| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Format Harddiske i Windows 2000
    Formatering en harddisk er generelt den hurtigste måde at tømme en harddisk filer og forberede den til genbrug. Under processen med formatering, er en harddisk ryddet for alle poster for de filer , der er gemt på den, advarer den computer, det er nu en tom volumen. Hvis du kører Windows 2000 , har computeren en indbygget værktøj til at initialisere en harddisk og formatere det med kun et par skridt . Formatere en ny harddisk i Windows 2000 ved hjælp af den indbyggede disk ledelse og formatering forsyningsselskaber. Instruktioner
    1

    Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet . Hvis den harddisk, som du gerne vil format vises i vinduet Denne computer , er det allerede initialiseret ( partitioneret ) og klar til at blive formateret. Gå til trin 10, hvis dette er tilfældet . Hvis harddisken ikke vises , skal den deles . Fortsæt til trin 2. .
    2

    Klik på " Start", " Indstillinger " og " Kontrolpanel".
    3

    Dobbeltklik på "Administrative Tools ". Dobbeltklik på " Computer Management ".
    4

    Klik Diskhåndtering kategori i venstre side af vinduet , under Lager kategori. Hvis du ikke kan se Diskhåndtering, skal du klikke på plustegnet ud for Lager for at udvide den kategori . Det Skriv Underskrift og Upgrade Disk vises guiden . Klik på "Næste".
    5

    sætte en check i boksen mærket " Disk 1 ", eller vælge den relevante harddisk, hvis mere end én er vist . Klik på "Næste".
    6

    Vælg den samme harddisk i følgende skærmbillede ( en check burde allerede være i boksen for dette drev som standard). Klik på "Næste " og derefter klikke på " Finish" for at vende tilbage til vinduet Diskhåndtering .
    7

    Højreklik i feltet " Ikke allokeret " ved siden af ​​den harddisk, du er formatering , og klik på " Opret Volume ". Create Volume vises guiden . Klik på "Næste".
    8

    Vælg "Simple Volume" og klik på " Næste". Harddisken vises i Selected Dynamic Disks kategori. Som standard er den maksimale tilgængelige plads på drevet bruges til disk partition . Ændre mængden af ​​plads, hvis nødvendigt, og klik på "Næste" to gange.
    9

    Vælg FAT32 eller NTFS -filsystemet til drevet. I de fleste tilfælde bør NTFS vælges . Klik på "Næste " og derefter klikke på " Finish". Du vender tilbage til Diskhåndtering skærm. Boksen ved siden af ​​den nyligt partitioneret drevet skal nu sige, New Volume . Luk Diskhåndtering og administrative værktøjer vinduer. Vinduet Denne computer skal stadig være åben. Hvis det ikke er , skal du dobbeltklikke på "Denne computer ".
    10

    Højreklik på den harddisk, som du gerne vil formatere, og klik på "Format . "

    11

    Bekræft at disken viste kapacitet matcher kapaciteten på harddisken du formaterer , og vælg derefter et filsystem fra drop- down menu. I de fleste tilfælde bør NTFS vælges . Ændring af allokeringsenhedsstørrelse ikke anbefales.
    12

    Klik på " Start" for at formatere harddisken , og klik derefter på "OK" efter bekræfter , at du forstår alle eksisterende data på drevet vil blive slettet .
    13

    Klik på " OK" og "Luk" , når processen er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan forhindrer Søg Companion Window Fra Åbning 
    ·Spoolsv.exe Holder Kom Ødelagt 
    ·Sådan omformatere C Hard Drive på en Gateway Essentia…
    ·Sådan fjernes NTLDR 
    ·Sådan copy & paste DOSBox i Windows 7 
    ·Hvordan at skjule en VNC -ikon 
    ·Hvor er brugernavnet gemt i registreringsdatabasen for …
    ·Sådan Fix Fejl 1606 Problem 
    ·Sådan Gendan tastetryk til en Sony Vaio 
    ·Sådan Kør CHKDSK Utility 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Windows Stifinder i Vista 
    ·Sådan deaktiveres Windows 7 med en grå skærm 
    ·Sådan geninstalleres & Clean Out Vista i en HP bærbar…
    ·Sådan installeres Apple Software 
    ·Hvordan at tilføje volumenkontrol til Bakke 
    ·Sådan slettes Ubuntu Fra en Mac 
    ·Hvordan laver Num -Lock Stay On 
    ·Sådan Stop Synaptics TouchPad Tapping 
    ·Sådan gendannes Zip-filer i Vista Restore 
    ·Sådan Slut en HP bærbar til et HD -TV 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com