| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Alternative Windows Desktops
    standard Windows standard desktop , Explorer --- skrivebordet og den velkendte Start - knappen på proceslinjen --- er helt brugervenligt , mens du stadig giver mulighed for en vis tilpasning . Men hvis du ønsker at erstatte skrivebordet , eller " shell" , som det undertiden er benævnt --- odds er du søger at konfigurere alle aspekter af din brugergrænseflade. Måske du plejede at være en Linux-bruger og ønsker at tilpasse Windows på samme måde, du gjorde dit gamle operativsystem. Udskiftning af Windows Shell kan helt sikkert give dig denne magt , men du bliver nødt til at arbejde på det. Udskiftning Explorer

    Udskiftning Explorer består af tre trin. Først skal du downloade dit skallen af ​​valg. For det andet, du kører skallen af valg at se om du kan lide det. Hvis du kan lide det, kan du derefter indstille skallen som standard skal, så det starter automatisk , når Windows starter . Det gøres typisk under skallen interface , tjekke dokumentationen for mere detaljer.Hvis du ikke ved, hvad alternative skaller er derude, eller hvor man kan få dem , holde læsning for en oversigt over nogle af de bedste gratis skaller til rådighed. Bemærk, at nogle af disse skaller ikke må køre på nyere Windows- systemer, såsom Vista eller Windows 7 .
    Bblean

    Overvej det en Windows genskabelse af BlackBox , den berømte Linux window manager . Ud af boksen bblean tilbyder en enkel , skrabet brugergrænseflade, der bruger færre systemressourcer end Explorer. Bestående af en simpel opgave bar i toppen af ​​skærmen og en menu , kan du få adgang til ved at højreklikke på skrivebordet, kan bblean også huden vinduer --- betyder, at det kan ændre rammen omkring dine vinduer til at matche bblean udseende. Den oprindelige udseende er kun begyndelsen , men; dem der er villige til at dykke ned i tankens flere tekst konfigurationsfil vil finde en helt tilpasselig Windows-oplevelse . Anbefales til dem , der anser sig Windows superbrugere og er villige til at grave dybt og eksperimentere . Bblean er, som i maj 2009, stadig under aktiv udvikling .
    LDE (X)

    Måske den ældste udskiftning Windows shell er LDE (X) , baseret på Litestep . LDE (X) giver dig en komplet shell udskiftning , herunder proceslinjen, menu og desktop , med tilføjelse af forskellige nyttige værktøjer såsom et system monitor. Absolut én til at prøve , hvis det kun for at lære mere om shell udskiftninger , men på det tidspunkt dette skrives er det ikke blevet opdateret siden 2007.
    Emerge

    emerge er måske den mest modulære af desktops er anført her , bestående af tre forskellige programmer : et system bakke og en kerne. Yderligere programmer er til rådighed, kaldet applets , som alle kan stole på skallen for at spare ressourcer, eller kan køre på egen hånd inden for rammerne af en anden shell (selv Explorer). Absolut en god pasform for dem, der gerne mikse og matche , Emerge desktops kan se , men du vil have dem til at se uden så meget tekst redigering som bblean .
    GreenGnome

    Hvis du glemmer din Linux Gnome desktop , hver gang du kører Windows , kan dette være egnet til dig . Designet til at ligne standard Linux- desktop i dag, GreenGnome håber en dag at blive en fuldt kompatibel Windows -lignende operativsystem. For nu er det bare en shell du kan køre i Windows , men det er en dejlig kompromis mellem at bruge Windows og bruge den virkelige Gnome . Tjek det ud, hvis du er fortrolig med Gnome, og har ikke noget imod ikke at kunne tilpasse meget.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Load et normalt dokument skabelon i Word 
    ·Sådan Set Real Player Som Choice for Video 
    ·Hvordan installerer jeg Udvendige Skodder på en Cedar …
    ·Sådan Stop Windows Boot Manager 
    ·Hvordan at slippe af Microsoft Windows Defender 
    ·Sådan Program HP Internet Keyboard 5185-1596 
    ·Hvordan at slippe af Nodshex.dll 
    ·Hvordan at slippe af en kopi af Windows, der ikke er æ…
    ·Sådan finder du den Microsoft Virus Scan 
    ·Sådan har Brugerdefineret Screen resolution om Windows…
      Anbefalede Artikler
    ·Windows XP Home Vs. Windows XP Professional operativsys…
    ·Sådan fjernes Casement Windows 
    ·Sådan geninstalleres en DLL 
    ·Sådan ændres filrettigheder på Windows 
    ·Sådan Skjul Windows på Mac 
    ·Sådan gendannes en partition på en EEE PC 
    ·Sådan opdaterer Vin i Ubuntu 
    ·Sådan finder papirkurven i Vista 
    ·Sådan installeres en D -Link Wireless Adapter 
    ·Hvordan man laver en USB-stick til en bootbar ISO 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com