| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    DIY Window Film
    Window filmen har en bred vifte af ydelser i hjemmet. Det giver beskyttelse af privatlivets fred , øger sikkerheden ved at beskytte dig mod splintres glas i tilfælde af vinduet brud, hjælpemidler i varmestyring ved at blokere ud meget af sommervarmen, forhindrer virkningen af ​​fading på dine ejendele fra blænding af solen, og giver øget beskyttelse mod ultraviolet lys . Desuden kan rudefolie tilføje skønhed samt øget funktionalitet til dit hjem, kommer i en bred vifte af dekorative mønstre. Forberedelse

    Window film for hjemmet er installeret på den indvendige glasoverflade . Hvis dit vindue har en storm rude bør du fjerne ruden og installere filmen til indersiden af ​​den yderste glasrude. Selve installationen er forholdsvis let , men du bør øve proceduren med en lille separat stykke glas , som en fra en billedramme , ved hjælp af en stikprøve stykke film , før man går videre til de faktiske vinduesruder . Få en hjælper til at hjælpe dig med større stykker glas , såsom gårdhave doors.Your vinduer skal renses grundigt, før du påfører filmen . Brug ikke et pudsemiddel indeholder ammoniak eller eddike til rengøring før filmen program, som rengøringsassistenter kan opløse limen anvendes på filmen. For de bedste resultater bruge en sæbevandsopløsning bestående af 1 liter flaskevand med en flaske film bistand koncentrat eller 1/4 tsk. baby shampoo tilføjet. Denne opløsning bør placeres i en sprayflaske for nem anvendelse . Vær forsigtig ved rengøring af vinduet for at få støv og snavs , der har tendens til at ophobe langs pakninger. For virkelig svært at fjerne snavs, bruge en enkelt kant hjælpeprogram barberblad.
    Film Applikation

    Når skære filmen til placering , gøre cut 1 tomme større end Deres målt overflade for at sikre pasform. Du skal bruge en udbrydergruppe hobbykniv til at skære filmen, da det vil sløve skærkanter hurtigt. Forvent at bruge en ny kant for hver 10 meter film cut. For store vinduer , som kræver flere stykker af film for at dække , kan du søm filmen lodret som tapet , placere et stykke oven på hinanden og ved hjælp af en lige lineal , skære ned i midten af ​​de to stykker og fjerne excess.Placing filmen kræver kun , at du tisser vinduets overfladen grundigt med sæbevand , før du fjerner liner fra filmen . Spray hæftlim på filmen med opløsningen og derefter anvende til vinduet fra top til bund . Undgå at forårsage rynker eller folder , da disse ikke kan tages ud . Når der anvendes , kan du flytte filmen rundt efter behov mens både vinduet og filmen er stadig våd. Spray påførte film og bruge en svaber til at fjerne al luft og vand , der forbliver nedenunder . Trim kanten og sugefod det tørre for at udfylde ansøgningen processen.
    Cost

    Doing vinduesfilmen installationen selv , vil du se et stort besparelser koste over at have en professionel gøre arbejdet. I 2009 . En professionel installatør afgifter på gennemsnit mellem $ 5 og $ 7 a kvadratfod Du kan gøre et vindue film installation starter ved kun $ 2,25 per kvadratfod , afhængigt af den anvendte film.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at tilføje Netflix til MCE 2005 
    ·Sådan installeres Media Center 2005 Edition 
    ·Sådan Print Mapper 
    ·Sådan Beregn undernetmasken 
    ·Sådan deaktiveres et dokument sendes til en printer Sc…
    ·Sådan deaktiveres Intel Raid Controller 
    ·Sådan fjernes en Lost Windows Start -Up Password 
    ·Sådan bruges Gendan Diske til en Sony Vaio 
    ·Sådan installeres NetGear DG834 Firmware 
    ·Sådan ændre visningen af ​​Windows Task Manager 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Windows XP Startup Files 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet i Ubuntu på en Eee 
    ·Minimumskrav til Windows XP SP2 
    ·Hvordan at slippe af C: \\ \\ WINDOWS \\ system32 \\ zx…
    ·Sådan geninstalleres JScript 
    ·Sådan fjernes Windows Vista Boot Camp Fra Mac 
    ·A Slow harddisk på Windows Vista 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Recovery Disk til HP 
    ·Sådan Tilpas WYSIWYG Color Palle 
    ·Sådan slette brugere i Mac OS Panther 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com