| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan ændres Dll filer
    I Microsoft Windows Dynamic Link Library ( . Dll -filer) er datafiler , som indeholder instrukser skrevet i et fælles edb-sprog , der kan forstås af Windows og alle Windows - kompatibel software. I mange tilfælde vil flere programmer er afhængige af fælles . Dll-filer for de instruktioner , de har brug for at udføre visse opgaver . Disse filer gemmes i Windows- systemmappen , og de kan blive forældet eller beskadiget af malware. Instruktioner
    Hent og installer . Dll filer manuelt
    1

    Åbn din webbrowser , og navigere til en side hvor du kan downloade mange fælles . Dll-filer gratis. Der er flere af disse steder , og du kan finde links til to af dem i afsnittet Ressourcer nedenfor.
    2

    Søg indenfor . Dll steder til specifikke. Dll fil eller filer, du ønsker at ændre . Ikke alle filer vil blive noteret , og . Dll-filer , der påvirker kun et par stykker af software tendens til at være sværere at finde end dem, der påvirker Windows.
    3

    Download . Dll-filer , du ønsker at ændre. Bemærk hvor på din computer, filerne bliver downloadet til .
    4

    Dobbeltklik på "Denne computer " ikonet og navigere til systemet mappe til din version af Windows. I Windows XP og Vista til 32-bit computere , er systemet mappen " C: . \\ Windows \\ System32 " I Windows XP og Vista til 64-bit computere , er det " C: . \\ Windows \\ SysWOW64 " I Windows NT og 2000 , er det " C: . \\ WINNT \\ System32 " Endelig i Windows 95, 98 og ME, er det " C: \\ Windows \\ System . "
    5

    Klik og træk de dll-filer du har hentet fra deres download placering til systemet mappe. . Windows kan spørge dig om hver enkelt fil , spørger, om du ønsker at erstatte den oprindelige fil med den nye. Klik på " Ja" eller " Ja til alle ".
    6

    Genstart Windows. Den nye . Dll-filer er registreret i Windows- filsystemet automatisk ved start , og begynder at arbejde umiddelbart efter .
    Fortrydelse . Dll filer med Systemgendannelse
    7

    Klik "Start " knappen i Windows og udvide "Alle programmer " mappen . Udvid derefter "Tilbehør" mappe og derefter på " System Tools " mappe . Klik på " Systemgendannelse ".
    8

    Klik på " Gendan min computer til et tidligere tidspunkt , " og derefter klikke på knappen "Næste" .
    9

    Klik på et gendannelsespunkt på kalenderen , der vises. Restore punkter repræsenteres af dristige datoer. Hvis du for nylig begyndte at få problemer eller se fejlmeddelelser vedrørende . Dll-filer , skal du vælge et gendannelsespunkt fra lige før du begyndte at lægge mærke til de problemer. Uanset dato, du vælger , vil Windows tilbage versionen og status for alle computerens . Dll-filer til den måde , de var på denne dato. Når du klikker på et gendannelsespunkt , klik på " Næste" knappen .
    10

    anmeldelse det valgte gendannelsespunkt , og indstillinger på skærmen til bekræftelse , og klik derefter på "Næste" eller " Finish "-knappen. Windows vil automatisk gendanne sig selv og derefter genstarte .
    11

    Klik på " OK" knappen på bekræftelsesskærmen , som vises efter din computer starter op igen. Dette afslutter systemgendannelsesprocessen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Forskellen i energibesparelser Mellem Storm Windows & D…
    ·Sådan ændres Ekstern HDD Betegnelse 
    ·Sådan Fjern gamle Windows Updates 
    ·Sådan deaktiveres DST på et ur 
    ·Kan et SD-kort bruges til ReadyBoost 
    ·Sådan slette en harddisk og geninstallere operativsyst…
    ·Sådan Konverter et vindue til en Bow Window 
    ·Sådan gendannes Original skrivebordsikoner 
    ·Sådan Reparation en ekstern USB-harddisk 
    ·Sådan Boot Off Recovery Partition af en HP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Temp filer i Photoshop CS 
    ·Sådan får du en Forever Young Card 
    ·Ubuntu affaldsspanden tømmes ikke 
    ·Sådan læses en PRN-fil 
    ·Hvordan man omdirigerer Email snarere end Forward 
    ·Hvordan skal tjekkes din log -on History 
    ·Sådan geninstalleres A Snipping Værktøj 
    ·Sådan Fjernbetjening anden computer 
    ·Sådan Find Chipset drivere til Vista 
    ·Sådan bruges Par af Netværkskort 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com