| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Window Pane Installation
    Et vindue rude installation er en temmelig simpelt projekt , men det stadig kræver din opmærksomhed og en vis mængde fingerfærdighed. Udover at indsætte et nyt rude og tilføje nogle kit, er der nogle yderligere punkter , du skal udfylde for at sikre en korrekt og vandtæt installation. Installation Retningslinjer

    Sørg for at du har en tabel eller en anden flad overflade at arbejde på. Sat på et par solide arbejdshandsker for at beskytte dine hænder. Læderhandsker fungerer bedst . Den bedste strategi til at fjerne revnet glas fra enhver form for rammen er at anvende nogle malertape på kryds og tværs af ruden og sted avis under bunden af rammen. Dæk glasset med et håndklæde og bryde den med din hammer. Du vil sandsynligvis nødt til at vrikke skårene ud af rammen .

    Træ vinduesrammer , fjerne den gamle ruder forbindelsen fra omkring rammen. En spartel eller flad skruetrækker fungerer godt. Hvis fugemasse stædigt klæber til rammen , skal du bruge en varmepistol til at blødgøre materialet op . Vær forsigtig , at du ikke brænde eller brænde træet. Forbindelsen skal skrabe væk nemt.

    Lirk de trekantede Glazer point ud af rammen, så de ikke hindrer nye rude når du forsøger at sætte det på plads. Det er vigtigt at tilstrækkeligt rent omkring omkredsen før du forsøger at sæde den nye rude . Brug en lille stålbørste eller nogle sandpapir til denne opgave. Det vil ikke skade at anvende nogle primer omkring rent træ . Dette vil holde træ fra slikke olier fra ruder sammensatte , hvilket får forbindelsen til at tørre ud .

    Når du køber eller klippe udskiftning rude, de samlede dimensioner omkring 1 /8 tomme mindre end den faktiske målinger . Dette vil give dig den nødvendige plads til at passe ruden i rammen uden at forsøge at tvinge det på plads. Påfør tætningsmiddel eller linoliekit omkring omkredsen af rammen for at indstille den nye rude . Det giver også en vejrtæt forsegling.

    Installation procedurer for installation af en ny rude i en metal vinduesramme er ret enkel . Det indebærer at fjerne de metalclips , der bruges til at holde ruden i rammen. Brug de samme klip for at indstille den nye glas i rammen. For termoglas , er størstedelen af glasset holdes på plads med pakninger , caulk eller tape. Normalt vil du nødt til at bruge en kniv til at skære igennem dette materiale , og fjern glasset.
    P Hvis tape blev brugt , er der som regel vinyl , træ eller aluminium stopper dækker båndet. Fjern stopper. Faktum er, at nogle stopper ikke kan fjernes uden at beskadige stop. Så kan du ende med at købe en ny stop.

    Brug samme bredde og tykkelse , når de anvender tape om udskiftning isoleret glas . Hvis indstilling blokerer , designet til at holde glasset ligger i rammen , blev installeret , skal du placere blokkene i den samme position på den nye rude. For isolerede vinduer tætnes på plads, kan det være meget vanskeligt at fjerne den beskadigede rude uden at ødelægge rammen . I dette tilfælde er din bedste mulighed for at tage vinduet til en professionel værksted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Put en adgangskode på eller Block X bedømte Si…
    ·Sådan opgraderer Windows Media Player til 9,0 
    ·Sådan Reparation My Computer Uden den oprindelige disk…
    ·Sådan slette en harddisk til en ren installation 
    ·Sådan redigeres menuen Start i Windows CE 
    ·Sådan Sync to forskellige enheder med Windows Media Pl…
    ·Hvordan man laver en Moving Baggrund til Windows 
    ·Sådan installeres Basement Windows 
    ·Hvordan til at finde driveren til en HP Scanjet 5200C 
    ·Sådan Genstart en HP bærbar computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres IIS på XP og brugernavn & kodeord 
    ·Sådan Advance i Computere 
    ·Sådan Take Off Internet Filtre på computere 
    ·Sådan installeres flere operativsystemer til harddiske…
    ·Hvad er meningen med en Windows Vista License Key 
    ·Sådan Vedhæft en ISO image som en Drive QEMU 
    ·Sådan installeres dual boot Windows XP & Ubuntu 
    ·Sådan ændres et tastaturlayout i Windows XP 
    ·Sådan søger filer i OS X 
    ·Hvordan man laver en Repair XP Bootable Disc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com