| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan planlægger jeg opdateringer på en computer
    ? Ligegyldigt hvilken type computer du bruger, eller hvad du bruger det til, er det vigtigt at holde dit system opdateret. Fabrikanterne er konstant frigive patches og opdateringer for at løse sikkerhedsproblemer og hjælpe dit udstyr køre mere effektivt. Desuden er skaberne af dit anti-virus og anti- spyware- software pakker konstant opdager nye trusler og frigive opdateringer til at neutralisere disse trusler. Hvis du undlader at holde din computer opdateret , kan du opleve, at du ikke har den beskyttelse, du har brug for . Tænd din Windows Updates

    Tænde automatiske opdateringer inden Microsoft Windows er den bedste måde at sikre, at du får alle de opdateringer, du har brug for at holde din computer beskyttet . Som nye trusler og sikkerhedshuller bliver opdaget , Microsoft frigiver patches og opdateringer for at løse hver af disse sårbarheder. Ved at dreje på automatiske opdateringer, kan du være sikker på, at du vil få hver opdatering , da det er frigivet .

    For at aktivere automatiske opdateringer på din computer , skal du klikke på "Start" knappen og vælg "Kør" fra menuen . Skriv " sysdm.cpl " i feltet og klik på " OK". Klik på " Automatiske opdateringer " fanen , og vælg derefter "Automatic" fra listen af muligheder . Klik på "OK " for at acceptere dit valg. Når du har aktiveret automatiske opdateringer Windows vil automatisk genkende , når du er online og tjekke for eventuelle opdateringer. Funktionen Automatiske opdateringer giver dig også mulighed for at vælge et tidspunkt for dine opdateringer , så du kan sætte dine opdateringer til at køre i midt om natten , hvis du ønsker . Når du klikker på "Automatic" mulighed, du kan planlægge den tid dine opdateringer vil køre .
    Opdater dit Anti- Virus Software

    Hver computer skal have en stærk anti -virus beskyttelse på plads, men det er lige så vigtigt at holde denne anti- virus software opdateret . Nye trusler er konstant at blive opdaget , og nye vira bliver udgivet hver dag. For at holde trit med denne trussel , vil skaberne af anti- virus software generelt frigive opdateringer mindst en gang om dagen , ofte to gange om dagen eller mere. Ved at indstille dit system til automatisk at hente og installere disse opdateringer, du kan være sikker på , at du forbliver beskyttet.

    For at planlægge disse opdateringer holder musen hen over ikonerne i systembakken. Systembakken er placeret i nederste højre hjørne af din skærm . Når du bevæger musen , vil du se en beskrivelse af hvert punkt. Når du finder din anti- virus software , skal du højreklikke på ikonet og se efter " update" eller " egenskaber "-indstillingen. Derfra , se efter opdateringer indstilling og planlægge opdateringerne for at hente mindst én eller to gange om dagen . Når du planlægge opdateringerne , vil din computer automatisk at hente de nye virus signaturer og installere dem .
    Opdater dit Anti-Spyware Protection

    Spyware er en anden stor trussel mod edb-sikkerhed, og det er vigtigt at beskytte din computer mod denne fare . Det er en god ide at installere mindst én - gerne mere end en - anti -spyware -pakken på din computer, og det er lige så vigtigt at holde dem ajour. At planlægge disse opdateringer bevæge musen hen over ikonerne i systembakken , indtil du finder ikonet for din anti-spyware program. Højreklik og vælg "Egenskaber" eller " Opdater " i menuen og derefter bruge mulighederne til at planlægge dine opdateringer. Du kan planlægge dine opdateringer og dine scanninger under midt om natten , så de ikke forstyrrer den normale brug af computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilføj skrifttyper i MS Word 
    ·Sådan Bestem Hvilke programmer kører ved opstart 
    ·Hvilke Olier Dræb lopper på katte 
    ·Hvad er Windows CE NET 
    ·Sådan installeres Selvbygger Edge Skodder 
    ·Sådan køres MSI Uden Setup.exe 
    ·Sådan spiller en dvd i Windows 7 
    ·Sådan tilføjes et ActiveX til Firewall 
    ·Sådan pakkes en fil fra et MSP 
    ·Hvordan skal tjekkes NTFS Partition Information 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Kontrolpanel i XP Home 
    ·Trin-for- trin instruktioner til at erstatte Casement W…
    ·Sådan at opgradere fra Windows Vista Ultimate 32 Bit t…
    ·Sådan Find en Mac -adresse i Unix 
    ·Sådan copy & paste tekst Art 
    ·Visual Runtime Fejl 
    ·Sådan justeres Margin en Border 
    ·Sådan ændrer du din Windows-computer Screen Saver 
    ·Sådan ændres Startup i Windows 98 
    ·Sådan Start Up Windows Tweak UI 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com