| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    DIY Windows for et gammelt hus
    Nye energieffektive vindue design gør opgradere vinduerne i et gammelt hus en pengebesparende proposition. Udskiftning af vinduer , men kan udgøre nogle problemer for boligejere. Boligejer har til at besvare spørgsmål som hvor meget af det oprindelige vindue struktur til at holde , hvad enten at replikere eksisterende design , og om at gøre det selv eller få en entreprenør gøre arbejdet. Heldigvis for DIY - stand boligejer , har mange vindue beslutningstagere skabt produkter, der gør reparere eller udskifte vinduerne i et gammelt hjem hurtig og nem, placere energibesparelser en kort , DIY skridt væk . Vinduesreparation
    p Hvis du ønsker at holde udseendet af dine eksisterende vinduer og samtidig øge energieffektiviteten i dit hjem, reparere din vinduesrammen . Vinduesrammen omfatter ruden , sammen med rammen omkring det. De fleste vinduer kommer med to vinger : . En lavere , bevægelige én for åbning og lukning og en øvre en

    For at reparere rammen , begynde med at fjerne det fra vinduet fittings. Vær forsigtig, når du fjerner rammen til at holde snore eller kæder , der opererer vinduet fra at blive trukket ind i vægt lommer der holder modvægt . Du kan gøre dette ved at binde en knude på ledningen eller kæde slutter efter at fjerne dem fra den nederste vinge .

    Når du har fjernet rammen , skal du fjerne glas fra rammen. Blødgør den gamle kit holder glasset med en varmepistol sat til medium , ved hjælp af en dyse skjold. Skrabe væk blødgjorte kit ved hjælp af en spartel , og lirke ruden fra træet .

    Rengør eventuelle løse eller åbne samlinger , fjerne beskadigede eller blødgjort træ og derefter genopbygge leddene ved hjælp af epoxy filler . Når epoxyen er hærdet , slibes glat med 100 sandpapir korn og forsegle træ med oliebaseret primer til at holde træet tørrer ud af epoxy. Glasset i rammen , udplantning glasset i ruder forbindelse. Når sengs , giver ruder sammensatte en uge til at tørre . Mal rammen og glasering , herunder en oliebaseret primer under det sidste lag maling. Når malingen er tørret, returnerer rammen til vinduesrammen , installere ledninger og vægte hvor det er nødvendigt . For yderligere energieffektivitet, installerer ny vejr - stripping , når du geninstallerer rammen .
    Udskiftning af en Sash

    Til tider reparere rammen er ikke en mulighed , og hele rammen skal udskiftes . For fuldstændige udskiftninger , købe en vinge kit, som indeholder alt hvad du bliver nødt til at gøre arbejdet. Kits er tilgængelige fra mange af de største vindue beslutningstagere , såsom Pella, Marvin og Anderson. Udskiftning af en vinduesramme kan du få den fulde effekt af energieffektivt design og samtidig bevare den eksisterende vinduesrammen.
    P Du kan finde et kit til at passe de mest almindelige vindue størrelser og ramme kits kan gøres for at måle for uregelmæssige vinduer . Skærf udskiftning anvendelse af et kit er en simpel proces . Du fjerner den gamle vinduesrammen og den ledsagende hardware til styring af vinduet , herunder eventuelle modvægte , snore og kæder. Du kan derefter vedhæfte det nye støtte -systemet og slide i det nye vinger.
    P Du kan erstatte en vinduesramme hurtigere end at reparere en og med en besparelse i omkostningerne over leje en tømrer til at gøre arbejdet for dig. I 2009 En tømrer afgifter på gennemsnitligt 415 dollar for en 30 -tommer -by -54 -tommer vindue , mens gennemsnittet kit af samme størrelse koster 325 dollar .

    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fordele ved Single Hung Windows 
    ·Hvordan flytter jeg min start menu fra Bund 
    ·Sådan åbner programmer fra en pc Med Voice 
    ·Sådan fjernes Windows Automatiske opdateringer 
    ·Sådan Set Stifinder til at åbne Windows Maksimeret 
    ·Sådan Bring en Command Vindue til Front i MS Windows 
    ·Sådan slette historikken fra søgefeltet i øverste hø…
    ·Hvordan de skal dække et vindue med Film 
    ·Hvordan slår jeg på Back Light på en Dell Inspiron 6…
    ·Sådan Stop deling Billeder 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix WGA i Windows XP 
    ·Forskellen mellem No Argon & Argon 
    ·Sådan Konverter en MS Access ADP Fra 2003 til 2007 
    ·Hvordan downloader jeg Vista på min laptop 
    ·Sådan ændres Unix Solaris Root Password efter det er …
    ·Sådan får WiFi at arbejde med Ubuntu 
    ·Sådan Fix MP3 Tags på en Mac 
    ·Sådan installeres XP Home Over XP Pro 
    ·Hvordan til at dræbe et Process Hotkey 
    ·Sådan kopieres krypterede DVD'er med Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com