| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Update Website Problemer
    Windows-operativsystemet har en indbygget funktion, der hedder Windows Update, som jævnligt søger Microsofts database for opdateringer til computerens software og hjælper dig med at installere dem. Indimellem kan et stykke software undlader at downloade fra webstedet Windows Update eller måske ikke installeret korrekt . Når et problem med Windows Update sker, vil du se en fejlmeddelelse beskriver hvilke opdatering blev ikke installeret korrekt. Check Windows Update -indstillinger

    I nogle tilfælde kan Windows Update ikke starte overhovedet , forhindrer dig i at modtage vigtige opdateringer . Den første gang du oplever problemer med Windows Update, kontrollere dine Windows Update -indstillingerne. Åbn Start -menuen og klikke på " Control Panel". Find Automatiske opdateringer applet for at se dine aktuelle indstillinger. Windows giver dig mulighed for at konfigurere opdateringer på en af ​​fire måder - automatisk, manuel med download, vejledning uden handicappede download eller . Sørg for at Windows Update ikke er deaktiveret . Den nemmeste måde at sikre, at du altid vil få opdateringer , er at vælge " Automatic " valgmulighed, som instruerer Windows til at hente og installere alle tilgængelige opdateringer uden brugerens medvirken . Den " Manual med overførsel" downloads opdateres automatisk , men beder brugeren om at installere dem. Den " Manual uden Download" valgmulighed beder brugeren om at downloade samt installere tilgængelige opdateringer. Klik på "OK " for at gemme dine indstillinger.
    Finde Fejlkoder
    p Hvis du har tjekket dine Windows Update -indstillingerne , men fortsat har problemer med at installere softwareopdateringer på din PC, lokalisere, hvad opdateringen er årsag dit problem . Gå til webstedet Windows Update ved at åbne menuen Start , udvide "Alle programmer " liste og klikke på " Windows Update ". Windows Update vil lancere i Internet Explorer. Efter den indlæser , klik på " Gennemgå opdateringsoversigten " i venstre side af vinduet . Dette giver en liste over opdateringer, der er blevet fundet til din computer. Kig efter en post med et rødt " X " ud for det , hvilket indikerer en mislykket installation. Når du klikker på spørgsmålstegnet ved siden af ​​den røde "X ", det vil bringe en beskrivelse af anlægget problemet og den tilhørende fejlkode. Kopier fejlkoden og klikke på " Find løsninger " link. Dette vil tage dig til Microsofts support-websted, hvor du kan søge efter en løsning på fejlen.

    Andre indstillinger
    p Hvis Windows Update problemer fortsætter , se på andre metoder til at opdatere dit system software. Brug Microsoft Update i stedet for Windows Update. Microsoft Update vil finde de samme softwareopdateringer som Windows Update gør, men det kontrollerer også efter opdateringer til Microsoft Office og andre ikke-standard software. Windows Update og Microsoft Update kræver en internetforbindelse . Hvis du ikke kan løse problemer med Windows Update med andre midler , så sørg for problemet er ikke med en defekt internetforbindelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres Windows-godkendelse 
    ·Hvordan du tilslutter din Logitech MK300 
    ·Sådan konfigureres System32 
    ·Sådan Fix en Windows Shell 
    ·Sådan åbner Windows Jobliste 
    ·Sådan deaktiveres Windows Login Screensaver 
    ·SP3 Manglende 
    ·Sådan Upload School Portraits & Make en cd til din sko…
    ·Sådan tilmelder du dig Mscomct2 i OCX 
    ·Sådan fjerner din adresse fra PennySaver 
      Anbefalede Artikler
    ·Tips til iWork Pages 
    ·Sådan Monitor Bluetooth Trafik 
    ·Sådan Transfer Windows Internet Explorer -indstillinge…
    ·Fejlfinding USB-portene på en MacBook 
    ·Sådan får du en aktiv Screenshot 
    ·Sådan Fix en langsom - kører Windows XP Home Edition …
    ·Sådan får til User Configuration i en computer 
    ·Sådan fjernes Developer Tools på en MacBook 
    ·Sådan Set Up en router på en Linux computer 
    ·Sådan pakkes 7z filer på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com