| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Med henblik på en Diskoprydning
    Udførelse af en Diskoprydning kan holde din Windows- miljøet rent og kører effektivt ved at slette filer , der ikke længere er i brug af dig eller computeren. Selvom det er muligt at holde individuelle faner på de filer hjælpeprogrammet Diskoprydning mål , er det langt nemmere at bruge dette værktøj på en regelmæssig basis for at identificere og slette filerne på samme tid . Brug af Diskoprydning vil ikke nødvendigvis fremskynde din computer , men hvis midlertidige filer hober sig op over et rimeligt niveau , vil dette værktøj hjælpe med at løse potentielle problemer forårsaget af deres tilstedeværelse. Virkningerne af midlertidige og slettede filer

    Som de fleste computer-brugere , har du sandsynligvis ikke har tid eller tålmodighed til konstant inspicere din harddisk for filer, der kan eller skal slettes. Men Windows har en evne til at akkumulere filer over tid , at styresystemet ikke længere kræver . For eksempel, når du installerer software Windows ofte placerer bestemte filer i en midlertidig placering med den hensigt at slette disse filer , når du genstarter din computer eller på et andet angivet tidspunkt . Lejlighedsvis , Windows undlader at slette disse filer , til gengæld forbrugende harddiskplads og skabe konflikter med andre systemkomponenter. Filer kan også samle sig på din harddisk, når du sletter dem. Når du sletter filer , bliver de sendt til papirkurven, hvor de forbliver , indtil du tømmer den eller bruge Diskoprydning. Ligesom midlertidige filer , er det nemt at overse tilstedeværelsen af filer i papirkurven, og disse filer kan akkumulere til massive opbevaring niveauer over tid.
    Fordele
    p mest umiddelbar fordel ved at bruge Diskoprydning er frigør værdifuld harddisk lagerplads. Moderne harddiske tilbyder masser af lagerplads, men lokker brugere til at gemme massive filer, herunder video og andre medier - relateret indhold . Sletning af disse filer vil ikke frigøre plads på harddisken , indtil du tømmer papirkurven eller brug Diskoprydning. Ligeledes kan midlertidige filer ( herunder midlertidige internetfiler ) ballon til størrelser i de hundredvis af megabyte eller mere, potentielt faldende Windows ' evne til at udføre effektivt.
    Brug

    Med Diskoprydning Microsoft skabt et værktøj, der er enkel og hurtig at bruge. Interfacet lader dig vælge den type filer der skal slettes, herunder midlertidige internet filer , filer i papirkurven , standard midlertidige filer og andre. Når du har valgt de filer, du vil slette, Diskoprydning viser dig også den mængde diskplads du vil vinde efter nytte sletter filerne .
    Overvejelser

    Brug Diskoprydning er ikke det sidste ord i slette midlertidige og andre ubrugte filer fra dit system. Dette værktøj er i stand til at afgøre, om filer , der er bosiddende på din Windows-skrivebord eller i din personlige mapper er nyttige for dig , så det er op til dig at lejlighedsvis gennemsøge dine mapper for at identificere potentielle kandidater til sletning. Disk Oprydning sletter også midlertidige Internet filer, der bruges kun af Internet Explorer . Hvis du bruger en anden browser , skal du sørge for at bruge denne browsers værktøjer til at slette midlertidige filer.
    Warning

    Før du vælger hver sletning kategori Diskoprydning , omhyggeligt inspicere de kategorier at sikre, at du ikke sletter filer, du måske har brug for .
    Slet gendannelsespunkter

    Hvis du har konfigureret systemet genoprette funktionen til at oprette gendannelsespunkter regelmæssigt , du måske ikke klar over disse spiser masser af plads på harddisken. Du kan bruge Diskoprydning til at nemt at fjerne gendannelsespunkter , du ikke længere har brug for. Når du bruger denne mulighed, vil Diskoprydning spørge, om du ønsker at slette alle, men den seneste gendannelsespunkt. Hvis dit system kører uden problemer , det er generelt en sikker indsats for at tage.
    Alternativer

    Diskoprydning er et effektivt værktøj til at fjerne midlertidige og andre ubrugte filer , det er ikke særligt stærke . For mere omfattende Diskoprydning evner , overveje at bruge Piriform s CCleaner , en populær freeware værktøj, der graver dybt ind i Windows-miljøet til at identificere og slette hundredvis af ubrugte filer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Detect et trådløst Backtrack 
    ·Sådan aktiveres Windows Script Host i Windows 7 
    ·Sådan Fit , Format & Partition af en ny harddisk 
    ·Sådan Fix Mscorwks.Dll 
    ·Hvordan man kan reducere opgaverne i Task Manager 
    ·Sådan oprettes Autorun.inf 
    ·Sådan ændre en administratoradgangskode i CMD 
    ·Sådan Stop Autoplay 
    ·Sådan fjernes Verizon Software 
    ·Sådan oprettes Windows 7 på en Flash Key at opgradere…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up UPnP N4100 Pro 
    ·GRUB Root Command 
    ·Sådan deler mappe på computeren 
    ·Sådan deaktiveres Driversignering i Windows Vista Prem…
    ·Sådan installeres en Webcam i Ubuntu 
    ·Sådan fjernes Microsoft Office 2007 Enterprise Edition…
    ·Sådan får Mac Games til at arbejde på din Windows 
    ·Sådan Drej Magnifier fra i XP 
    ·Sådan spiller Pinball mens Installation af Windows XP 
    ·Sådan konfigureres en skærm fra en Ubuntu Command Lin…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com