| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan konfigureres Time Service til Microsoft Windows
    Tiden indstillet på din computer betyder mere end bare fortælle dig, hvor lang 'til frokost. Den styrer tidsstempel på alle dine filer , så du kan se , når en fil er oprettet eller ændret det holder styr på , da du sendte og modtagne dine e-mails , og det styrer også når computeren kører virus scanninger og andre planlagte eller tid - følsomme funktioner og for netværkscomputere det er nødvendigt for kodeordsgodkendelse at arbejde correctly.It er vigtigt, at netværkscomputere alle være inden for et minut eller to af samme tid , og det er normalt håndteres af domænecontroller for netværket. Men domænecontroller skal have den korrekte tid , og det gør arbejdsstationer , der ikke er del af et domæne , og har derfor ikke domænecontroller. Så her er hvad du behøver at gøre for at give disse maskiner tidspunktet på dagen . Ting du skal
    internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    Brug af tjenesten Windows Time
    1 p Hvis du vil have din tid til at være ca nøjagtigt inden for et par sekunder eller deromkring , kan du bruge den indbyggede Windows Time service . Dette er meget let at konfigurere . Højreklik på den tid displayet på din værktøjslinje (normalt yderst til højre for værktøjslinjen) og venstre -klik på " Juster dato /tid ". Dette vil lancere "Dato og tid " dialogboksen .
    2

    Gå til "Internet Time " fanen og klik på " Skift indstillinger ". "Internet Time Settings " dialog åbnes. Markere feltet "Synkroniser med en tidsserver på internettet ", og vælg en server fra drop -down listen.
    3

    Klik på " Opdater nu ". Du vil se en meddelelse, der fortæller dig, om synkroniseringen lykkedes eller ej. Hvis der var en fejl , kan du prøve en anden tidsserver . Vil styre, hvor ofte computeren synkroniserer sin tid med server kræver en indskrive banalisere og ligger uden for rammerne af denne artikel .
    Ved hjælp af en mere nøjagtig NTP tid klient
    4

    Hvis du ønsker at tidspunktet på din computer for at være mere præcis end + /- 2 sekunder, vil du nødt til at bruge en NTP tid klient. Der er mange gratis dem tilgængelige online. Her er de trin for at installere og konfigurere en enkelt hedder " NISTime ", som er tilgængelig fra National Institute for Standarder og Teknologi , det statslige organ , der styrer tid og målinger standarder i USA.

    Download program " nistime - 32bit.exe " fra NIST Internet Time service ( ITS) side (Se afsnittet Reference ) . Kør programmet , og det vil åbne en simpel vindue, der viser din lokale tidsindstillinger.
    5.

    Vælg " Query Server " menupunkt , og vælg derefter " jævne ", og marker feltet "Kør i baggrunden . " Indtast "1" i den tomme boks for at fortælle programmet at synkronisere uret hver time .
    6

    Kør dette program , hver gang du starter din computer, eller tilføje det til "Start " mappen og det vil holde din computers ur synkroniseret til inden for 10 millisekunder af National Institute of Standards and Technology tid standard , som også er synkroniseret med resten af ​​den civiliserede verden. Du vil aldrig have en undskyldning for at komme for sent igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Popup Balloons 
    ·Kælder Soveværelse Window Krav 
    ·Sådan bruger WMI at få oplysninger om fjerncomputere 
    ·Hvordan til at registrere alle OCX filer 
    ·Hvordan til at dræbe et Process fra kommandolinjen 
    ·Sådan ændres Windows 2000 CD Key 
    ·Sådan deaktiveres skjulte administrative shares i Wind…
    ·Sådan formateres en Drive Thru DiskPart 
    ·Sådan Find Tomme Registreringsdatabasenøgler 
    ·Windows Manglende Start Up 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Page Defrag i XP 
    ·Sådan Fix Windows Desktop 
    ·Sådan Tag en Full Screen Shot 
    ·Hvordan man udvider en Disk partition på Vista 
    ·Sådan Find en PIF fil 
    ·Hvordan til at overføre musik fra Rhythmbox til iPod 
    ·Sådan installeres Ubuntu 8.04 på EEE PC 
    ·Sådan downloader V.Reader Bøger 
    ·Sådan Fix en ikke tilstrækkelig ledig diskplads Fejl 
    ·Sådan opdaterer OEM version af Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com