| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad koster det at Erstat et træ Rotted vindueskarm
    ? Omkostningerne at erstatte en rådnet vindue kan variere meget afhængigt af sværhedsgraden af forringelsen , typen af ​​træ og hvorvidt du ønsker at gøre arbejdet selv , eller hyre nogen til at udføre jobbet . Hvis forværringen er alvorlig, kan du også nødt til at erstatte indramning omkring karmen , og det er, når det kan blive dyrt. Vandskade
    p Hvis det er en ældre hjem og forværringen skyldes vand, kan skaden sive fra karmen til stutterier støtter vinduet og muligvis ned til den bærende plade eller endda bjælkelaget . Hvis det er tilfældet , du leder et stort og dyrt projekt. Det er usandsynligt, at rot er gået så langt i nyere boliger , men hvis det er et meget gammelt hus, som du gendanner det er meget muligt, at slitagen er gået ud over karmen .
    Just Sill Replacement < br >
    p Det er ikke en let opgave , hvis du har planer om at gøre det selv . Fjernelsen af ​​gamle karmen kan tage lang tid og kræfter alene. Det er den svære del - når du er færdig med den del , tage en dyb indånding og slap af. Montering af en ny karmen er forholdsvis enkel. Du behøver kun måle dybden og bredden og købe en bestyrelse af samme tykkelse , og klippe det til den ønskede størrelse. De samlede omkostninger for en DIY projekt bør ikke være mere end $ 65 dollars eller deromkring. Forventer at bruge omkring fire til seks timer på projektet. Hvis du planlægger at ansætte en person , forventer to gange omkostningerne .
    En mulighed for at udskiftning

    Afhængigt af hvor slidt træet er , kan du ønsker at reparere den. Dette kan være lige så effektiv og æstetisk tiltalende som en fuldstændig erstatning . Træ fyldstof og en hærder kan gendanne karmen til sin oprindelige styrke og pålidelighed .
    Sådan gendannes en Sill

    Ved hjælp af en todelt fyldstof og hærder (det bedste kendt mærke er Minwax ) fylde huller og udhulninger i træet . Den filler er designet til at udfylde huller og udhulninger i træet , og hærderen er en væske , der vil styrke og styrke ødelagte eller rådne træ. Når reparationen er tørt , sand og glat overflade, så den kan være færdig med primer og maling. Brug en træ- skraber til at fjerne eventuelle løse maling og træflis , før du begynder at gøre overfladen så fladt som muligt , før du begynder. Du skal bruge en spartel til at anvende fyldstof, en billig, engangspensel for hærderen , og en pude slibemaskine og sandpapir til at udjævne overfladen efter fyldstof er blevet anvendt , og hærdet.
    Hvis problem er mere alvorlig
    p Hvis vandskader er trængt ind i det omkringliggende støttestrukturen , du har en langt mere kompliceret og kostbar reparation projekt på hænderne. Karmen er den bærende struktur for selve vinduet . Hvis den er blevet beskadiget af vand i løbet af årene ( den mest almindelige form for skade ), kan vandet have dryppet ind i det omkringliggende overbygning, hvilket ville være 2x4s støtter vinduesrammen. Hvis det er tilfældet, bør de udskiftes også. Det ville indebære at fjerne murværket for at komme til 2x4s og erstatte dem så godt. De materielle omkostninger kan være to til tre gange større end i bare om fastsættelse af karmen og kunne køre op til $ 500 eller mere, hvis du ansætter nogen til at gøre arbejdet. Hvis forværringen er gået så vidt som bjælkelaget , ser ud . Det kunne være en flere tusind dollar -projekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan du udskifter en inficeret Userinit.exe 
    ·Setup.exe har fundet en fejl 
    ·Fjernelse ægte Windows Verifikation Reminder 
    ·Sådan måler og udskifte gamle Windows 
    ·Hvordan kan jeg beskytte mit glas Picture Window Fra Br…
    ·Sådan Turn Off the Password Prompt Når Genstart My Co…
    ·Sådan importeres en lokal gruppe Policy 
    ·Sådan Tilpas Windows opstartsbillede 
    ·Hvordan installerer jeg Dell Drivers på en Inspiron E1…
    ·Hvordan du aktiverer JavaScript på din laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres hvad Windows 7 Power -knappen virker 
    ·Beskriv Sådan oprettes en Power Plan for Computer 
    ·Hvordan man omdirigerer My Documents 
    ·Sådan Find en routerens ISP Adresse 
    ·Sådan ændres navnet på en computer i Terminal 
    ·Sådan installeres Lame på Linux 
    ·Sådan ikke en adgangskode med XP 
    ·Sådan Reparation en XP Boot File 
    ·Hvordan at reparere en Master Boot Record på Windows 7…
    ·Sådan deaktiveres Internet Options Registry 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com