| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Fejlfinding LAN-indstillinger på Laptops
    Synkroniser din bærbare netværksforbindelser. Brug din bærbare computer frit og fleksibelt i hjemmet , på arbejdspladsen og i cafeen eller et bibliotek, hvor du er så i stand til at gå online , som du er gennem routeren derhjemme eller på kontoret. Opsæt nogle standardindstillinger og lave en backup af disse, så hvis konfigurationen er tabt , kan du nemt gå tilbage til det senere. Kom godt i gang

    En bærbar computer er tilbøjelige til at have to veje ud til internettet, via en kablet og en trådløs forbindelse. Afhængigt af, hvordan du bruger det, vil du bruge en type mere end den anden . Enten måde, for at dette kan være en glidende overgang for en maskine, der rejser meget , du ønsker at sikre, at konfigurationen ikke kommer i vejen for brugervenlighed. For eksempel, hvis du rejser meget , kan du finde dig selv forsøger at tilslutte op i lufthavnen. Dette vil indebære " handshaking " med lufthavnens Internet udbyder (som kan være en udbyder fra AT & T til Sprint og andre i mellem. ) Eller du kunne bare have en privat VPN på kontoret og når du er hjemme , kan du ønsker at tilslutte op til routeren , hvor andre familiemedlemmer komme online.
    basiskonfiguration

    En bærbar computer skal have for LAN-forbindelse , og det trådløse LAN er forbundet med forskellige TCP /IP -adresser , selv om de kan forbinde dig til internettet på samme subnet til tider. I normale omstændigheder , kan du vælge at oprette forbindelse ved hjælp automatisk konfiguration , hvor routeren tildeler en adresse. Hvis du har en dedikeret trådløse hjemmenetværk , kan du ønsker at tildele bestemte IP-adresser for at spore, hvem der ringer til dit netværk. ( En trådløs LAN vil også vise de MAC-adresser , men du måske ønsker at være i stand til at se, hvem der har tilsluttet ved kommandoprompten , og det er nok den nemmeste måde at gøre det. ) Hvis du har konfigureret begge netværksforbindelser til at være DHCP eller automatisk , vil computeren beslutte, hvilke adresser anvendes . Og temmelig ofte , vil du finde de samme adresser er fordelt.

    Specifics

    de bedste tider , vil du have op til fem forbindelser, når du går ind i " Åbn Netværksforbindelser ". Bortset fra din Local Area Network og Wireless Network Connection , kan der også være BlueTooth LAN forbindelse, Bluetooth PAN Network Adaptor og 1394-forbindelse . Også , afhængigt af hvordan du har det sat , kan der også være et ikon for internetforbindelse der også. 1394 har ikke virkelig har brug for en IP-adresse , for hvis du har dette, vil du sætte den ind via en ledning. Bluetooth danner sin egen picanet , og vil derfor ikke kræve en TCP /IP-adresse either.However vil Local Area Network skal konfigureres . Åbne op "Egenskaber" , og på "Generelt" fanen , vil du se en række indstillingsmuligheder . Kun tre af disse er nødvendige . De andre kan meget vel komme i din måde. Bestemt QoS vil ikke hjælpe , medmindre det netværk, du er på understøtninger QoS ( Quality of Service ). Klient til Microsoft-netværk og Fil-og printerdeling vil være konkrete valg sammen med Internet Protocol ( TCP /IP) Resten kunne lige så godt være markeret og dette kan forbedre ydeevnen . Klik på " Internet Protocol ( TCP /IP) ", og du vil se, at du kan indtaste en række statiske adresser , eller lade systemet gør det automatisk . Hvis du er på en VPN på kontoret, vil det være klogt at sætte disse til statiske adresser på subnet , som vil blive tildelt til dig af den administrator.Leave de trådløse indstillinger som automatisk . Dette vil muliggøre en let overgang fra lufthavnen , til kaffebaren og hjem igen , med den trådløse afhente internettet i alle disse steder. Væk fra hjemmet , bliver du nødt til at logge ind via udbyderens fuldmægtig og kan blive opkrævet et særligt gebyr for brug af tjenesten .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Vis den Monitor ikonet på en Task Bar 
    ·Sådan Fix en Flash 10B.ocx 
    ·Sådan fjernes en Windows-brugeradgangskode 
    ·Sådan Find mappen I386 i DOS 
    ·Sådan geninstalleres gpedit.msc 
    ·Hvordan til at reparere kondensatorer på et bundkort 
    ·Sådan Fix en WinSock Fejl 
    ·Sådan ændre skærmindstillingerne på en Dell Inspiro…
    ·Sådan slettes en dll fil 
    ·Hvordan gendanner jeg System State i Windows 2000 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en bootbar Compaq System Recovery CD 
    ·Jeg kunne ikke aktiveres XP Efter en Microsoft Repair 
    ·Sådan Set Up Fjernadgang til Comcast 
    ·Sådan åbner MIM 
    ·Sådan installeres TrendNet TEW- 424UB på Ubuntu 
    ·Sådan Reverse Søg i Linux 
    ·Sådan Omdøb Explorer.exe 
    ·Hvordan du slår automatiske opdateringer i Windows 7 
    ·Sådan Omdøb SPI MP3-afspiller 
    ·Sådan Fremskynde en computer med Systemgendannelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com