| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Tips til at holde hus vinduer fra Indefrysning
    Vinteren er på vej : den kolde vind , sne , is . Alle elementer , som kan træde dit hus gennem døre , revner og endda vinduer . Winterizing dit hjem vinduer er en udfordrende opgave. Starte processen tidligt så når vinteren hits, dit hjem er rart og Toasty . Dit hjem vinduer er modtagelige for frysning , hvis de ikke er isolerede og forseglet . Ved at følge et par tips , kan du forhindre dit hjem vinduer fra frost og fjerne denne bekymring fra dit sind . House Temperatur

    Den nemmeste måde at holde dit hjem vinduer fra indefrysningen er at hæve temperaturen i dit hjem. Du ønsker ikke at temperaturen i alle rum i dit hus for at dukkert under frysepunktet --- 32 grader Fahrenheit. For at spare på energiomkostningerne , sæt dit hjem ovn til en temperatur mellem 68 grader og 70 grader . Så brug et loft fan indstillet til " omvendt " til at trække varmen på loftet ned i rummet . Hvis du ikke har loft fans, bruge en boks fan på "lav" til at lede den varme luft fra din ovn til vinduerne i dit hjem. Indstil box fans tæt på vinduerne.
    Storm Windows og Klimastyringsaggregater
    p Hvis dit hjem vinduer har storm vinduer er knyttet til dem , inspicere storm vinduer for eventuelle skader og derefter sænke dem til at holde kold luft og fugt. Ved inspektion din storm vinduer , skal du kontrollere, at skærme er stadig intakt og ikke rippet . Også kontrollere, at stormen vinduet spor er fri for snavs , og at det nederste vindue bevæger sig op og ned frit. Det nederste vindue skal være på sporet og nem at svigtet. Foretag de nødvendige justeringer med en skruetrækker , hvis det nederste vindue er sporet.

    Også , glem ikke at fjerne dit vindue klimaanlæg , hvis relevant.
    Seal revner og åbninger

    anden måde at holde dit hjem vinduer fra indefrysningen er at forsegle eventuelle revner og åbninger omkring vinduer med fugemasse . Stemning er billigt, let at anvende og til rådighed på hardware og hjem forbedring butikker. Efterse hvert vindue og caulk omkring vinduesrammen og omkring hvert vindue rude. Hvis du bemærker store åbninger eller huller mellem dine vinduer og væg indramning , brug skum isolering til at udfylde hullerne eller åbningerne . Skumisolering kommer i en spraydåse og findes også på hardware og hjem forbedring butikker.
    Isolerende Window Film

    Endelig dækker hvert vindue med et lag af isolerende film . Isolerende vindue film er let at anvende - pakken leveres med dobbeltklæbende tape , som du bruger til at fastgøre filmen til dit vindue. Så brug en hårtørrer til at " forsegle " filmen til vinduerne. Installer isolerende solfilm efter du har lukket eventuelle revner og åbninger . Isolerende vindue film er også fundet på hardware og hjem forbedring butikker.
    Sunny Days

    På solrige dage åbne dine vinduer persienner og gardiner til at holde ikke alene rummet varmt men indersiden af ​​vinduet varme så godt . Når solen er gået ned , forlade gardiner og persienner åbne nogle at give varme til at flyde omkring dine vinduer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan konstateres om et drev er FAT32 eller NTFS 
    ·Sådan Set en Standard e-mail i Windows 7 
    ·Sådan ændres den primære skærm 
    ·Sådan fjernes My Network Places Fra Start menuen 
    ·Sådan oprettes en Windows 98 Bootable CD 
    ·Sådan Monitor Sites Med SNMP & WMI 
    ·Hvordan man opbygger en Character Query Statement i H2O…
    ·Hvad er en Elevation Application 
    ·Sådan indstilles JAVA_HOME Variabel i Windows 
    ·Hvordan til at løse ægte Windows Validation 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Turn Off Kørende processer 
    ·Sådan bruges To USB Modem på en bærbar computer med …
    ·VirtualBox SDK opsætning 
    ·Hvordan til at omformatere et drev på Dell Dimension 4…
    ·Sådan Fix en Endless Reboot efter installation af Serv…
    ·Sådan får Wmiprvse.Exe i Task Manager 
    ·Sådan fjernes Kryptering Plus på Dell bærbare 
    ·Hvordan at oprette og gemme en tekstfil i Windows 
    ·Sådan bruges tastaturet i stedet for en mus i Vista 
    ·Hvordan man kan udvikle Basic Software 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com