| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad gør man , hvis du mangler en NTLDR fil
    NTLDR er en vigtig fil til Windows-operativsystemet . Med starten af ​​Windows 2000, ændrede Microsoft den måde operativsystemet støvler. Der er to almindelige filer, der bliver beskadiget eller slettet ved et uheld af brugere: NTLDR og ntdetect.com . Når disse filer er fjernet , computeren ikke længere støvler og en fejl vises næste gang systemet startes . The Boot Device
    p første tjek den diskette og cd-rom -drev. Hvis en ikke- boot diskette eller cd i disse drev , forsøger computeren at finde NTLDR filen på disk eller cd . Hvis filen ikke findes, vises fejlen . Sørg for, at ingen cd eller diskette er i en af ​​disse drives.This fejl kan også ske på grund af en simpel fejlkonfiguration i BIOS. BIOS er den første kode , der registrerer , når computeren startes. Den BIOS peger til den del af harddisken , hvor boot filer er placeret. Hvis filerne mangler eller er korrupt, at systemet ikke er i stand til at starte og " manglende NTLDR " fejl occurs.In BIOS , er der en indstilling, der sætter den rækkefølge, som en computer søger efter operativsystem- systemfiler. For de fleste systemer , er rækkefølgen den floppy- disk drev , cd -rom-drev , og derefter harddisken. Dette er, hvordan computeren ved at starte fra en cd-rom i stedet for harddisk, når en boot disk er present.Ensure at BIOS er konfigureret til at starte fra cd -rom eller diskette drev først. Den sidste boot-enhed bør være harddisken.
    Gendanne filen

    Hvis BIOS er korrekt konfigureret , er den bedste måde at løse fejlen er at genoprette de filer fra Windows-cd . Da Windows-cd'en er en boot disk , sætte den i drevet og genstart computeren. Computeren registrerer cd'en og starter processen med reparation og installation. Den første skærm spørger, om du ønsker at reparere systemet . Klik på "R " knappen og fortsætte gennem licensaftalen og prompts.The system vil bede om et brugernavn og en adgangskode til administratorkontoen . Når denne adgangskode er indtastet , bliver brugeren sendt til en DOS prompt. Det kræver lidt kendskab til DOS-kommandoer , da NTLDR og ntdetect.com filer skal manuelt kopieres til harddisken. Når du bliver bedt om en kommando , følgende to udsagn kopiere de nødvendige filer til harddisken : copy e : \\ i386 \\ NTLDR c: \\ kopi e : \\ i386 \\ ntdetect.com c: \\ "E " drev i dette eksempel er computerens cd -rom-drev . Hvis cd- rom-drev har et andet alias , bruge det i stedet for "e" i dette eksempel. For de fleste mennesker , er " c" drev den vigtigste boot -drev. Hvis systemet har en anden harddisk brev , der skal erstatte " c" notation i example.Once filerne er kopieret, kan cd'en blive fjernet og computeren genstartes. Hvis problemet stammer fra en manglende eller korrupt fil , vil computeren starte normalt . Men hvis fejlen fortsætter, kan harddisken være defekt. En defekt drev ikke kan inddrives , især hvis boot sektor er beskadiget. Den eneste mulighed for brugere med en beskadiget harddisk er at købe en anden og installere den i maskinen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Diagnostiske Tests for Windows 
    ·Sådan får du adgang en brugerkonto med No Reset Disk 
    ·Sådan tilsluttes en printer med Cmd.exe 
    ·Sådan opdaterer Window 98 SE 
    ·Sådan deaktiveres en Microsoft Firewall 
    ·Sådan Fjern beskyttelse af en mappe 
    ·Sådan installeres YOURLS i cPanel 
    ·Hvordan man kan omgå Windows brugernavn og adgangskode…
    ·Windows Server 2000 Vs. 2003 
    ·Sådan bruges en infrarød trådløs 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Bloker annoncer med DD- WRT 
    ·Sådan gendannes Sikkerhedsrådet password til min Trå…
    ·Hvad er Microsoft Windows 7 
    ·Kan jeg opgradere fra Windows XP til Windows 7 Home Pre…
    ·Sådan ændres Standard domæne i Plesk Delt IP 
    ·Hvordan man laver en DOS Bootable CD i Windows XP 
    ·Sådan installeres en Unreal V226 
    ·Sådan fjernes XP SP2 fjerne filer 
    ·Sådan Send en webside til en faxmaskine 
    ·Sådan konfigureres farveprofil på en ATI Radeon Xpres…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com