| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Windows Server 2000
    Windows 2000 Server er et operativsystem designet til brug på servere , Windows NT arkitektur er brugt til at skabe en stabil og stærk driftsmiljø for serverens programmer og funktioner. Installation af Windows 2000 Server på en server eller computer er en forholdsvis let opgave, som kræver simpelthen den tid, det tager for OS skal installeres. En typisk Windows 2000 Server installation vil tage mellem 35 og 45 minutter afhængig af hardware konfigurationen af maskinen operativsystemet bliver installeret på . Ting du skal
    Windows Server 2000 -installations-cd
    Vis Flere Instruktioner
    starter installationen
    1

    Indsæt Windows 2000 Server installations-cd'en i cd-eller DVD-drev på serveren eller computer, som du ønsker at installere operativsystemet på . Hvis du allerede har et styresystem der kører på maskinen , så du kan blive bedt om, hvorvidt du ønsker at køre installationsprogrammet , der er på disken , . Annullere denne auto-play løsning
    2

    Reboot den computer eller server . Du bør blive bedt og bedt om at trykke på en tast , hvis du ønsker at starte fra cd'en , hvis du ikke er , skal du genstarte computeren igen , og tryk på " F12 " tasten ( eller alt efter nøglen er opført af BIOS til at give dig adgang til Boot Menu ), og vælg cd-eller dvd -drev, som Windows 2000 Server installation disk er placeret i. Når får mulighed for at starte fra cd'en , skal du trykke en tast , så installationen programmet vil starte.
    < br > 3

    Vent til installationsprogrammet til at indlæse de filer, der er nødvendige for Windows 2000 Server installation og opsætning . Skærmen vil blive blå , og du vil blive givet mulighed for at trykke på " F6 " for at installere yderligere tredjeparts SCSI -adaptere eller RAID drivere , hvis du har brug for at installere disse og har dem på en disk, som du kan indsætte og tryk derefter på " F6 " tasten . Hvis du ikke behøver at installere disse adaptere eller drivere , skal du vente for installatøren at afslutte indlæsning alle filer og vise "Velkommen til installationsprogrammet" skærm.
    4

    Tryk på " Enter" tasten på " Velkommen til installationsprogrammet " skærm med henblik på at begynde at installere Microsoft Windows 2000 Server på din computer eller server.
    5.

    Tryk på" C ", hvis du bliver bedt om du ønsker at fortsætte på grund af en ny harddisk eller et inkompatibelt operativsystem. Setup vil overskrive harddisken , da det installerer Windows 2000 Server -operativsystemet. Hvis du har et ældre operativsystem eller en ikke- Microsoft installeret OS og ønsker at fjerne filer fra det første , tryk på " F3 " for at annullere installationen og fjerne filerne før du begynder installationen igen.
    6

    Læs licensaftalen , når det præsenteres , tryk derefter på " F8 "-tasten for at acceptere det og fortsætte med installationen.
    installation af Windows 2000 Server
    7

    Vælg den partition, du ønsker at installere Windows 2000 Server på og tryk på " Enter "-tasten. Hvis din harddisk ikke er partitioneret , tryk på " C" og derefter indtaste de ønskede oplysninger for at oprette en ny partition.
    8

    Vælg et filsystem til din Windows 2000 Server installation efter din partition har valgt eller skabt . Medmindre du har en særlig grund til at vælge FAT (såsom server får adgang computere, der kører Windows 95 , Windows 98 eller Windows 3.1) , skal du vælge NTFS , og tryk på "Enter".
    9

    vent, mens installationsprogrammet kopierer filer til harddisken, der er nødvendige for at starte Windows grafiske miljø. Den computer eller server genstarter , så vil starte op i den grafiske del af installationen.
    10

    Vær tålmodig , mens Windows 2000 Server installatør belastninger og installerer enhedsdrivere . Når dette er færdig , vil du blive præsenteret med mulighed for at ændre de regionale indstillinger for installation. Gennemgå standardindstillingerne og ændre dem, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på knappen "Næste" .
    11

    Skriv dit navn og organisation oplysninger, når du bliver bedt om , og tryk derefter på knappen "Næste" igen.
    < br > 12

    Indtast ægte Windows 2000 Server-produkt nøgle omhyggeligt , og tryk derefter på "Næste " igen for at fortsætte. Skulle du ikke være i stand til at fortsætte , dobbelttjekke din produktnøgle for fejl , så du kan rette dem, før vi går videre til de sidste dele af installationen.
    13

    Vælg den korrekte licens type for din kopi af Windows 2000 Server, og tryk derefter på "Næste". Forskellen mellem de to licenstyper er, at " Per Server " -forbindelse giver en særlig række lokale forbindelser ( som kan have flere computere forbundet til det) , mens " Per Seat " begrænser antallet af overordnede forbindelser. Medmindre du har en grund til at ændre det , kan du lade dette i " Per Server " valg .
    14

    Tildel en administrator kontonavn og adgangskode til operativsystemet , og klik derefter på "Næste". Sørg for, at kodeordet er en sikker en til at forebygge potentielle sikkerhedsrisici.
    15

    Fortsæt fremrykkende via setup -programmet , vælge Windows 2000 Server-komponenter , som du ønsker at installere og sætte den passende dato, tid, og tidszone på siden efter at. Installationsprogrammet vil begynde opsætning af netværkskomponenter , og du vil også få mulighed for at tilpasse netværksindstillingerne af OS . Medmindre du har en grund til at tildele brugerdefinerede indstillinger , skal du fortsætte med standard .
    16

    Vent for installatøren at registrere dets komponenter i Windows-registreringsdatabasen og færdiggøre opsætningen af ​​Windows 2000 Server driftsmiljø. Når installationen er færdig , skal du genstarte serveren eller computer for at gøre det muligt at rydde systemets hukommelse og starte operativsystemet med alle dets initialiseret komponenter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Turn Off Sidebar.exe 
    ·Sådan udføres Remote Assistance på en Microsoft Grou…
    ·Sådan Print Hvidt på Color Paper 
    ·Sådan installeres Comdlg32.Ocx 
    ·Sådan sortere Windows 7 filer efter dato 
    ·Sådan Safe Boot en computer 
    ·Hvordan man kan forbedre Windows Stack Fix 
    ·Sådan fjernes programmer, der ikke møder op i Kontrol…
    ·Sådan installeres en Touch Mouse App på en computer 
    ·Hvordan du redigerer din konto på NetSpend 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan skal tjekkes Forbundne Routere 
    ·Sådan geninstalleres Winnt.sif 
    ·Sådan oprettes en Windows Vista Startup Disk Download 
    ·Sådan deaktiveres Hot Corners på en Mac 
    ·Sådan kopieres dvd'er i XP 
    ·Sådan aktiveres Wake on LAN i Windows XP 
    ·Sådan bruges Memory Funktion på din computers Calcula…
    ·Sådan bruges GParted Formatere en NTFS Disk 
    ·Sådan installeres Norton Security Suite i Windows Vist…
    ·Windows CE Registry Forklaret 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com