| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    DIY : vinduesåbning til Glass Block
    Turning en gammel vinduesåbning i et DIY glas blok sidehængte vindue giver en unik strukturel og design element til et værelse. Glas blokke tillade en tilstrækkelig mængde lys til at filtrere igennem og samtidig opretholde et niveau af privatlivets fred samt ekstra isolering . Fås i mange varianter , glas blok vinduer blend med mange design temaer for at øge den plads med stil og funktion. Opkøb Glas Block

    Block mønstre kan påvirke mængden af ​​lys og privatliv et værelse vedligeholder . Plain blokke give mere lys , mens udsmykning og dekorative designs begrænser lysfiltrering men tilbyder mere privatliv. For et bredere udvalg , rådføre sig med en professionel glas selskab. Ved måling at bestille individuelle glas blokke eller glas blok paneler omfatter den nødvendige plads for mørtelfuger og eventuelle kurver.

    Hjem forbedring butikker også bære basale formonterede glasblokke vinduer. Ulempen at købe fuldt monteret glas blok vinduer er , at de er meget tunge og akavet at installere alene. En anden undergang til præfabrikerede paneler er, at nogle windows skal udjævnes for en ordentlig pasform . Af denne grund , overveje at købe individuelle blokke og ventilationskanaler . I nogle områder kan du endda spare penge på at købe glasblokkene individuelt. Men når du installerer enkelt glas blokke , brug afstandsstykker til at holde flise -niveau og lod.
    Installation Glas Block Paneler

    Sæt glasset panelet ind i vinduet åbning. For at forhindre den i at glide , har en partner klar på den anden side for support. Du kan også skrue et træ stopklods til karmen , så panelet har et sted at hvile. Det fungerer også som en guide til korrekt placering, enten flugter med det indre eller ydre af bygningen eller direkte i midten af ​​rammen .

    Prop panelet på kiler eller halv-tomme blokke for at skabe en bund hul for mørtel. Centrer panelet i åbningen og justere support blokke som nødvendigt. Hjælp af en fræser , rummet fyldes med mørtel . Opret en skrånende kant for at forhindre stående vand, der kan sive ind i træ rammer omkring karmen . Brug akryl, latex eller træ caulking at udfylde det øverste hul mellem glas blok panelet og i vindueskarmen.
    Installation af individuelle glas blokke

    Før om enkelte blokke , lave en tør løbe af de første lodrette og vandrette rækker for at kontrollere, om et niveau pasform. Skær et sortiment af afstandsstykker før tid, hvis det er nødvendigt. Dette hjælper med at spare tid, når mørtlen er blandet. Du skal bruge L -formede afstandsstykker til hjørnesamlinger , T-formede afstandsstykker til bunden leddene og fire -vejs afstandsstykker til centret blokken.

    Spred et lag af mørtel langs bunden af ​​vinduet åbning og lægge glasset blokke ned i åbningen . Brug afstandsstykkerne som guider til at holde blokkene niveau og lod. Fjern afstandsstykkerne når blokkene er på plads og før sprede det næste lag af mørtel . Spred et jævnt lag mørtel til den side af hver blok , fast trykke den mod tidligere . Gentag denne proces, indtil hver blok er fastgjort på plads , og begynd næste række på samme måde .
    P Der er ingen grund til at anvende mørtel til den øverste række , hvor blokkene mødes karmen . Brug i stedet ekspansion strips til at tillade blokke for at svinge gennem sæsonen , og fyld rummet med akryl , latex eller træ fugemasse for at undgå mug og skimmelsvamp.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Skift Startup Programs 
    ·Sådan aktiveres en Web Client Service 
    ·Sådan hente slettede mapper 
    ·Hvad er Hhupd EXE 
    ·Sådan at starte fra en Thumb Drive Med en Acer Aspire …
    ·Hvordan man gør en systemgendannelse Med nr. proceslin…
    ·Sådan Fortæl Hvis din Windows Installer er installere…
    ·Sådan Launch RDP 
    ·Sådan Reparation Rundll 
    ·Sådan Læs Logbog Log 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes Secure Disk Images i Snow Leopard 
    ·Sådan Fix Rundll fejl for Free 
    ·Sådan Fix Blue Screen Problemer 
    ·Hvordan man kan kontrollere Running Applications på en…
    ·Sådan Set Windows XP til at fungere på den hurtigste …
    ·Sådan fjernes Casement Windows og installer Vinyl Dobb…
    ·Sådan installeres en Sound Driver i Linux 
    ·Sådan slettes beskadigede fil segmenter i Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres Quick Play på en HP bærbar 
    ·Sådan spiller en FLAC fil på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com