| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges gdi32.dll
    Gdi32.dll er en Windows Dynamic Link Library fil, som er et filformat , der indeholder programmering instruktioner, der kan deles af Windows og Windows - kompatibel software. Denne særlige . Dll fil anvendes af Windows Graphical Device Interface til at oprette 2-D objekter i displayet. Det installeres automatisk sammen med alle versioner af Windows og bruges som - kræves af alle gældende software , så computerbrugere bruge filen hele tiden uden nødvendigvis at vide det. Det eneste tidspunkt, brugere nødt til at tage skridt til denne fil er, hvis filen uheld bliver slettet eller beskadiget , og det skal udskiftes i systemet mappe og omregistreret , før det kan bruges af operativsystemet og softwaren . Instruktioner
    1

    Kontroller, at din gdi32.dll fil er enten ikke installeret eller ikke fungerer korrekt , før du tager skridt til at geninstallere filen. Hvis det fungerer korrekt, skal din computer skærm ser normale , og du bør ikke være at få fejlmeddelelser , der henviser til filen. Hvis den er installeret , skal du være i stand til at finde det i Windows-systemmappen . Dit system folder placering afhænger af den version af Windows du bruger, i 32- bit Windows XP og Vista , er det C: \\ Windows \\ System32 og i 64-bit Windows XP og Vista , er det C: \\ Windows \\ SysWOW64 , i Windows 2000 og NT, er det C: \\ WINNT \\ System32 , og i Windows 95, 98 og ME , er det C: \\ Windows \\ System . Hvis du opdager, at gdi32.dll er installeret og fungerer , behøver du ikke at gøre noget særligt for at bruge det.
    2

    Åbn din webbrowser , og navigere til en side hvor du kan downloade denne fil gratis. Du kan finde et link til en pålidelig download placering i afsnittet Ressourcer nedenfor. Klik på download- linket og gem filen på din computer.
    3

    Unzip . Dll fil, hvis du har downloadet det som en . Zip-fil, da mange hjemmesider, der tilbyder disse filer tilbyder dem i dette komprimeret format. At udpakke filen , skal du dobbeltklikke på filen. Zip-fil. Når den åbner i standard program til håndtering af disse filer , kigge efter en kommando , der siger " Unzip ", " Udpak " eller " Extract ". Vælg denne kommando , og når du bliver bedt om en placering til at udpakke filen , vælg din computers skrivebord .
    4

    Dobbeltklik på "Denne computer " ikonet , derefter dobbeltklik på "C: "-ikonet. Naviger til systemet mappe til din version af Windows , henvises til filstierne i trin 1 for at finde din
    5

    Træk gdi32.dll fil, du hentede i denne mappe. . Hvis filen allerede findes i mappen, men bare ikke fungerer korrekt , vil du se en dialogboks, der spørger dig , om du vil erstatte den eksisterende fil. Klik på "Ja ", hvis du ser dette.
    6

    Klik på "Start " knappen i Windows og derefter klikke på " Kør". Skriv " cmd " i vinduet Kør , og klik på " OK" for at åbne kommandoprompten .
    7

    Type " regsvr32 gdi32.dll " i kommandoprompten , og tryk Enter. Det registrerer . Dll fil , så dit operativsystem og software kan begynde at bruge det samme. Luk vinduet Kommandoprompt ved afslutningen af ​​denne proces.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Om Microsoft Paint 
    ·Sådan ændres navnet på Windows systemmappen 
    ·Udpakning af filer fra Microsoft Patch 
    ·Sådan forhindrer Forsvinder Wallpaper 
    ·Sådan forhindrer en enhedsdriver From Loading 
    ·Sådan ændres navnet på en Microsoft Windows-netværk…
    ·Fejlfinding en Seagate Barracuda 7200,12 
    ·Sådan gendannes Diskhåndtering 
    ·Hvordan at spare en Screen Shot i Windows 
    ·Sådan Partition Hard Disk uden formatering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Format Ext2 i Linux 
    ·Sådan installeres Linux på en Dell GX260 
    ·Sådan Fix Webcam billedindstillinger 
    ·Sådan kopieres Windows XP-drivere 
    ·Sådan Control Hvem kan logge ind på en computer i et …
    ·Sådan slettes Windows og geninstallere XP 
    ·Sådan kører Apache på Ubuntu 
    ·Sådan pakkes Firmware Fra Embda.sys 
    ·Sådan Override adgangskoden i Windows 
    ·Hvordan til at identificere de dele af et vindue 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com