| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Window Ideer til kommercielle bygninger
    Windows til kommercielle formål , ligesom dem, der ses i kontorbygninger , er helt anderledes i den samlede ydeevne og stil fra vinduerne i et plejehjem , selvom udseende kan være ens. Windows i kommercielle applikationer undergå store mængder af stress og temperaturændringer og skal kunne modstå ekstreme pres fra både i og uden kilder. Disse højeffektive vinduer er specielt konstrueret til at opfylde visse kriterier, som er en integreret del af bygningskonstruktionen. Ovenlys

    Bruges i fortiden på kommercielle anvendelser har ovenlys set en stigning i afkastet til kommercielle bygninger . Disse enheder er ikke det samme konfiguration, som kan anvendes i en single-familiens hjem , men er specielt tilpasset og designet til at imødekomme alle kommercielle bygningsreglementer og krav til en sådan installation. En større version af ovenlys er nu ved at blive indført i store indkøbscentre og detailforretninger som et middel til at levere ekstra belysning til at åbne gulvarealer , hvorved el-omkostninger . Disse store ovenlys eller kupler tillade fysiske varmestråler at opvarme store åbne gulvarealer , hvilket resulterer i betydelige besparelser i varmeudgifter. Ovenlys er ekstremt nyttige i produktionsmiljøer så godt, giver naturlig belysning til områder, der engang var mørkt på grund af lagerreoler , der ofte stablet hele vejen til loftet.
    Store Fronts
    < br >

    Store plade glas vinduer er almindelige i butikkerne over hele landet. Disse store vinduer giver udvidet synlighed samt muligheden for at tiltrække forbipasserende kunder med specielt designede skærme byder Tøj og business merchandise. Disse er specielt designet vinduer skal have en lav UV rating til frastøde direkte sollys samt passende toning for at reducere blænding og varme penetration. Desuden kræver alle bygningsreglementer glas, der er lavere end 18 inches fra jorden for at være hærdet for at reducere store stykker projektil glas fra at forårsage alvorlig skade eller død i tilfælde af brud . Hærdet glas er dyrt , og afhængigt af tykkelse og størrelse af glas, kan overstige hundredvis af dollars per vinduet.
    Fast Glass

    Fixed glas anvendes i alle kommercielle bygninger. Fast glas , som navnet antyder, er ubrugeligt og er ofte skræddersyet til at passe en bestemt struktur eller særlige åbning . Fast glas består af mindst tre lag , et ydre, indre og indvendige der er normalt 1/2 tomme tyk . Den indre glas tjener som et varmeskjold fra udvendige UV-stråler , og som et skjold fra indvendige varme og køling tab , som afspejler varme og kølige temperaturer tilbage til det indre. En argon glas fyldes i hulrummet mellem den ydre og indre , og dette hulrum fungerer som en isolator i alle temperaturforhold . Den udvendige ramme omfatter letvægts aluminium eller andet materiale , der er belagt med en vejrbestandig forbindelse for at forhindre misfarvning og nedbrydning. Æstetik samt funktionalitet spiller en vigtig rolle i udvælgelsen af vinduer for et givet byggeprojekt. Udvendige vinduesrammer kommer i mange forskellige farver til at opfylde indretning af det ydre af de mest eksklusivt designede strukturer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan redigeres DAT Kilder i Microsoft Word 2007 
    ·Min Acer Computerskærm Vil ikke Stay On 
    ·Sådan Reverse Systemgendannelse 
    ·Sådan installeres Windows i et Mobile Home 
    ·Sådan opdaterer manager InstallShield 
    ·Sådan bruges Shutdown Gadget i Windows 7 
    ·Windows Firewall & Group Policy 
    ·Sådan permanent Maksimer vinduet Stifinder 
    ·Sådan Watch Hulu på Boxee 
    ·Sådan Stop Popup Balloons 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oversætte en kerne 
    ·Sådan genkender Winlogon & Wlnotify.Dll 
    ·Hvordan at gøre det klart kolonner i C + + 
    ·Sådan opdaterer ugyldige poster i Dabble 
    ·Sådan opgraderer Windows Home til Pro 
    ·Sådan deaktiveres Rundll32 
    ·Hvordan man laver en Project mappe 
    ·Sådan Monitor Registry Activity 
    ·Sådan Format USB-hukommelse 
    ·Sådan tilføjes et Print Processor 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com