| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man gør en Systemgendannelse til at fjerne malware
    Lige siden masserne begyndte at komme online, har malware været et problem. Malware er simpelthen ondsindet software, der er designet til at infiltrere og gøre noget på din computer uden at du er klar over det. Når malware kommer ind i registreringsdatabasen, det får computeren til at køre sin programmering , hver gang du starter systemet op . Malware ofte efterligner legitim programmering og forsøger at kapre din browser , når du surfer på internettet. Brug af Windows gendannelsespunkt , tilgængelig på Windows XP og nyere operativsystemer , kan du rulle tilbage dit system til at fjerne disse poster i registreringsdatabasen. Dette vil lukke malware, der er på dit system og forhindre den i at køre sin programmering på din computer. Hvad du har brug
    Computer kører Windows XP, Vista eller Windows 7
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik på "Start" menu-knappen i nederste venstre hjørne af skrivebordet . Når menuen Start åbner , skal du vælge "Control Panel" fra valgmulighederne præsenteret på højre side af menuen Start .
    2

    Dobbeltklik på " Backup og Restore Center" ikonet. Dette bør være i den første række af ikoner i Kontrolpanel. Dette vil åbne op for Backup og gendannelsescenter. Igen , vil denne indstilling kun være tilgængelige i Windows XP, Vista eller Windows 7 operativsystemer. Den er ikke tilgængelig på forudgående versioner såsom Windows 98 .
    3

    Klik på det link der hedder " Reparer Windows ved hjælp af Systemgendannelse " findes under Opgaver notering på venstre side af Backup og Restore center-vinduet . På dette tidspunkt , vil computeren meddele Dem, at Windows skal bruge din tilladelse for at fortsætte. Når denne prompt kommer op, skal du klikke på knappen "Fortsæt" . Dette vil åbne vinduet Systemgendannelse .
    4

    Klik på muligheden for at vælge et andet system gendannelsespunkt , snarere end at gå med den sidste én tilgængelig . Klik derefter på den næste knap. Du vil ønske at vælge et gendannelsespunkt , der ligger forud mistænkelig malware aktivitet, som du har bemærket på din computer. Husk, at alle programmer , der er installeret siden datoen for gendannelsespunkt , du vælger , vil blive fjernet i løbet af denne proces. De vil ikke blive slettet, men afinstalleres fra systemet registreringsdatabasen , som sandsynligvis vil få dem til ikke at fungere korrekt. Disse programmer , som du ønsker at beholde , vil skal geninstalleres bagefter. Når du har valgt dit gendannelsespunkt , ramte knappen "Næste" igen.
    5.

    Bekræft dit system gendannelsespunkt valg, og klik på knappen "Udfør" . Som bemærket i denne dialogvindue , når systemet er blevet rullet tilbage til denne gendannelsespunkt , vil den automatisk blive genstartet . Det er derfor vigtigt , at du har alle andre programmer er lukket på dette tidspunkt . Når dit system genstarter , bør malware ikke længere påvirker din computer. Hvis andre problemer er skabt af gendannelsen , kan du gå tilbage til Sikkerhedskopi-og gendannelsescenter og fortryde de ændringer , der blev foretaget . Dette kan dog kun ske , før en anden gendannelsespunkt er oprettet, så hvis der er problemer , ikke forsinker .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en computer med et Windows 7 Disk 
    ·Sådan Slet Messenger Service Advarsler 
    ·Sådan Tilsidesætte et password på Latitude C610 
    ·Sådan gendannes enkelte filer fra NTFS Clone 
    ·Sådan installeres Python på Cygwin 
    ·Sådan ændres Standard Mappeikoner 
    ·Sådan opdatere driveren til Acer OrbiCam 
    ·Sådan gendanne min computer tilbage til Day One 
    ·MCSA Certificering Krav 
    ·Hvordan læser jeg en NCO Filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Screensaver Tid i Vista 
    ·Hvordan kan jeg Skriv i Farsi 
    ·Sådan aktiveres en FTP-server i Windows XP 
    ·Sådan opdaterer Windows XP Uden Product Activation 
    ·Sådan Unzip et GZ fil i Linux 
    ·Ubuntu Live CD ikke starte 
    ·Sådan får System Dump Fra Android 
    ·Sådan udskrives til en Remote Printer Med Wi -Fi 
    ·Sådan Genstart en Macintosh bærbar 
    ·De bedste måder at dual boot Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com