| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad Er Atrium Windows
    ? Atrium vinduer er vinduer fremstillet af Nordamerikas største vindue og dør produktionsvirksomhed, Atrium Windows og Door Company . Atrium vinduer bliver fremstillet under streng kvalitets-og miljøstandarder , og er det første valg af bygherrer, re- modelers , entreprenører, detailhandlere og Tømmerpladserne . Virksomheden har en række produkter, der distribueres gennem sine distributionscentre i over 23 amerikanske stater og har over 7000 ansatte. Historie

    Atrium vindue og dør Company åbnede sine døre i Rural Hall , North Carolina, i 1948. Virksomheden blev kaldt Aluminum Products Company og fremstillet i aluminium storm produkter. Navnet på det selskab, ændret til Ellson Vinduer og Døre , når vinyl blev den foretrukne vindue materiale af deres kunder Selskabet skiftede navn igen i år 2000 efter at erhverve et vindue fremstillings firma til sit nuværende navn Atrium vindue og dør Company. Ved opkøb og organisk vækst , er Atrium Windows den største og let genkendelige vindue mærke i dag. Det er også de største distributører af bolig vinduer.
    Identifikation

    Atrium vinduer er let genkendes af deres varemærker , Atrium og fløj. Den anden metode til at finde ud af, om vinduet er et Atrium vinduet er ved at tjekke etiketterne på vinduerne. Virksomheden motto er "Kvalitet, udvælgelse og service ", og vinduerne er certificeret af byggematerialer certifikatudstedende myndigheder . Vinduerne vil have certificeringsmærker af AAMA ( The American Architectural Producentens Association) , NWWDA ( National Wood vindue og dør Association ) og Nami ( National Accreditation and Management Institute) . Vinduerne også komme med U Factor og SHGC ( solvarme koefficient ) og R faktor etiketter , der overholder strenge miljøkrav og regler. Hvis bygningen er tæt ved havet, Atrium vinduer har en etiket til at vise de overholder strenge kystnære bygningsreglement.
    Funktioner

    Atrium vinduer er kvalitet vinduer til overkommelige priser. Atrium har det største udvalg af vinduer for privat-og erhvervskunder konstruktioner sammenlignet med andre virksomheder. Vinduerne er lavet af vinyl og aluminium . Den skattemæssige besparelse lave e glas leveres med en tynd sølvkæde lag, der afbøjer solens varme og tillader kun naturligt lys gennem vinduet.
    Overvejelser

    Kunderne vælger Atrium windows over andre vinduer på grund af den strenge overholdelse fremstillings-og miljøbestemmelser. Kunderne kan få et fradrag på op til 30 procent på deres skatter ved hjælp af Atrium vinduer på grund af vinduerne i overensstemmelse med den lav-energi - forbrugende SHGC regler. Atrium vinduer er stærk og sikker . Virksomheden sponsorerer en årlig Window Safety Week at uddanne byggeri fagfolk og andre om vinduet sikkerhed.
    Fordele

    Atrium vinduer har en indad tilt at gøre rengøringen nem . Valgfri gitre mellem ruder er tilgængelige, så vinduer ikke kræver hyppig rengøring . Virksomheden tilbyder en overdrages begrænset levetid garanti på sine produkter. Nogle af de ruder fremstilles af selskabet og nogle glas -komponenter kommer med en levetid glas brud garanti. Vinduerne er udformet således, at interiører holdes køligt om sommeren og varme om vinteren og sikre bygningen er energieffektiv.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du en original Cursor 
    ·Sådan Tilpas Windows Media Center 
    ·Hvordan at vide, hvilken processor vi bruger i et PC 
    ·Hvordan kan man øge Internal Volume 
    ·Sådan Recover My Trash Can 
    ·Sådan fjerner Password Kompleksitet i Windows Server 
    ·Sådan Pass Windows Genuine Advantage Validation 
    ·Sådan fjernes Metadata 
    ·Sådan Clear Windows Update History 
    ·Hvordan laver man en ekstern harddisk arbejde på Windo…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan finder du den Processor Speed ​​i Linux 
    ·Sådan Update drivere på OpenSUSE 
    ·Sådan Få Bakke Ikoner Tilbage i Windows Vista 
    ·Sådan Stop Flicker når du ser AVI'er i Ubuntu 
    ·Sådan Fix en inverteret Computer Screen 
    ·Sådan deaktiveres Auto CHKDSK Under Startup 
    ·Sådan Slap Password Restriktioner i XP 
    ·Sådan oprettes en Log Normal Variabel STATA 
    ·Sådan Fix Korrupt Registry i Windows Vista 
    ·Sådan køres Repair Scandisk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com