| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Top 10 Registry Cleaners
    Windows Registry styrer de fleste systemkonfigurationer for en pc. Installation af alle software og fil- foreninger efterlade spor i registreringsdatabasen længe efter programmer eller filer bliver fjernet. Over tid kan en tilstoppet Registry bremse en computer . Registry rengøringsassistenter analysere en Registry og sammenligne det med den aktuelle software installeret på et system. De rydde op i registreringsdatabasen ved at fjerne forældede kode og indstillinger ikke længere er i brug. CCleaner

    CCleaner nytte opdateres jævnligt af producenten til at imødegå nye trusler. De opdateringer også forbedre CCleaner funktionalitet ved at tilføje nye funktioner og algoritmer til at strømline registreringsdatabasen.
    EasyCleaner

    Både InformationWeek og Simpel Thoughts sted EasyCleaner nær toppen af ​​deres Registry renere anbefalinger. Ud over at rense registreringsdatabasen , også EasyCleaner administrerer filer og fjerner dubletter gøre harddisken køre hurtigere. InformationWeek hævder, at " EasyCleaner er det bedste gratis værktøj øjeblikket er til rådighed . "
    TweakNow RegCleaner

    The Simple Thoughts liste over de 10 bedste registreringsdatabasen placeret rengøringsmidler TweakNow RegCleaner i sin topplacering . Dette simple program arbejder hurtigt og har en intuitiv brugergrænseflade , som alle kan lære.
    RegDefense

    2009-versionen af RegDefense vandt topplacering på Top 10 Registry Cleaners hjemmeside. Dette program understøtter 64 - bit operativsystemer , såsom Windows 7 . Det kan prale af en af de mest magtfulde algoritmer inden for Registry Rengøring .
    JV16 PowerTools

    sidste gratis version af denne software var i 2003 , men mange brugere stadig bruge denne version. Den opdaterede gebyr -baserede versioner af JV16 PowerTools leve op til sit rygte. Den software giver omfattende tilpasning at styre, hvordan registreringsdatabasen renses .
    RegistryFix

    Både InformationWeek og Top10RegistryCleaners.com notere popularitet RegistryFix . Sidstnævnte sted placerer det i sin anden stedet. Programmet er mindre og mindre ressourcekrævende end konkurrerende produkter, hvilket gør det nemmere at køre på ældre systemer .
    Registry Easy

    Dette program er det tredje højeste registreringsdatabasen revideret renere af Top10RegistryCleaners.com . Den software scorer en rating på 9,4 ud af 10 og stakke op godt mod mange konkurrerende programmer til dets brugervenlighed og effektivitet.
    WiseCleaner

    Dette gratis program renser Registry samtidig optimere andre Windows -komponenter. Harddisken cache , boot hastighed, Start -menuen og andre computer -indstillinger er alle manipuleret til at give den hurtigste computer mulige oplevelse.
    RegSeeker

    modsætning til mange Registry rengøringsmidler , der udføre deres opgave uden omfattende rapportering, RegSeeker giver brugeren oplysninger om faktiske poster i registreringsdatabasen . For superbrugere , der søger mest kontrol over systemet , er RegSeeker en unik mulighed i området registreringsdatabasen rengøring software.
    Comodo Registry Cleaner

    Producenten af ​​Comodo Registry Cleaner har en lang historie i firewall-software. Registry Cleaner er et værktøj , de giver for at maksimere computerens ydeevne. I modsætning til mange konkurrerende programmer, kan Comodo kan konfigureres til automatisk at scanne registreringsdatabasen på regelmæssige tidspunkter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Windows Startup Splash Screen 
    ·Sådan åbner DVD-R Disc 
    ·Glarmestre for Small Basement Windows 
    ·Sådan kopieres data fra en virtuel server til en Host …
    ·Sådan Batch Slet i Windows 
    ·Sådan slettes en dll fil 
    ·Hvordan kan jeg vide hvad softwaren er indlæst på min…
    ·Sådan pakkes individuelle filer ud af en EXE 
    ·Sådan Indsæt tegn med accent på et tastatur 
    ·Sådan redigeres en Dynamic Link Library 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opgraderer mit lydkort driver i Windows Vista 
    ·Sådan gendannes og gendannelse en Compaq 
    ·Windows 7 Ultimate Specs 
    ·Hvordan at oprette af CF-kortet på Thinkpad 560 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP & formaterer din hardd…
    ·Sådan ændres Ekstern HDD Betegnelse 
    ·Sådan oprettes en Windows XP-cd fra en I386 mappe 
    ·Sådan slettes Windows Advarselsbeskeder 
    ·Hvordan at slippe af Røde X på Windows Security Cente…
    ·Sådan fjernes Korrupte programmer fra XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com