| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Den bedste effekt Indstillinger for Laptops
    Det er vigtigt, at du styre strømstyring i din bærbare computer. Windows-operativsystemer giver dig mange muligheder for at styre din bærbare strømstyringsindstillinger. Du kan indstille strømstyring til en prækonfigurerede Windows-indstillinger eller tilpasse dine indstillinger i henhold til dine behov. Afhængigt af dit operativsystem, kan dine valg være : Hibernate, Sleep eller forskellige brugerdefinerede indstillinger. Du kan også angive disse indstillinger til tidspunkter, hvor din bærbare er på batteri eller er tilsluttet, og ved hjælp af vekselstrøm . Hibernate

    Windows XP giver Hibernate indstilling, men denne mulighed er forsvundet fra Windows Vista og Windows 7 . Brugere klagede over en række computer "fryser" og problemer med Hibernate , ofte , Windows havde svært ved at starte op efter at blive i dvaletilstand. I stedet Vista og 7 tilbyder Sleep indstilling, som er meget ligesom Hibernate , men er mere pålidelige.
    Sleep

    Sleep indstilling giver din computer til at gemme alt dit arbejde til computerens RAM-hukommelse . Når computeren vågner fra dvaletilstand , er din computer gendannes til dit arbejde session , der blev gemt . Det er ikke nødvendigt at genstarte computeren og genåbne alle dine programmer efter inciterende din computer fra dvaletilstand. Windows giver dig mulighed for at vælge, hvornår du vil have din computer til at gå i dvaletilstand , eller du kan indstille den til standard Windows -indstillinger.
    Brugerdefinerede indstillinger
    < p> Den bedste strømindstillinger til bærbare computere giver en balance mellem at give tilstrækkelig strøm til dine behov , og alligevel spare energi og forhindre din laptop fra overophedning. Den bærbare computer display skærm bruger en stor del af batteriet, så skrue ned for lysstyrken på skærmen er det bedste valg i at spare strøm. Der er andre måder at spare energi og for at holde din bærbare computer lidt køligere , når tomgang, som angiver , når din laptop går i dvaletilstand eller slukkes efter harddisken er inaktiv. Windows giver dig mulighed for at skræddersy din magt til at konfigurere en strømstyringsmodel , der passer bedst til din stil. Mulighederne for at tilpasse din Windows strømstyringsmodel findes i " Strømstyring " i "Control Panel".

    Default " strømbesparelse " funktion i Windows strømindstillinger er en god grundlæggende plan . Dog kan du ønsker at eksperimentere med disse indstillinger , for eksempel , er standard brugerdefineret indstilling for displayet på batteristrøm 50 procent lysstyrke. Dette kan være for mørkt for dig. Du kan justere lysstyrke, men at gøre det vil bruge mere batteristrøm . Alternativt kan du indstille Windows til at reducere harddisk ledige tid: for eksempel harddisken konfigureres i dvaletilstand , hvis computeren er inaktiv i længere tid end 10 minutter

    bedste strømindstillinger balance energiforbrug og produktivitet. . Når du er på batteriet , skal du konfigurere den bærbare magt for at reducere skærmens lysstyrke og til at gå i dvaletilstand , når tomgang . For de bedste resultater , anbefales det at slukke for skærmen efter tomgang i 15 til 20 minutter og slukke eller indstille dvaletilstand for harddisken efter spildtid når 20 til 30 minutter.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reset codecs i Windows 
    ·Sådan deaktiveres delte mapper 
    ·Sådan ændres den måde, brugere logger på 
    ·Hvad er Microsoft Windows 7 
    ·Sådan fjernes Avp.exe Application Error 
    ·Sådan betjene en computer Med nr. Mouse Pointer & No W…
    ·Sådan Stop en inaktiv Internet Fra Afbrydelse 
    ·Hvorfor MS softwaren stadig har MS -DOS 
    ·Trin for at afinstallere DVD43 
    ·Sådan aktiveres Just- In- Time Debugging på min compu…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fortæl Hvis din XP OS er certificeret af Micros…
    ·Sådan bruges Windows Overførsel i XP 
    ·Sådan Gør din computer berette Tekst 
    ·Sådan Slet & geninstallere Windows Live OneCare 
    ·Sådan Edit Windows Boot Manager 
    ·Sådan Lås Office Live Documents 
    ·Sådan tilføjes Libdvdread3 i Kubuntu 
    ·Sådan Cut Window Trim Molding 
    ·Sådan Indtast en grad Sign 
    ·Sådan redigeres GRUB i Karmic 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com