| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hus vinduestyper
    Uanset om du bygger et nyt hjem , eller du er træt af at føle udkast omkring vinduerne i dit nuværende hjem , er der en masse valg , der går til at købe nye vinduer . Langt fra blot glas i væggen, vinduer kommer i mange former med mange muligheder. Du ønsker at overveje dem alle , så du kan træffe det bedste valg for din livsstil. Overvejelser

    type vindue , du vælger til dit hus vil blive bestemt delvis af , om du vælger vinduer til nybyggeri , eller om du erstatter vinduer i et hus , der allerede er bygget . For nybyggeri, er dine eneste begrænsninger dit budget og fantasi. Med udskiftning af vinduer , vil du ønsker at vælge vinduer, der passer ind i de eksisterende åbninger, og som svarer til den overordnede stil af huset.
    Styles

    Din første beslutning er hvad stil vindue, du ønsker. Der er to typer af vinduer, svinge åbne på et hængsel. Sidehængte vinduer er hængslet på den side , mens fortelt vinduer er hængslet på toppen. To andre typer af vinduer åbne, ved at have en vinduesramme slide forbi hinanden . Dobbelt -hang vinduer åbne ved at trække den ene vinge opad forbi den anden. Med svæveflyvning vinduer , trække dig en vinge til siden forbi den anden.
    P Der er også flere typer af stationære vinduer , hvilket betyder, vinduer , der ikke åbner . Karnapper , også kaldet bue vinduer , stikker ud fra dit hus , at skabe en boks område. Picture eller agterspejl vinduer kan være små vinduer designet til at matche dine dobbelt -hang eller sidehængte vinduer , eller de kan være store, enkeltstående vinduer. Du kan også anmode speciale vinduer, som kan være buede eller involvere skæve vinkler .

    Glastyper

    Et andet valg er involveret i vinduerne er, hvilken type glas brug . Den grundlæggende type er klart glas , men interessen for energibesparelser har ført til tilføjelsen af ​​nuancer og belægninger til grundlæggende klart glas. Lav emissivitet , eller lav -e glas har en belægning for at reducere overførslen af varme gennem vinduet . Varmeabsorberende glas er belagt , således at det absorberer indkommende varme . Reflekterende glas har en reflekterende tone , som afspejler både varme og lys fra vinduet.

    Valg glas til dit vindue også indebærer at vælge enkelt eller dobbelt - rude vinduer. Med dobbelt ruder , den pude af luft mellem lagene af glas fungerer som en isolator , hvilket giver dig yderligere energibesparelser .
    Framing Materialer

    Den anden forskel mellem vinduestyper er hvad materiale anvendes til vinduesrammen . Aluminiumsrammer er vedligeholdelsesfrie , men de er ikke særlig god til isolerende , og de har tendens til at forårsage kondens omkring dine vinduer. Trærammer er meget bedre isolatorer , men de kræver konsekvent vedligeholdelse for at holde fra rådne. Vinyl frames kombinerer lav vedligeholdelse med god isolering , og de er nemme at installere omkring ethvert vindue type.

    Glasfiber rammer er en endnu bedre isolator end vinyl, men de er ikke bredt tilgængelige. En anden mulighed kunne være Fibrex , en specialitet indramning materiale fremstillet af en kombination af træ og en plastic polymer. Det kombinerer høj isolering med lav vedligeholdelse.
    Tanker om Cost

    prisen på dine vinduer vil variere meget baseret på, hvor du køber dine vinduer , og hvor meget af installationen du er villig til at gøre selv. I almindelighed , selvom forvente at betale mere for de muligheder, der gør dine vinduer bedre isoleret , såsom specielle glas belægninger, termorude glas eller bedre indramning . Før du er fristet til at gå med billigere muligheder , så tænk på de besparelser, du kan se ved at installere energibesparende funktioner . Bedre kvalitet vinduer kan føre til betydelige besparelser på din opvarmning og afkøling omkostninger . Det kan ikke tage mange år, før du kan se en tilbagevenden af din oprindelige investering , og derefter nogle .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slette en Mac partition i Windows 7 
    ·Hvordan at reparere en Print Spooler 
    ·Instruktioner til at tørre en harddisk 
    ·Sådan Set Up et Bluetooth-headset på en Windows 7 Lap…
    ·Sådan tilføjes en Over -the -Air TV til Windows Media…
    ·Hvordan du nemt fyldes ordene på skærmen Smaller 
    ·Sådan bruges en kortlæser i en bærbar 
    ·Sådan bruges EtherApe til Monitor netværkstrafik 
    ·Sådan gendanne slettede filer til Windows Mobile 
    ·Sådan finder WPA nøgle på en Dell 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Windows XP Efter udskiftning af en C…
    ·Sådan oprettes en Windows XP Brugerdefineret MSStyle 
    ·Sådan Gør Disk Defragmentering i Windows 98 
    ·Hvordan man finder ud , hvilken version af Ubuntu du kø…
    ·Sådan redigeres Song Information i Windows 
    ·Sådan Take Screen Shot Med Vista 
    ·Sådan deaktiveres Auto Lock på en computer 
    ·Sådan Kontroller internetforbindelsen & Proxy indstill…
    ·Sådan fjernes User Profile i Windows XP 
    ·Hvordan opretter jeg en Cool Desktop til Vista Online 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com