| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad Er NTLDR er savnet fejl
    ? Den " NTLDR mangler" fejl har eksisteret siden den første version af Windows NT blev frigivet . Det er en af ​​de mest almindelige grunde til en computer med Windows kan ikke starte korrekt. " NTLDR " står for " NT Loader " ( NT står for New Technology) . Det er den fil, der indlæser opstart sekvens for alle Windows-operativsystemer fra Windows NT (1993 ) til Windows XP ( 2001). Problemet

    Du ved med det samme , hvis du har dette problem med din NT -baserede Windows-maskine , fordi når du tænder din computer , vil Windows ikke kan indlæses. Du skal bare få en sort skærm med ordene " NTLDR mangler " i øverste venstre hjørne. Da dette er den allerførste fil, der skal åbnes af harddisken for at indlæse operativsystemet, skal NTLDR kunne læses og må ikke beskadiges .

    Også på grund af læsserens kronologisk orden i startrækkefølgen , det er umuligt selv at få adgang til fejlsikret tilstand , som mange andre Windows -relaterede problemer normalt kan fastsættes , herunder andre nystartede problemer. Det er fordi de filer, der skal være tilgængelige for at kunne komme ind fejlsikret tilstand også er i stand til at indlæse. Computeren er dermed helt utilgængelige for brug, medmindre der gøres noget for at reparere NT loader, eller en alternativ kilde til et styresystem der anvendes .
    Interne årsager

    Når "NTLDR mangler" fejl pludselig vises under en tidligere fungerende version af Windows , er det som regel betyder noget er ødelagt NT loader selv eller nogen af ​​de filer , som det påberåber sig , såsom ntdetect.com (ansvarlig for at detektere computerens mest basale hardware under boot sekvens) og boot.ini ( tekst- baseret fil , der gemmer konfigurationen for boot menu, herunder fejlsikret tilstand ) eller den faktiske boot sektor ( den fysiske del på harddisken , hvor disse filer findes ) for at blive beskadiget. Dette kan være forårsaget af computervirus eller et pludseligt tab af magt i løbet af en hard- disk write .
    Eksterne årsager

    Fejlen kan også vises efter et ny harddisk er blevet installeret og BIOS , som er det miniature operativsystem , der findes på bundkortet på selve computeren (i stedet for harddisk) , har automatisk omkonfigureres selv at indlæse et operativsystem fra den nye harddisk eller er ude af stand til at finde et tastatur sluttet til computeren (som er obligatorisk). Det kan også ske , når ATA kabler, der overfører data mellem drev og bundkort , er blevet løsnet fra deres sæde, er ikke blevet placeret korrekt eller er blevet beskadiget. En anden mulig årsag er en unbootable diskette eller cd i øjeblikket i en drev, BIOS forsøger at starte fra , før det støvler fra harddisken .
    Solution
    p Der er fire måder at løse dette særlige problem .

    den første indebærer at skabe en boot disk med ordentlige kopier af de nødvendige filer på den, der skal kopieres til harddisken for at overskrive de aktuelle filer der.

    den anden er at bruge Windows-cd for at indtaste genoprettelseskonsollen ( en tekst -baseret program , som MS -DOS ) , og bruge det til at indtaste kommandoer , der vil kopiere de nødvendige filer fra cd'en til det relevante sted på harddisken .

    den tredje måde involverer også Windows-cd , men bruger en automatisk reparation proces , der kontrollerer alle filer på harddisken , der er påkrævet for Windows , og derefter løser eller erstatter dårlige filer .
    p Hvis ingen af ​​disse løsninger arbejde, kan du også bare geninstallere operativsystemet enten på en ny partition på det samme harddisk, på en anden harddisk , eller på meget samme partition som den aktuelle operativsystem, som ville efterlade alle personlige filer uberørt og stadig tilgængelige, når operativsystemet er installeret igen.
    Forebyggelse

    For at undgå dette problem opstår, eller til at sørge for, at det kan let ordnes hvis det nogensinde gør forekomme , bør du:

    1. . Sørg for at dit antivirusprogram er up- to-date og aktivt overvåge alle fil aktivitet.

    2. . Kontroller at alle kabler i computeren er placeret korrekt , efter at computeren er blevet flyttet , hvis du har mistanke om , at for eksempel kunne en ujævn tur i en bil have forårsaget dette.

    3. . Manuelt at kontrollere harddisken for problemer, der eventuelt kunne spredes og forårsage boot problemer ved at højreklikke på hver harddisk med et operativsystem på det fra "Denne computer" og vælge "Egenskaber" i bunden af ​​listen , og derefter klikke på "Funktioner " fanen efterfulgt ved at klikke på " Undersøg nu " knappen under " fejlsøgning " sektionen.

    4. . Bedrage C: partition ( den der som standard indeholder operativsystemfiler ) mindst en gang hver tredje måned ved at gøre det samme som når du kontrollerer harddisken for problemer, men i stedet vælge " Defragmenter nu "

    . 5. . Sørg altid for du ved hvad du gør, og hvad der kan ske, når du for eksempel installerer en ny harddisk og ønsker at konfigurere BIOS til at boote fra den rette én.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan åbner jeg en TMP Filer 
    ·Sådan bruges Netstat til Track Connections & Spyware 
    ·Milgard glastyper 
    ·Sådan Put skrifttyper på din computer 
    ·Sådan installeres Virtual PC Tilgang 
    ·Sådan får du en hurtigere pc Shutdown 
    ·Sådan Check My Windows Ægthedsbeviset 
    ·Sådan konfigureres din genanvendelse bin 
    ·Sådan Tillad Norton fjernadgang til computeren 
    ·Hvordan man opbygger en Aluminum Markise 
      Anbefalede Artikler
    ·Jeg kan ikke få Startup - manager til at arbejde på e…
    ·Sådan Reparation Windows Vista MBR 
    ·Sådan får Back Screen Saver Option 
    ·Sådan installeres FTP på Fedora 
    ·Sådan Indsæt et registreret varemærke symbol på en …
    ·Sådan slette filer på en Compaq harddisk 
    ·Windows Server Maintenance Tjekliste 
    ·Hvordan overfører jeg en mappe fra en computer til en …
    ·Sådan Set en computer til Shutdown på et bestemt tids…
    ·Sådan fjernes Vælg operativsystem fra XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com