| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges Genoprettelseskonsol
    Genoprettelseskonsol er en måde at reparere og hente filer på din Windows XP -system , når ingen af ​​de andre standard metoder til opstart vil arbejde. Selvom bruge Genoprettelseskonsol kan være en smule kompliceret og er typisk reserveret til netværks-og maskine administratorer , nogle gange er det den eneste måde at omkonfigurere computeren til at køre. Du bliver nødt til at have en Windows XP Installation disk og kender de grundlæggende regler og kommandoer , der styrer Genoprettelseskonsol for at kunne bruge det. Ting du skal
    Windows XP boot disk
    Administrative rettigheder
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sørg for, at du har administratorrettigheder på maskinen din forsøger at reparere . Når du har startet computeren ved hjælp af start up disk, du vil blive bedt om at logge ind på din valgte installationen med det administrative adgangskode.
    2

    Find din Windows XP-cd- rom'en. Hvis du ikke kan finde det, du har brug for at oprette en kopi af en Windows XP Installation disk ved at downloade den fra Microsofts hjemmeside (se Resources nedenfor).
    3

    Indsæt Windows Installation disk i cd -rom-drevet og genstart computeren . Hold tasten nede konfiguration eller vælge den indstilling , der tillader dig at starte fra drevet - du bør blive bedt om at gøre det - . Og vælg "R" for Genoprettelseskonsol
    4

    Vælg en installation til at reparere , hvis du kører en dual- boot-system (såsom Linux og Windows ), og indtaste adgangskoden til det pågældende anlæg.
    5.

    Arbejde med standard miljøregler Genoprettelseskonsol eller type " sæt" at ændre dem. Som standard reglerne er som følger: AllowAllPaths = FALSE : Dette betyder, at du ikke kan få adgang mapper, der hører til en anden installation end den, som man er workingAllowRemovableMedia = FALSE : vil du ikke være i stand til at bruge flytbare medier for kopierede filesAllowWildCards = false : "slet " og " copy" kan ikke bruges sammen med snor tegn til at arbejde med flere filer via en commandNoCopyPrompt = FALSE: Genoprettelseskonsol vil altid spørge dig, før at tillade dig at overskrive filerne
    6

    Reparation din computer system bruger Recovery Console enorme liste over kommandoer , en liste over , som kan findes på Microsofts supportwebsted (se Resources nedenfor). Du kan også se en liste over kommandoer ved at skrive " Genoprettelseskonsol kommandoer " på kommandolinjen og trykke "Enter". Få vist oplysninger om en bestemt kommando ved at skrive sit navn på kommandolinjen .
    7

    Brug nogle af de mest almindelige kommandoer til at begynde at løse problemer . Vide , for eksempel, at bootcfg kommandoen tillader dig at konfigurere boot og gendannelse er yderst hjælpsomme. Ligeledes kende ATTRIB kommandoen tillader dig at ændre filnavne parametre, og cd-og CHDIR hjælper dig med at skifte mellem mapper er en god start til at diagnosticere problemer.
    8

    Exit Genoprettelseskonsol , når du har løst problemet . Blot skrive "exit " på kommandolinjen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Windows 7 Firewall & Comodo på samme tid…
    ·Sådan fjernes Rundll32 EXE 
    ·Sådan deaktiveres Quick Start i en HP Pavilion 
    ·Sådan fjerner Private Security fra en mappe 
    ·Sådan forhindres AutoPlay 
    ·Sådan omformatere en eMachine T3624 Computer 
    ·Sådan Set Up en Linksys Network Adapter 
    ·Sådan Planlæg en computeren til at genstarte Itself 
    ·Sådan Opdater driverne på en Compaq Presario S6000V 
    ·Sådan Set Up Remote Assistance Gennem en offentlig ISP…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Windows Startup Services 
    ·Sådan Konverter DBS til XFDL 
    ·Hvordan kan jeg få et brugernavn og password på en iM…
    ·Sådan Wake Up en Compaq bærbar computer , der vil Sle…
    ·Sådan opdaterer Microsoft Forefront Client Security 
    ·HP Keyboard Tricks 
    ·Sådan Tilpas Font Menu i Microsoft Word 
    ·Sådan Format Windows XP fra kommandoprompten 
    ·Sådan Set Up Your Computer for flerbrugere 
    ·Hvordan at reparere en manglende dll fil i Windows XP P…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com