| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows fejlfinding spørgsmål
    90 til 93 pct af verdens stationære og bærbare computere har en version af Windows installeret. Windows er langt den mest populære operativsystem i verden, og det er konstant raffineres for at sikre, at det forbliver konkurrencedygtigt med Mac og Linux operativsystemer . På trods af den høje kvalitet af Windows , er det stadig modtagelige for visse typer af problemer . Med den rigtige tilgang, kan de mest almindelige problemer med Windows løses hurtigt , så du kan fortsætte med at bruge computeren med lethed. Problemer med Web Browser

    De mest almindelige problemer opleves , mens du browser på internettet er langsommelighed, browser går ned og pop -up- reklamer. Hvis du oplever nogen af ​​disse , så sørg for at du har et godt anti -virus program installeret. Alle disse spørgsmål kan være forårsaget af en virus eller malware -infektion. Det er vigtigt at fjerne malware hurtigt, fordi bortset fra den lavere ydelse , som du kan opleve , mens du bruger internettet, kan malware programmeres til at overvåge dine tastetryk og stjæle vigtige data fra din computer.
    Poor General ydelse
    p Hvis din computer klarer sig langsomt i almindelighed, kan grundlæggende vedligeholdelse være alle, der er nødvendig for at løse problemet. Defragmentere din computers harddisk , og afinstallere eventuelle programmer , som du ikke bruger længere. Mange programmer installerer "hjælpere" , der kører i baggrunden, når du starter Windows. Disse hjælpere at programmerne er forbundet med dem at iværksætte hurtigere, når du ønsker at bruge dem. Men hvis du ikke bruger disse programmer , vil hjælperne stadig være der , forbrugende computerens ressourcer og bremse den ned . Afhængigt af hvor mange programmer, du har installeret, kan fjerne dem fra din computer resultere i en dramatisk højere ydeevne .
    Poor spillets ydeevne
    p Hvis du oplever en dårlig ydeevne, samtidig med at spille spil, kan dette ikke være forårsaget af et reelt problem med computeren eller med Windows. Spil er ekstremt krævende på en computers hardware, og hvis du forsøger at afspille en nylig spil på en computer, der er mere end to år gammel , kan det være nødvendigt at sænke den visuelle kvalitet af spillet for at spille det på et acceptabelt hastighed .
    computer låsning op eller genstart

    For at diagnosticere et problem med din computer låse op eller reboote , være opmærksom på , når den opstår . Hvis det sker, når computeren arbejder hårdt ( såsom under et spil ) , så tjek for varme -relaterede spørgsmål . Computerens indtag fan kan have undladt , eller ventilen kan blive blokeret . Også skal du kontrollere , at den CPU køleprofil gør fast kontakt med toppen af ​​din processor, og at den, og CPU-blæseren er rene . Hvis problemet ser ud til at ske tilfældigt , så tjek for en virus , og sikre, at alle af computerens hardware-drivere er up to date. Som en sidste udvej , så tjek for en hardware problem. Computerens RAM eller strømforsyning skal muligvis udskiftes.
    Problemer Installation af en USB-enhed

    Installationen af ​​USB-enheder i Windows kan nogle gange være problematisk , fordi for mange typer af enheder, såsom printere, scannere , trådløse adaptere og modemer , skal enhedsdriversoftwaren være installeret , før enheden er tilsluttet computeren. Hvis du ved et uheld tilslutter enheden , før du installerer den medfølgende software , skal du højreklikke på "Denne computer ", klik på "Egenskaber " og derefter klikke på " Enhedshåndtering". Kig efter den enhed, som du har forsøgt at installere. For eksempel ville en trådløs adapter kan findes under " Netværkskort ". Højreklik på den enhed, der blev installeret uden held . Klik på "Uninstall " for at fjerne det. Afbryd enheden fra din computer og køre den medfølgende driver installations-cd'en. Tilslut ikke enheden til computeren, før installationen er fuldført , eller du bliver bedt om det af softwaren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Windows -systemer 32 
    ·Mit drev vil ikke læse en disk 
    ·Sådan nulstilles en administrators adgangskode på en …
    ·Hvordan du tilslutter til WiFi hotspots på en Win 7 Co…
    ·Hvordan at slippe af TROJ_FAKEALER.GI 
    ·Windows Synchronization Tools 
    ·Sådan opgraderer Windows 2008 til R2 
    ·Sådan Cut plexiglas med en Scroll Saw 
    ·Sådan Stop Windows Fra spørger om du ønsker at slett…
    ·Sådan gendannes en Dell Inspiron 5150 til fabriksindst…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres en VLC Player i Ubuntu 
    ·Sådan Slet din browser historie med en Script 
    ·Sådan bruges Windows Genoprettelseskonsol 
    ·Sådan installeres skrifttyper på Microsoft Word 
    ·Microsoft DLL Information 
    ·Sådan deaktiveres Windows kundeoplevelsen i Vista 
    ·Sådan kontrolleres Logbog i XP Hvis den lukker ned 
    ·Instruktioner til en Windows XP-installation på MacBoo…
    ·Window Privacy Options 
    ·Sådan fjernes en Mirar Søg efter Free 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com