| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er de mest energieffektive Window
    ? Der er flere faktorer, der påvirker , hvordan energieffektive vinduer kan blive. Mens disse faktorer tilsammen bestemme den samlede virkningsgrad af vinduet , er der ingen præcis formel, der dikterer, hvor godt et vindue vil holde indendørs temperatur adskilt fra de udendørs forhold . Et vindue med en eller to stærke træk kan være så energieffektive som et vindue med flere mindre effektive funktioner. Men generelt er de mere energieffektive faktorer i et vindue favør , jo bedre vil det være på forsegling af bygningen. Heat Transfer

    Et vindue primære opgave er at give lys ind i bygninger uden at tillade varme eller kulde til at passere mellem indersiden og ydersiden. Lys selv er energi og vil bære en vis mængde varme indeni , men mest energi går tabt ved den faktiske temperatur udveksling ved vinduet , hvor luften i bygningen mister eller får energi gennem vinduet . Jo flere varmeisolerende egenskaber vinduet har , jo bedre barriere mellem de to niveauer af luft vil være, og jo mindre let de vil være i stand til at udveksle varme.
    Ruder og Rammer
    < br >

    glasruderne og kanterne af vinduet er så to af de vigtigste energi- faktorer. Enkelt ruder gør temmelig dårlige isolatorer , men dobbelt ruder forsegle et mellemrum mellem indendørs og udendørs, hvilket gør temperaturen - handelsprocessen tage meget længere tid , hvilket fører til større effektivitet. De mest avancerede Windows bruger flere ruder for at gøre udvekslingen processen endnu langsommere. Ligeledes vil ramme materialer beslutte, hvordan let temperatur kan udveksles ved kanterne af ruderne. Traditionelle trærammer kan slå sig og skabe rum , der tillader luft at undslippe, mens nyere materialer som træ, komposit , vinyl , og glasfiber alle holde varmeoverførselshastigheder lav.
    Developments
    < br > p Der er også flere andre faktorer at overveje, når man ser på energieffektive vinduer. De fleste vinduer har afstandsstykker , eller strimler af materiale, der holder begge ruder en fast afstand fra hinanden. Lavet af metal eller plastik forbindelser , kan disse afstandsstykker fungere som ekstra tætninger til vinduet. Glasset i sig selv kan også have særlige egenskaber , og nogle energieffektive ruder kan være belagt med en film, der afspejler forskellige former for lys , såsom de varme infrarøde stråler eller de skadelige ultraviolette stråler .
    Inert gas Replacements

    Mellemrummet mellem vinduesruder kan også være fyldt med forskellige typer af gas. Mens de fleste vinduer bare have luft mellem deres ruder , de mest energieffektive vinduer erstatte denne luft med en inaktiv gas, såsom argon eller krypton . Disse gasser er uskadelige, men holde varmeoverførsel minimal ved at bremse udvekslingen af ​​energi mellem molekyler. Luft som en gas er forholdsvis reaktiv og udvekslinger energi naturligt med sig selv og sine omgivelser, men ædelgasser modstå sådanne ændringer og holde temperaturerne i skak.
    Efficiency
    p Der er formler designet til at måle, hvor effektive vinduer er at spare energi , ved hjælp af faktorer beskriver det område af vinduet og dets varme flydeegenskaber . Denne formel er ved at blive udvidet til at omfatte udsivningshastighed og andre vinduer funktioner. Vinduer med en god virkningsgrad vil altid være dyrere, men vil også gøre det bedste stykke arbejde at holde temperaturen udveksling minimal og energibesparelser .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres en Dual Boot 
    ·Sådan ændres startelementer i Windows 
    ·Sådan skifte mellem fuld - skærm og vindue tilstand i…
    ·Sådan slettes Javascripts 
    ·Sådan tilføjes et Crosshair Mouse Pointer 
    ·Sådan køres Recovery cd'er til en Acer Extensa 2300 
    ·Sådan installeres MS-DOS på en Virtual PC 
    ·Hvad er Karakteristik af UAC Feature 
    ·Sådan Turn Off the Disk Defragmentering værktøj 
    ·Sådan Tilslut S - Video til en Evo N610C 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slår dvaletilstand på Compaq Computers 
    ·Sådan Strip Audible -filer af Identifikation 
    ·Sådan Sammenlign og kontrast Mac og PC 
    ·Sådan Switch Mode i Windows 
    ·Sådan deaktiveres Aero Peek i Windows 7 
    ·Sådan Konverter GPT til NTFS 
    ·Sådan Start My Printer Spooler 
    ·Sådan får du en Acer Extensa WLAN til at arbejde på …
    ·Hvordan Tør Hard Drive Clean på en Dell 5150 
    ·Sådan bruges en Print Screen nøgle på en computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com