando eller stavefejl en kommando kan beskadige operativsystemet. Indstilling af tid på en computer vil kun fungere, hvis din computer ikke er en del af et domæne. Hvis det er en del af et domæne , den tid indstiller automatisk i henhold til forprogrammeret software og instruktioner til software har . Inden du begynder processen med at angive den tid , vælge først en server , hvorfra du ønsker at indstille uret . For en komplet liste over alle tilgængelige atomare eller NTP tid servere , besøg NIST hjemmeside , eller besøg http://Ntp-time-server.com/time-servers/time-servers.htm . Vælg den server, efter den tidszone , hvor du bor . Besøg NTP hjemmesidens radiostation ved http://tf.nist.gov/stations/wwv.html for annonceringer af det nuværende korrekte atom-og NTP tid. Du kan også ringe 1-303-199-7111 . Opkald fra en land -line telefon , hvis det er muligt , fordi du ringer fra en mobiltelefon medfører en forsinkelse i den tid annonceringen . Denne station sender den korrekte tid af dagen, i henhold til den atomur , 24 timer i døgnet , og syv dage om ugen .
    Windows XP , Vista & 7
    < br >

    Dobbeltklik på den tid skærm placeret i nederste højre på proceslinjen . Klik på " Internet Time " fanen. Find feltet " Automatisk synkronisering med en tidsserver på internettet ", og tjekke det . Find etiketten "Server" og indtast den valgte server navn ind i det. Klik på knappen " Opdater nu ". Bekræft tid ændres eller synkroniseres , ved at se på uret og lytter til radio station for tiden på samme tid. Klik på " OK" knappen for at lukke tidsvindue . I Windows XP, Vista og 7, synkroniserer tiden en gang om ugen mod atomur via den valgte server.
    Alternativ Metode

    Klik på "Start " knappen, derefter klikke på " Control Panel". Dobbeltklik " Klokkeslæt, sprog og region" -ikonet, så, når det åbnes, klik på "Date & Time ". Find fanebladet "Internet Time " og klik på " Skift indstillinger "-knappen. Klik på " Synkroniser automatisk med en Internet timeserver , " og vælg timeserver efter valget du har lavet til din tidszone. Klik derefter på "OK". Tiden er nu indstillet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean Alt fra min computer Bortset My Documents 
    ·Sådan ændres Clock i Windows fra militære til Standa…
    ·Sådan Push genveje på skrivebordet Med Group Policy 
    ·Sådan Fix Jumpstart Hukommelse 
    ·Sådan Partition Magic 4 fra kommandolinjen 
    ·Hvordan til Mark en partition som Bootable i Windows 
    ·Hvad er Dele af en File Path 
    ·Sådan tilføjes en klynge Disk til Windows 
    ·Sådan pakkes DMG i Windows 
    ·Sådan Hook en bærbar på en Desktop uden en router 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes handicappede på Windows XP 
    ·Hvordan til at opdatere og ændre skærmopløsning 
    ·Sådan dele en Tastatur & mus over et netværk 
    ·Sådan logger på som administrator uden en adgangskode…
    ·Hvordan at slippe af MSX 
    ·Sådan gendannes Windows Security Center Links 
    ·Sådan Stop Automatiske opdateringer i at genstarte min…
    ·Sådan får du adgang My Gadget Indhold og indstillinge…
    ·Sådan Lås Administrator Password i Vista 
    ·Filer der indlæses ved start på XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com