| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Indram Rough Åbning Windows
    Før et vindue kan monteres i en væg , er det vigtigt at opbygge en stærk , solid ramme tømmer til at holde det på plads. Denne ramme er kendt som et groft åbning fordi det er dybest set en planlagt hul eller hul i den eksisterende træ vægrammen . Framing et groft åbning for et vindue er ikke specielt svært, men det kræver præcise målinger og omhyggelig konstruktion. Med lidt øvelse , bør du være i stand til at ramme i vinduer med lethed og tillid. Ting du skal
    Målebånd
    2 -by- 4 studs Salg Level
    Hammer
    Framing negle ( 10d )
    Rundsav
    Vis Flere Instruktioner < br >
    1

    måle bredden af vinduet , skal du tilføje en halv tomme på hver side ( 1 cm i alt) , og markere denne distance på den eneste (nederst) og top plader ( de vandrette brædder , der danner bunden og toppen af ​​væggen ramme) . Dette giver dig bredden af ​​din ru åbning, herunder plads til at placere shims eller spray isolering under installationen.
    2

    Mål højden af vinduet , tilføje en halv tomme over og under , og markere den øverste og bund på alle væg pigge inden for eller ved siden af ​​rummet vinduet vil besætte .
    3

    Markér den eneste plade 1,5 inches ud over den ru åbningsbredde på hver side , og derefter markere en ekstra 1,5 inches . Disse mærker vil indikere , hvor at placere nye pigge til vinduesrammen. Bemærk, at det er muligt at placere din ru åbning at gøre brug af en eller flere eksisterende studs i stedet for at skulle fire nye.
    4

    Mål fra sål til top plade, og skær to 2 -by- 4 pigge til at matche. Placer disse i den anden slots du har markeret (1,5 inches fra kanten af ​​vinduet bredde mark) , check dem med en plan, og toenail dem ( søm diagonalt gennem dem ) til de øverste og tunge plader.
    5.

    Markér stutterier fra trin 4 med toppen og bunden af ​​din ru åbning. Mark over toppen af ​​den ru åbning at angive vinduets højde header. Størrelsen af header vil blive bestemt af lokale bygningsreglementer og vinduet bredde . Mark 1,5 inches under nederste mærke , og derefter markere yderligere 1,5 inches . Disse mærker vil indikere , hvor at placere et sæt af to stablede 2 x 4s at tjene som en vindueskarm.
    6

    Saw gennem hver stud mellem de to nye pigge , du placeret i trin 4 . Skær dem på mærket for den nederste del af karmen og mærket for toppen af ​​header , og fjerne det stykke tømmer mellem .
    7

    Mål fra den eneste plade til mærket for den øverste af dine rå åbning, skæres og to 2 - by-4S til at matche. Nail disse ved siden af ​​knopperne fra trin 4, så de vil være ved siden af ​​vinduet.
    8

    Byg din header i henhold til lokale bygningsreglementer . Du må simpelthen nødt til at skære en 2 -by- 4 til at passe mellem studs fra trin 4 og hvile på stutterier fra trin 7. . For bredere vinduer kan du bruge 2 -by- 6 eller større tømmer og negle to stykker sammen med et stykke 3/8-inch krydsfiner imellem.
    9

    Sæt header på toppen af piggene fra trin 7 og søm det på plads.
    10

    Mål mellem studs fra trin 4, og skære to 2 - by-4S til at matche. Søm dem til hinanden for at danne en "dobbelt karm ", og derefter placere denne karmen på stubbe af knopper , du skærer i trin 6 . Nail karmen til de forkortede studs, og du vil have et færdigt ramme og være klar til at installere dit vindue.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Regedit at Bestem version af et operativs…
    ·Sådan Genstart et Loop på en Toshiba Satellite A106 
    ·Sådan Kør Windows Service Pack Installer fra genopret…
    ·Sådan oprettes en startdiskette til en NTFS-eller FAT-…
    ·Hvordan at slippe af Windows Task Bar 
    ·Hvorfor kan jeg ikke se Kinesiske tegn på min skærm 
    ·Sådan Konverter til Wim 
    ·Hvordan finder man en bestemt skrifttype 
    ·Sådan Fix Windows Installer Service kunne ikke opnås …
    ·Sådan gendannes en trådløs WEP-nøgle 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en kommandolinje 
    ·Sådan Fix problemer i Windows XP 
    ·Hvordan man laver en bootbar System Disk i Tiger 
    ·Ulemperne ved hjælp af Windows XP Embedded 
    ·Sådan køres ScanDisk i Linux 
    ·Krav at installere Windows XP 
    ·Hvad Er Mac Fire Vault Do 
    ·Sådan får du vist Desktop Fra Linux Command Line 
    ·Hvordan kan man øge Ubuntu Buffere på TCP /IP 
    ·Windows 7 Explorer Problemer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com