| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Glarmestre for en Pigeværelse
    Glarmestre er en vigtig dekorativt tilbehør til din datters værelse. Korrekt valgt vindue behandlinger vil tilføje en unik flair til den overordnede stil , du har valgt. Lyse farver , pasteller og unikke tekstiler alle skabe dramatiske vinduet behandlinger . Sjov og moderigtigt vindue behandlinger er endnu tilgængelige for dem, der foretrækker basale mini- blinds i deres hjem. Mini- Blinds

    Mini- blinds er en af ​​de mest populære vindue behandlingsmuligheder for dit hjem. Grundlæggende mini- blinds er typisk sælges i trist neutrale farver , som ikke er det optimale valg for en piges værelse. Store -købte farvede mini- blinds kan være ganske dyrt . Du kan oprette dine egne farverige vindue behandlinger for en piges værelse ved hjælp af grundlæggende mini- blinds og en latex -baseret maling , der er specielt lavet til plastik.

    Fjern blinds fra vinduerne . Tag dem udenfor, og lægge dem på en flad overflade , der er beskyttet med avisen eller en malers tarp . Brug en skum pensel til slagtilfælde latex maling på mini- blinds. Vær omhyggelig med at male i en retning og ikke slop maling på ledningen , der løber gennem mini- blind. For dem, der ønsker en ekstra bid af pizzazz , alternative farver på vingerne i de mini- blinds. Du kan også drys glitter på maling, før det tørrer for at tilføje en smule glans til dine kreative vindue behandlinger .

    Nogle mennesker anbefaler at bruge Krylon Fusion spraymaling for denne type projekt. Hvis du bruger spraymaling , kan du ikke være i stand til at tilføje glitter eller alternative farver som du ville, hvis du børstet maling på dig selv.
    Gardiner

    Purchase lyse - farvede gardiner eller forhæng , der passer det overordnede tema i dit piges værelse . Hvis du ønsker at have gardiner , der matcher strøelse i din datters værelse, overveje at gøre dine egne gardiner ud af lagner . Denne indstilling er bedst, når du ønsker et værelse med matchende sengetøj og vinduet behandlinger , men ingen er tilgængelige fra producenten. At lave dine egne gardiner fra lagner , køb nok flad ark det passer til vinduet. Kør en gardinstang gennem den øverste kant af den flade lagen . Hvis dine plader gardiner er for lange, trimme dem tilbage og hem dem.

    Tie -farvet vindue behandlinger for en piges værelse er også nemme at lave. Køb en tie-dye kit på et håndværk butik, og derefter bruge kit til at tie-dye nok flade hvide lagner at dække vinduet .

    Bead Gardiner

    Bead gardiner gøre vidunderlige vindue behandlinger for en piges værelse. For en spændende og funky soveværelse stil, skal du vælge en perle gardin, der har lyse , dristige farver. For en prinsesse tema værelse , er perle gardiner , at funktionen krystal -lignende perler ideal. En lille pige , der ønsker et dyr print design i hendes værelse kan vælge en perle gardin , der indeholder sorte og hvide perler ligner en zebra . For lysblokerende formål, pair de perle gardiner med en pull -down skygge. Skærmen kan være en lys farve , eller du kan vælge en simpel hvid én. Hæng perleforhænget direkte over vinduet i pigens værelse. Den perleforhænget kan hænge lige ned, eller du kan trække lige store dele ud til hver side .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·RegEdit Tricks 
    ·Sådan fjernes NtUninstall Files 
    ·Sådan Slut en nedtonet Dial Up Modem 
    ·Sådan tilføjes en planlagt opgave 
    ·Sådan bruges Windows Logo Tastaturgenveje 
    ·Sådan Minimer alle åbne vinduer uden at have en Windo…
    ·Sådan ændre brugernavnet i Regedit 
    ·Sådan Stop Media Center Fra Auto Lancering 
    ·Sådan Find en i386 Filer 
    ·Sådan får du adgang Event Log & Løb Tjenesteydelser …
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan opretter jeg IIS på Windows XP 
    ·Sådan aktiveres en USB Video Camera på Ubuntu 
    ·Sådan installeres Windows XP Pro , hvis det boder på …
    ·Ni Forslag til aktiviteter i Ubuntu 
    ·Sådan Find SRT -filer 
    ·Hvordan man laver en MacBook Ikke Kan deles 
    ·Jeg kan ikke tænde Automatiske Opdateringer 
    ·Sådan udskriver checks fra Print Forms i Windows 
    ·Sådan nulstilles Systemadministrator standard password…
    ·Sådan Find en papirkurven Filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com