| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man laver en PC køre som en Mac
    Microsoft Windows-operativsystemet er en af ​​de mest udbredte operativsystemer. Mens mange enkeltpersoner vælger at bruge Windows OS til utilitaristiske og software kompatibilitetsproblemer , er disse samme personer tider tiltrukket æstetik af Mac-operativsystemet . Sådanne personer har to valg : De kan installere Windows på en Mac og køre dual -operativsystemer, eller de kan gøre deres PC udseende og funktion som en Mac. Lær at lave en pc køre som en Mac til at få de utilitaristiske fordelene ved Windows med den smarte grænseflade Mac. Instruktioner
    1

    Backup kritiske filer og data på din harddisk , før du forsøger nogen ændringer på pc'ens operativsystem . Du kan bruge blanke cd'er /dvd'er , en ekstern harddisk eller en online -baseret backup service såsom Mozy.com . Proaktive backups er afgørende for at undgå at miste vigtige data , hvis dit system ændringer går skævt, og din pc går ned.
    2

    Installer en Mac skind program. Dette vil tillade dig at tilføje grundlæggende Mac -baserede grafiske elementer til din Windows PC interface . En af de mest populære Mac- skind programmer StyleXP (link i afsnittet Ressourcer ) . Download programmet filen og dobbeltklik på den for at installere . Afhængig af din internetforbindelse, kan download-processen tage flere minutter.
    3

    Vælg Mac-operativsystemet stil, som du ønsker at genskabe på din pc. De to store Mac-operativsystemet stilarter er Panther (Mac OSX 10.3) og Tiger (Mac OSX 10.4) . Hent den relevante Mac skin (link i Resources afsnit).
    4

    Klik på " Start" menu-knappen i nederste venstre hjørne af din pc-skærm , og vælg " Denne Computer". Åbn C: \\ \\ drev og navigere til WINDOWS \\ Resources \\ Themes . Træk zip-filen til Mac skin , du hentede i trin 3 i mappen Temaer .
    5.

    Launch StyleXP ved at dobbeltklikke på dens ikon. StyleXP registrerer automatisk skin du lige er placeret i mappen Temaer , og vil give dig mulighed for at aktivere den. Bekræfte tilføjelsen af huden . Ændringen vil finde sted umiddelbart , og alle dine vinduer vil se ud som Mac vinduer (herunder en tilbageførsel på knappen retningslinjer , og tilføjelsen af de ikoniske rød-gul - grønne knapper i hjørnet af vinduet) . Det vil også ændre dine baggrunde og andre operativsystemer elementer.
    6

    Installer en Mac dock til at simulere række af programmer, der vises i bunden af ​​Mac-operativsystemet . Flere programmer kan emulere Mac dock på en pc , selvom ObjectDock er det eneste gratis program til at gøre det (link i afsnittet Ressourcer ) . Hent installationsfilen og installere den. En dock vises nu nederst på din pc-skærm og vil handle ligesom Mac dock funktioner.
    7

    trække programmer og mapper til din nye dock til at tilføje deres genveje til dokken . < Br >
    8

    ændre din standard ikoner til Mac - stil ikoner. Hent en gratis pakke med Mac ikoner ( linket i Resources afsnit). Højreklik et program , en fil eller system, ikon, du vil redigere, og vælg "Egenskaber" fra pop- up -menuen. Klik på " Skift ikon ", og vælg en af ​​de ikoner, du lige har downloadet . Klik på "OK" og filens ikon vil nu se ud som sin Mac modstykke.
    9.

    Husk, at din pc kan se og køre som en Mac , men det er stadig kører Windows-operativsystemet . Sørg for at sikkerhedskopiere dine data kontinuerligt og holde din anti-virus og firewall sikkerhedsfunktioner kører .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes NTFS Partition Information 
    ·Sådan tilføjes Bluetooth serielle porte 
    ·Sådan pakkes Fra en Screen Saver 
    ·Hvilken størrelse vindue skodder til installation 
    ·Sådan installeres DOS drivere til Realtek 
    ·Sådan får fuld visning af et foto i Paint 
    ·Sådan deaktiveres et Tastatur Mus 
    ·Sådan aktiveres Server 2003 klientadgangslicenser via …
    ·Sådan Find Desktop Wallpaper 
    ·Sådan får du adgang Remote Domain 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres OEM Retail version af Windows XP 
    ·Sådan Find den WWPN 
    ·Sådan gendannes EXT3 File System 
    ·Sådan installeres opdateringer til Windows Vista XP ti…
    ·Sådan Indtast et kodeord til en beskyttet konto på Wi…
    ·Sådan Work OpenGL i Windows XP 
    ·Hvordan at reparere Windows Vista Dll Fejl 
    ·Sådan Gør Windows Vista Boot fra en USB 
    ·Sådan installeres Windows XP Home på din HP 1150 
    ·Sådan kører VMWare i Windows PE 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com