| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Gratis Computer Registry Cleaners
    dit Windows-operativsystem er kompliceret med mange bilister , dokumenter , programmer og applikationer. Registreringsdatabasen er det program, der gemmer oplysninger om disse forskellige drivere, software og hardware-komponenter i Windows . Registreringsdatabasen er en nøglekomponent i Windows Operating System. Der kan opstå problemer i registreringsdatabasen , der er angivet med bestemte tegn, såsom en langsomt kørende system , forskellige fejl og din computer frysning. Når registreringsdatabasen problemer vises, er det tid til at bruge en registreringsdatabasen renere - et program, der kan reparere , sikkerhedskopiere og gendanne din registreringsdatabasen og system til en normal arbejdsdag tilstand. Der er mange gratis registreringsdatabasen rengøringsmidler på internettet tilgængelig for download . Eusing Free Registry Cleaner

    Eusing Free Registry Cleaner er et register reparation program, der er let at installere og bruge på din Windows XP eller Vista -system. Programmet er fri for spyware /adware --- så du ikke behøver at bekymre dig om at downloade filen. Eusing scanner din registreringsdatabasen for ugyldige /forældede oplysninger , reparerer fejl og derefter opretter en sikkerhedskopi af dine indskrive fil i tilfælde af du har brug for at gendanne filen til en tidligere tilstand . Besøg http://www.eusing.com/free_registry_cleaner/registry_cleaner.htm at downloade en gratis kopi af Eusing Registry Cleaner .
    CCleaner

    CCleaner er en anden gratis registreringsdatabasen renere, der kombinerer værktøjer til at fremskynde dit system , slette spyware /adware og rense registreringsdatabasen fil. CCleaner har også et værktøj til at fjerne din Internet historie. Programmet kører hurtigt og er en nem download fra http://www.ccleaner.com/. Programmet findes til Windows XP og Vista.
    Comodo Registry Cleaner

    Comodo Registry Cleaner er fra Comodo Corp , som har en firewall og backup-program på markedet . Den renere kan downloades fra http://system-cleaner.comodo.com/. Programmet findes til Windows XP , 2000 og Vista.
    Erunt 1.1

    Svarende til Eusing Free Registry Cleaner , Erunt 1.1 er en gratis registreringsdatabasen renere , der tilbyder en backup /gendannelse funktion samt en reparation værktøj. Erunt 1.1 virker kun på Windows XP. Besøg http://www.softpedia.com/get/Tweak/Registry-Tweak/Erunt-g.shtml at downloade en kopi.
    TweakNow RegCleaner

    Udbuddet både en gratis version og en Pro -version, TweakNow RegCleaner er tilgængelig til både Windows XP og Vista fra http://www.tweaknow.com/RegCleaner.html.The gratis version indeholder registreringsdatabasen scanning og rensning . Download størrelse er 3,75 MB --- lille nok for nogen til at hente på en dial -up forbindelse .
    Warning

    altid sikkerhedskopiere eventuelle personlige filer til en kompakt disk eller dvd , og luk alle programmer , før du kører en registreringsdatabasen renere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en adgangskode til en computer i Window…
    ·Sådan Detect Programmer i Windows Startup & Fjern Them…
    ·Sådan Embed en delt mappe 
    ·Sådan Set Up Dual tunere i Windows Media Center 
    ·Sådan deaktiveres en Volume Change Beep 
    ·Sådan fjernes en Lost Windows Start -Up Password 
    ·Sådan aktiveres Trusted Sites i Group Policy 
    ·Sådan tilføjes en papirkurven til skrivebordet 
    ·Sådan Stop Programs Lancering ved opstart 
    ·Sådan Tile Screens i Windows 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Undslippe Key Bruger 
    ·Hvordan man opbygger VGA til Composite Conversion Cable…
    ·Sådan Secure Basement Windows 
    ·Sådan kontrolleres BPM på min Mac 
    ·Sådan deaktiveres Programmer kører i baggrunden på m…
    ·Sådan Skift en Apple HD Navn 
    ·Sådan gendannes Windows XP til GRUB 
    ·Sådan installeres Ny Byggeri Vinduer fra Inside 
    ·Sådan installeres en Radeon HD 2600XT driver i Ubuntu 
    ·Sådan redigeres registreringsdatabasen Efter opstart f…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com