| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan begrænser jeg gæster fra Adgang til en Drive
    ? Nogle gange, på en delt eller en offentlig computer , hvor gæsterne kan prøve at få adgang til alle former for information , de ikke er berettiget til at have , kan du ønsker at begrænse deres adgang til visse drev og andre oplysninger . Dette gør alle personlige og private oplysninger off grænser . Der er også mulighed for en person fra samme netværk , hvilket betyder en anden computer , der deler den samme adgang til internettet , få adgang til personlige og private oplysninger. Af disse grunde er at begrænse adgangen til visse harddiske er nødvendigt, og let at gøre , med hver Windows-operativsystemet. Windows 7 og Vista

    Access funktionen Forældrekontrol i både Windows 7 og Vista for at begrænse en gæst konto ved at klikke på "Start " og derefter "Control Panel". Klik derefter på " Brugerkonti " og under dette panel , klik på " Forældrekontrol " og følg derefter instruktionerne for at oprette en "Standard" eller gæstekonto .

    Følg vejledningen på hvordan man begrænse ny gæst konto ved hjælp af forældrekontrol. Brug af denne forældrekontrol funktionen , kan du begrænse adgangen til visse aktiviteter, såsom hvordan børn eller gæster bruge computeren og oprette forbindelse til internettet, timer brugt online, typer af programmer køre og fil adgang , men der må være en " standard" -konto at gøre det.
    Windows Vista

    Klik på "Start " og derefter " Denne computer " og derefter højreklikke på dykke , du ønsker at begrænse adgangen til og klik på 'Egenskaber "label for at åbne drevet indstillinger. Klik på fanebladet "Sikkerhed " og derefter slette listen over navne form " Gruppe-eller brugernavne " og tilføje dine egne eller en anden som " Admin" for at skelne den som den vigtigste konto. Tjek alle muligheder under listen for at give "Admin "-kontoen fuld adgang til drevet. Gå ikke ind i nogen andre navne på listen. Gentag for alle andre drev , som du ønsker at begrænse adgangen . Dette vil give administratoren adgang til alle filer og mapper på et drev og begrænse alle andre konti fra at få adgang til denne særlige drive
    Windows XP

    Klik på "Start "og derefter" Control Panel "og derefter klikke på" Mappeindstillinger "og klik på fanebladet " View ". Rul til bunden af ​​listen til afkrydsningsfeltet mærket" Tillad enkel fildeling (anbefales) ". Som standard er markeret , så fjern markeringen i feltet . Hvis du gør det giver en ekstra mulighed i menuen Egenskaber mapper og drev til at begrænse deling.

    For at begrænse drevet , klik på " Start " og derefter " Denne computer" og højreklik på det drev, du ønsker at begrænse adgangen til . Klik på " Egenskaber " og derefter " Sikkerhed & Sharing" for at indstille tilladelser til at begrænse adgangen til "Gæst -konto. " Disse indstillinger gælder også for indstille tilladelser på tværs af et lokalt netværk eller internet, for adgang til internettet. Når et LAN er aktiv, kan ændre visse tilladelser nødvendiggøre en ændring Netværksindstillinger så godt , afhængigt af hvordan de enkelte netværk er sat op.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Defragmenter på Windows 7 
    ·Sådan Skrab en harddisk ren & Start Over 
    ·Sådan eksporteres Justitskontor en computer 
    ·Sådan opdaterer Net Protector antiviruses 
    ·Sådan får du adgang Windows Objekter 
    ·Sådan spiller 5,1 for My VLC Player 
    ·Hvorfor Er en PC Hold Genstart på eget 
    ·Sådan Bring Up Task Manager Fra et Kør kommando 
    ·Hvordan man kompilerer et Powershell Program 
    ·Sådan Import & Export en præsentation 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Start Up Windows Me Disk 
    ·Sådan Setup Remote Access på Vista 64 Ultimate 
    ·Sådan redigeres php.ini Med Webmin 
    ·Sådan bruges en USB Flash Stick til Forhøjelse System…
    ·Hvorfor vil ikke en computer gå i dvaletilstand automa…
    ·Sådan importeres kontaktpersoner til en CSV-fil , der …
    ·Windows Vista opdateringer: Sådan ændre tilladelserne…
    ·Sådan gendannes en Missing papirkurven 
    ·Sådan Cold Boot en langsom Compaq NC6400 Med XP 
    ·Sådan fjernes Font Corruptions i Word 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com