| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Bay eller Bow Windows
    Installation en bugt eller karnapvindue vil bringe ekstra lys ind i et rum og give det udseende af mere plads. Vinduesrammen strækker sig forbi væggene , så vinduesåbning skal være afstivet , før du kan installere din nye vindue . Stor bugten eller sløjfe vinduer skal formentlig installeres af en professionel , fordi de er tunge. Disse skridt vil lede dig gennem processen med at installere en lille til mellemstore bugten eller karnapvindue . Ting du skal
    Målebånd
    2x4 tømmer
    2x6 tømmer
    krydsfinerplader
    Electric oplevede in Bay eller karnapvindue med ramme
    Metal support seler
    vaterpas
    Store clamp
    Skruetrækker
    Træskruer
    glasfiber eller skum isolering
    Hæftepistol
    Tagdækning papir
    tag helvedesild
    tagdækker negle
    Vis flere instruktioner
    1

    Fjern de gamle ruder og stel fra åbningen . Brug en brækjern for at fjerne Rammen stopper og spor fra siderne af vinduet åbning .
    2

    måle åbningen og bugten eller bøje vinduets ramme. Hvis karnap er større end den eksisterende åbning , markere målinger på ydersiden af huset. Skær gennem den eksisterende væg pigge og gipsvæg at udvide åbningen.
    3

    Skær to 2x4s samme længde som de lodrette stolper i væggen. Sæt den ene stud til enten side af vinduet åbning , så de røre loftet og gulv plader. Disse konge studs tandbøjle vinduet åbning , så det kan holde vægten af ​​bugten eller bøje vinduesrammen.
    4

    Lav to header stykker ud af 2x6 bestyrelser. Overskrifterne bør være den samme bredde som vinduesåbningen . Nail de to overskrifter mellem kongen stutterier, placerer den ene oven på den anden. Kontroller overskrifter med et niveau for at være sikker på de er lige.
    5.

    Klip et stykke 2x6 samme bredde som de to overskrifter. Dette vil være i vindueskarmen til din nye bugten eller karnapvindue . Nail karmen mellem kongen pigge i bunden af ​​vinduet åbning .
    6

    Skær tre lamme pigge ud af 2x4s , hvilket gør dem afstanden fra gulvet pladen til bunden af ​​vindueskarmen. Hvis du installerer en bugt eller karnapvindue bredere end 5 meter , skal du muligvis fire eller fem af fuldt ud at støtte sin vægt. Installer krøbling studs lodret under vindueskarmen. Nail de to yderste krøbling studs onto kongen stutterier , der kører ved siden af ​​vinduet åbning.
    7

    Vedhæft metal bærebeslagene til bugten eller karnapvindue . Læg dem direkte over krøbling studs for maksimal støtte. To beslag vil være nok til at understøtte et lille vindue , men flere konsoller kan være behov for store vinduer. Har du en assistent hjælp du indstille den nye vinduesramme på bærebeslagene . Skub rammen hele vejen ind i vinduet åbning , så den strækker sig forbi hjemmets vægge.
    8

    Brug et niveau for at sikre vinduet sidder lige i åbningen. Afstive den nedre ende med at anbringe træklodser evt . Klem ydersiden af ​​vinduesrammen for at holde det til huset midlertidigt, mens du installerer ruderne . Installer glas og tjekke vinduet med det niveau igen . Når du er sikker vinduet er korrekt installeret, vedhæfte den til huset med træskruer .
    9

    Frame tag cap med 2x4s skåret til at passe til vinduet. Placer det over bugten eller bue vinduesramme og kløer det til husets ydre. Indsæt glasfiber eller skum isolering i taget hætten for at forhindre varmen i at sive ind i eller ud af hjemmet gennem vinduet. Dæk det indre af taget ved at nagle krydsfiner til spær .
    10

    forsynes med et metalspildbakke hætte og træ trim omkring den ydre kant af taget. Dæk krydsfinerplader ved at hæfte tagdækning papir oven på dem. Fastgør helvedesild til tag cap med tagdækker negle , lægge dem i rækker , der overlapper hinanden. Seal det punkt, hvor tag hætten forbinder huset med trin inddækningen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Shadow Copies 
    ·Sådan Take Off Internet Filtre på computere 
    ·Sådan fjernes en Toshiba A210 - 19T Password 
    ·Sådan forhindrer Computer Adgang via fejlsikret tilsta…
    ·Sådan Stop en WGA Pop Up 
    ·Kan du overføre filer fra 32-bit version til en 64 -bi…
    ·Sådan justeres proceslinjen Størrelse i WinXP 
    ·Sådan Luk i en kælder vindue 
    ·Hvordan man åbner en DOCX dokument 
    ·Hvordan kan jeg Fix SMC checksum fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes Cards Fra iPhoto 
    ·Sådan Boot Windows 98 i DOS 
    ·Sådan ændres en midlertidig kopi Drive 
    ·Sådan ændres standardindstillinger Førere af Linux A…
    ·Hvad er meningen med PC File Extensions 
    ·Sådan installeres Windows fra en ekstern USB CD-drev 
    ·Sådan Set Up Trådløst internet i Linux 
    ·Sådan aktiveres et S-Video Out på en bærbar 
    ·Sådan vært med en Mac konto 
    ·Hvordan stopper jeg Kodak EasyShare Software Fra Start …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com