| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan jeg Føj drivere til Windows installations-CD
    ? En standard Windows- installations-cd indeholder drivere til mange typer af grundlæggende hardware på din computer. Men betyder det ikke indeholder grafikdrivere , audio drivere og lignende , som du kan få brug for til korrekt betjene din computer. Tilføjelse disse drivere til din Windows installations-CD er ikke en vanskelig proces, men tager lidt tid og fortrolighed med Windows-operativsystemet til at udrette . Resultatet af at udføre denne opgave er at du vil have en Windows- installations-cd'en indeholder alle de drivere, der kræves af din computer. Slipstreaming Hardware Drivers

    Processen herunder drivere eller opdateringer på din Windows installations-cd kaldes " slipstreaming . " For at udføre denne proces, du bliver nødt til at have en original Windows-cd , en tom cd , en cd-brænder , CD -brændersoftware og et program, der integrerer bilister i CD installationspakken. nLite er et eksempel på sådan et hjælpeprogram , og det er gratis at bruge ( et link til dette program er i afsnittet Ressourcer i denne artikel) . At slipstream drivere til din hardware i din Windows-cd , skal du indsætte din Windows- cd i dit drev . Åbne op for nLite programmet og vælg cd -drevet som placering , der indeholder dit installationspakken. Når programmet er færdig kopiere CD til din harddisk , kan du downloade alle de drivere, du ønsker at have på din computer fra deres respektive hjemmesider . Inde i nLite , mulighed for at vælge " Integrer Drivers " og derefter vælge den placering, hvor hver af driverfilerne er placeret på din computer. Efterhånden som du tilføjer hver fører til pakken , vil nLite software tage sig af at integrere det i din installation pakke. Når du er færdig , kan du klikke på "Opret" knappen og nLite vil generere en ISO-fil , som du kan brænde til en cd ved hjælp af en cd-brænding værktøj . Når dette er gjort , skal du indsætte cd'en i computeren, og du har en brugerdefineret Windows- installations-cd , der indeholder alle de drivere, du har brug for.
    Slipstreaming SATA Drivers

    Hvis computeren indeholder en SATA-harddisk , så du kan have bemærket, at når du forsøger at installere Windows , er du i stand til at gøre det uden en specialiseret SATA driver. Dette skyldes, at standard Windows installations-cd'en ikke indeholder de SATA drivere er nødvendige for at genkende de harddiske og installere operativsystemet. Du kan medtage SATA driveren i din brugerdefinerede Windows installations -cd , så meget som du medtage drivere til andet hardware . For at gøre dette , skal du hente SATA drivere til din computer fra computerproducenten. Start nLite nytte ( eller et lignende hjælpeprogram ), og oprette en brugerdefineret installation af Windows , som du gjorde til dine andre bilister. Vælg integrationen knappen og gå til den placering , hvor du gemte dine SATA drivere. Indsætte dem i den brugerdefinerede Windows -cd , du er ved at opbygge , og nLite software utility vil tage sig af at placere dem, hvor de skal hen. Når du opretter og brænde cd- billedfil , kan du bruge den til at installere Windows på din SATA - drev computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slette brugerkonti 
    ·Sådan fjernes Outside Storm Windows 
    ·Hvordan jeg Korrekt Logbog fejl 
    ·Sådan kører en pauseskærm som en skrivebordsbaggrund…
    ·Hvordan at slippe af en bred Taskbar 
    ·Sådan opdaterer Intel 82815 
    ·Sådan gendannes brugerfiler Efter en System Geninstall…
    ·Sådan ændres Ikoner på en Task Bar 
    ·Sådan tilføje widgets til Desktops 
    ·Sådan vise dato Med encifret i et Command Line 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver man en HP Scanjet 6300 arbejde med Mac OS…
    ·Sådan forhindrer en person fra Deling på iMac 
    ·Sådan Fix mus til min Windows XP 
    ·Hvordan får jeg NTP Status på en Windows Server 
    ·Sådan deaktiveres Windows Password i fejlsikret tilsta…
    ·Sådan Konverter AVI til MPG i Windows 
    ·Sådan Start Windows Repair i Vista 
    ·Mac File Foreninger 
    ·Sådan installeres Puppy Linux på en gammel IBM Laptop…
    ·Sådan Gør Store Labels bruger Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com