| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan ændrer jeg Forældrekontrol
    ? Microsoft Windows længe har omfattet muligheder for forældre at sætte kontrol , der styrer , hvad deres børn er i stand til at se og få adgang , når du bruger computeren. Disse børnesikring mulighed for justerbare indstillinger , der skal foretages med hensyn til ting som vold og sprog. Indstillingerne er nemme at få adgang til og ændre ligegyldigt hvilken version af Windows du kører på din computer. Windows 7

    Med introduktionen af ​​Windows 7, Microsoft gjort det lettere at få adgang til forældrekontrol samtidig også giver flere muligheder for dig at indstille og våge over . Du er nu i stand til at sætte kontrollen til individuelle konti, således at forskellige børn kan have forskellige indstillinger . Du kan også styre , hvor meget tid, barnet får lov til at bruge på computeren, og når før computeren låser dem ud. Endelig er du i stand til at generere bruger har rapporteret at detaljer lige hvad dit barn gjorde på computeren , og hvornår.

    For at få adgang til disse forældrekontrol i Windows 7 , skal du blot gå under "Start" -menuen og åbne " kontrolpanel ". Under " Brugerkonti og Family Safety " overskrift vil være en mulighed for at "Opsætning af Forældrekontrol for enhver bruger. " Hvis du klikker på dette vil åbne Forældrekontrol vindue, der giver dig mulighed for at foretage og ændre indstillingerne. For at ændre en indstilling , skal du vælge den brugerkonto, du ønsker at anvende de kontrolforanstaltninger, . Alle konti , der er blevet sat på din computer, vil blive vist på en liste for dig at klikke sig igennem . Når du har valgt den relevante konto , vil et andet vindue åbne og vise alle de tilgængelige indstillinger til at ændre og aktivere . Du skal blot klikke enkelte mulighed for at bringe en liste over begrænsningsniveauer og vælg fra denne liste for at sikre, at dit barn kun kan se poster inden for disse grænser. Endelig tid restriktioner kontrollen kan du indstille, hvornår dit barn kan bruge computeren . Bare markere hvilke timer af hver dag , de har lov til , at gå i en time ad gangen .
    Ældre versioner af Windows

    Mens alle tidligere versioner af Windows har også indbygget børnesikring er kontrollerne lidt sværere at få adgang til og ikke så detaljeret , eller involveret som dem, der findes i Windows 7 .

    Under "Start" -menuen åbner "Control Panel" og derefter i det vindue, synes at åbne "Internet Options" vinduet. I denne nye vindue , skal du vælge "Indhold" fanen øverst . Den første overskrift på dette indhold side vil det være for "Content Advisor ", og det vil indslag under den en "Enable " knappen. Klik på denne knap for at få vist Forældrekontrol kassen. Denne boks vil indeholde flere faneblade , at hver har forskellige justerbare indstillinger relateret til forældrekontrol. Den ratings Fanen indeholder flere kategorier, som du kan angive begrænsningsniveauer til med skyderen under dem. Disse kategorier omfatter vold og sprog og begrænse , hvad barnet kan se online og i videospil. De accepterede sites fanebladet tillader dig at angive kun visse hjemmesider, som barnet kan besøge, mens online. Endelig omfatter den generelle fane kan du angive en adgangskode for at beskytte andre fra at få adgang og ændre disse indstillinger. Når du er færdig klik på "Apply " nederst og derefter lukke alle vinduer, og dine nye forældrekontrol aktiveres .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver programmer Åbent Start Up 
    ·Sådan Fix iWeb i DNN 5.4.2 
    ·DIY : HDTV Calibration 
    ·Sådan geninstalleres Windows 2000 Service Pack 4 
    ·Min Dell Dimension 4600 vil ikke starte den Multitester…
    ·Sådan Vis Flere processorer i Task Manager 
    ·Windows Desktop Manager Resource 
    ·Sådan Hold en skærm fra Locking 
    ·Hvordan laver Recovery Disk 
    ·Windows CE -certificering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Protocol Version 1 
    ·Pokewalker Instruktioner 
    ·Min XP vil ikke bo i Normal start Brug Msconfig 
    ·Sådan Selektivt slette enkelte Cookies i Vista 
    ·Sådan Konverter WAV til MP3 på kommandolinjen i Linux…
    ·Sådan Tænd DNS Client Service 
    ·Sådan Fix Ran Online Script Error 
    ·Sådan Begræns Wireless Access i XP 
    ·Sådan betjene en computer ved Tastatursstyring Only 
    ·Sådan fjernes McAfee On -access-scanneren 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com