| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan checker jeg Computer System Bakke
    ? Ikonerne i computerens systembakken kan fortælle dig en hel del om din computer, men mange brugere sjældent ser på denne vigtige del af skærmen. Hvis din computer kører langsomt eller frysning op , er det en god idé at tage et kig på ikonerne i systembakken. Hvert ikon repræsenterer et program, der kører - og hvis der er for mange programmer kørende på én gang, kan dit system køre tør for hukommelse og begynder at blive ustabil . Undersøg systembakken Ikoner

    Find systembakken og undersøge ikonerne , den indeholder. Systembakken er placeret på den nederste højre side af skærmen , ved siden af ​​uret . Chancerne er du vil være i stand til at se kun et par af ikonerne , men der kan være yderligere ikoner skjult. At kontrollere for skjulte ikoner på proceslinjen , skal du klikke på den venstre piletast siden længst til venstre ikon. Når du klikker på denne pil, vil du være i stand til at se de resterende ikoner og du kan blive overrasket over, hvor mange ikoner der er. Mange programmer er designet til at starte automatisk, når computeren starter , for at gøre det lettere for dig at bruge dem. Problemet med denne tilgang er, at hver tjeneste, der kører vil anvende hukommelsen og systemressourcerne ressourcer - . Og efter et stykke tid din computer kan begynde at løbe tør for både
    Check hver ikon
    < br >

    Gå gennem listen, og afgøre, hvilke ikoner, du har brug for - og ikke har brug for. At identificere hvert ikon , skal du blot holde musen hen over ikonet , indtil du se beskrivelsen . Du vil sandsynligvis se et ikon for din antivirus og anti -spyware-programmer - disse bliver nødt til at forblive bosiddende for at holde din computer beskyttet , så vær sikker på ikke at lukke dem ned . Men du kan se ikoner for programmer , du ikke bruger i øjeblikket . De kan sikkert lukkes ved at højreklikke på ikonet og vælge "Close " fra menuen . Husk på, at for at holde disse programmer fra at starte , når den næste gang du starter din computer, vil du nødt til at redigere dit system konfigurationsfil .
    System Configuration Utility
    < br >

    systemkonfigurationsprogrammet lader dig diktere hvilke programmer og tjenester starter , når computeren starter , og det giver dig kontrol over systembakken og de ​​ikoner, der vises der. For at åbne systemkonfigurationen hjælpeprogrammet , skal du klikke på "Start " og vælg "Kør" fra menuen. Derefter skrive " msconfig " i feltet (uden anførselstegn ), og klik på "OK " for at starte hjælpeprogrammet.

    Klik på " Start" fanen og se på listen over de programmer, der starter hver gang computeren genstartes . Oplysningerne på fanerne , vil give dig en indikation af programmet og dets funktion , og du kan bruge oplysningerne til at afgøre, hvorvidt programmet skal til at starte , når computeren gør. Visse ting , som din antivirus og anti- spyware beskyttelse , bør aldrig være slukket , men der kan være overflødige programmer også sat til at starte automatisk . Når du har foretaget de nødvendige ændringer i systemkonfigurationen nytte, bliver du nødt til at genstarte computeren for at ændringerne kan træde i kraft. Når computeren genstarter , skal du ikke længere se de emner, du fjernede i systembakken .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean Up filtypenavne 
    ·Sådan ændres en Windows User Profile Name 
    ·Sådan løses Tilbagevendende Opdateringer 
    ·Hvordan til at omprogrammere en computer 
    ·Sådan fjernes en PrettyMay Call Recorder 
    ·Hvad er non- Bladre Ink 
    ·Sådan bruges en Toshiba Recovery Disc 
    ·Sådan Gør miniaturebilleder som udvider Når der klik…
    ·Hvordan skal tjekkes programmer kørende på Start Up 
    ·Sådan tilføjes Hukommelse i en Dell D60 Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Arranger sange i alfabetisk orden på Windows Me…
    ·Hvordan man bruger Linux til at brænde ISO billedfiler…
    ·Sådan kopieres Desktop Settings til en ny computer 
    ·Sådan formateres en harddisk i Linux 
    ·Sådan Clean Cache i Ubuntu 
    ·Sådan ændres en Windows Login navn og kodeord 
    ·Sådan deaktiveres Task Manager ved Administrator 
    ·Sådan Konverter en FAT32 format til NTFS på Windows X…
    ·Sådan Konverter MOV til AVI på Mac 
    ·Hvordan du ændrer Labels & Tags på en MP3-afspiller 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com