| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan foretages fejlfinding af Windows Exchange Server
    Windows Exchange Server software suite er udviklet og understøttet af Microsoft. Microsoft Exchange , til at hente , administrere og organisere e-mail , skal du kontakte data og kalendere på en server netværk. Den Windows-baserede Exchange-server er også ofte brugt til mobile data, såsom e-mail på en smartphone. Indimellem kan fejl opstå , når man arbejder inden for Exchange rammer. Lær hvordan du foretager fejlfinding af Windows Exchange Server-netværk til at identificere problemer og genoprette din Exchange-server funktionalitet. Instruktioner
    1

    Genstart computeren eller mobile enhed, som du forsøger at få adgang til Microsoft Exchange-server . Indimellem kan problemet være på grund af software eller hardware problemer, der afbryder dataoverførsel mellem enheden og serveren. Disse spørgsmål kan ofte nemt løses ved at lukke hardwaren og genstartet operativsystemet. På en computer , skal du klikke på "Start" menuen og vælge " Shutdown " eller " Genstart ". På en mobil enhed , skal du trykke og holde afbryderknappen , eller kontakte producenten manual.
    2

    Launch Internet Explorer. Besøg Microsoft Exchange support hjemmeside. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link. Læs listen over " Top Issues " udgivet på toppen af websiden . Denne liste kataloger alle aktuelle emner og problemer, der kan opleves af Exchange-brugere , samt løsninger til fejl. Kontroller også, at alle Exchange patches og opgraderinger er blevet installeret på serveren. Hvis du er en forretningsmand forsøger at få adgang til din virksomheds Exchange -server, du typisk ikke ville have tilladelse til at installere opgraderinger. Kontakt din virksomheds it-afdeling for at få hjælp i at holde dine Exchange produkter synkroniseret med de nyeste Microsoft Exchange opgraderinger.
    3

    Hent den officielle " Microsoft Exchange Fejlfindingsassistent . " Dette program er udviklet og hostet af Microsoft specifikt at lokalisere kritiske problemer på en Exchange -server og guide dig gennem fastsættelse af problemet . Besøg Microsoft Exchange Fejlfindingsassistent hjemmeside og klik på knappen "Download" . Se afsnittet Ressourcer for et link .
    4

    klikke på "Gem " i dialogboksen, der popper op i Internet Explorer- browser. Vent til download til slut , før du lukker browseren. Afhængig af hastigheden på din internetforbindelse , kan dette tage flere minutter.
    5

    Dobbeltklik på "Microsoft Exchange Fejlfindingsassistent " ikonet på computerens skrivebord for at starte den automatiske installationen. En installationsguide vises for at guide dig gennem processen. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.
    6

    Åbn " Microsoft Exchange Fejlfindingsassistent " ved at klikke på " Start" -menuen og vælge programmet fra pop- up -menuen. Kør Fejlfindingsassistent og vent til det at generere en rapport om status for din Exchange -server. Den assisterende scanner både den lokale maskine og serveren til at bestemme, hvor eventuelle problemer kan eksistere . Hvis det identificerer et problem, vil assistenten giver dig en rapport om, hvordan man med succes løse problemet og løse problemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles en Windows 98 Password 
    ·Hvordan slår jeg edb-programmer, jeg ikke behøver at …
    ·Hvordan udskydes tangentrespons 
    ·Sådan Se Afventer Windows Installer Installationer 
    ·Sådan Set Up Hjem mapper i Windows 2007 
    ·Sådan Genstart en computer til at frigive markøren 
    ·Sådan Clear Free Space Det slipper af billeder 
    ·Sådan Fix Fejl 1604 på Windows Når Gendannelse 
    ·Sådan at forstørre Print på en computerskærm 
    ·Sådan Turn Off the F -Lock på en Gateway Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en Force Exchange SMTP Connector 
    ·Sådan Slet beskedikoner i Vista 
    ·Vil 4Gb gør en forskel i en Mac Book 
    ·Sådan besejre Advarselsbip på en bærbar 
    ·Sådan Print iCal-kalender sider som et Planner 
    ·Sådan spiller en dvd i Windows 7 
    ·Hver gang jeg lukke min Word 2007 Program det opstår e…
    ·Windows 7 Ultimate Avancerede funktioner 
    ·Sådan Fix XP Login 
    ·Sådan Stream Aktiekurser på en Mac Desktop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com