| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows '98 Shutdown Fix
    Microsoft skabte Windows 98 shutdown fix til at løse et problem med nedlukningsprocedure af Windows 98 SE ( Second Edition) version af sit Windows-operativsystem. På det tidspunkt var Windows 98 SE det mest populære operativsystem, og mens det var et stort fremskridt i navnet på Microsoft-teknologi , var det ikke uden sine fejl og problemer. Rettelsen er ligetil og ikke vanskelig at gennemføre. Shutdown Problem

    Windows 98 SE er " shutdown problem" betyder operativsystemet simpelthen ikke at lukke korrekt , hvis overhovedet. Når du klikker på " Luk" og "OK" - den normale proces til at lukke operativsystemet - Systemet hænger eller fryser , og viser , "Vent, mens computeren lukker ned. " Andre gange, systemet genstarter i stedet for at lukke ned . Et andet problem : Du klikker på " Genstart i MS DOS tilstand ", og derefter klikker "OK", og pc'en viser en tom skærm med en blinkende markør . Disse problemer betød din PC aldrig ville slukke , medmindre du har brugt på afbryderknappen for at forkert "crash " systemet , eller tvinge det til at slukke . Microsoft fraråder styrtet metoden på grund af risikoen for at påføre permanent skade på pc'en og operativsystemet.
    Årsag

    Ifølge en Microsoft Knowledge Base-artikel med titlen " , Windows 98 Second Edition Shutdown Supplement " nogle mulige årsager til problemet kan nævnes" Apmbatt.sys " komponent. Denne komponent ikke reagerer korrekt på nedlukning kommandoer og kommer ind i et " uendelig løkke ", hvilket gør systemet hænger . Artiklen siger også " IRQ holdere ( interrupt request ) for video adapterkonfigurationer løbet tænde og slukke deaktiveres ved PCI.vxd ( skærmkortet komponent) . " Det betyder, programmering kode skærmkortet er skrevet forkert ; når føreren forsøger at læse koden for at slå på skærmkortet , det reagerer forkert og forårsager den tomme skærm med den blinkende markør . En anden årsag , ifølge artiklen , er, at koden for den hurtige start option ikke er skrevet korrekt. Den msconfig.exe kommando, som fortæller PC til at lukke ned , i stedet fortæller computeren gentagne gange genstarte .

    Overvejelser

    Før påføring af Windows 98 shutdown fix , fejlfinde problemet for andre muligheder, der er skitseret i Microsofts Knowledge Base-artikel 202633 , " Sådan foretages fejlfinding Windows 98 problemer med at lukke , " som anbefalet af Microsoft. Hvis du læser og udføre de opgaver i artiklen og stadig har problemer med at lukke , så fortsæt med det specifikke Windows 98 SE fix. Hvis rettelsen anvendes unødigt , kan det skabe problemer , der forårsager pc'en aldrig at tænde igen.
    Solution

    Hent "Windows 98 SE Shutdown Supplement " patch fra Knowledge Base-artiklen "Windows 98 Second Edition Shutdown Supplement ". Klik på "Gem " for at gemme filen på skrivebordet . Når filen er færdig med at downloade , skal du dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet , når dialogboksen åbnes , klik på " Kør " for at starte Følg anvisningerne for at afslutte installationen af ​​patch " InstallShield Wizard ". . Genstart pc'en, når du bliver bedt om InstallShield Wizard. Når computeren genstarter , er patch installeret, og du er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Samba på Debian 
    ·Sådan Giv Defrag lav prioritet 
    ·Hvordan man arbejder på en vens computer fjernt 
    ·Sådan Fjern programmer , der ikke vises i Windows Tilf…
    ·Hvordan læser man en slutbehandlede DVD-R 
    ·Sådan deaktiveres Windows Media Center Updates 
    ·Sådan at lukke Off Active X 
    ·Sådan spiller en Redbox dvd på en bærbar 
    ·Sådan Fix Windows 98 i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Flyt cmd.exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Windows Vista Colors 
    ·Sådan Audit My PC Speed ​​Test 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i XP 
    ·Hvordan kan jeg zoome ud Mine Vista skrivebordsikoner 
    ·Sådan ændres Boot Navne i Dual Boot 
    ·Hvad er den funktion af C: \\ Windows \\ System32 \\ wi…
    ·TeraStation Fejlfinding 
    ·Hvordan kan jeg bruge en XP Boot fra cd Step -by- Step 
    ·Sådan Roter din Desktop Wallpaper 
    ·Sådan Counter varmetab gennem et glas vindue 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com