| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges Microsoft Virtual PC
    Der er mange forskellige operativsystemer , og nogle gange ønsker vi , at vi kunne prøve dem alle . Dog ville gøre dette normalt kræver flere edb-systemer til at installere dem. Heldigvis er teknologien hastig forandring , og vi har nu måder at teste ud operativsystemer uden at forårsage varige virkninger . Microsoft Virtual PC er en smart program, der giver dig mulighed for at bruge flere operativsystemer på én computer system. Din primære computers operativsystem kan trygt ophold i orden. Med et par tips, vil du lære at bruge Microsoft Virtual PC. Ting du skal
    Operativsystem cd'er
    Vis Flere Instruktioner
    1

    besøge Microsofts Virtual PC hjemmeside og hente det gratis program . Minimumskravene til en computer til at køre programmet vil blive noteret på hjemmesiden. Vis denne først, før du foretager ændringer til din computer system. Med Virtual PC , vil du være i stand til nemt at oprette flere virtuelle maskiner på computerens skrivebord. Dette vil give dig den bedste måde at teste downloades programmer uden at foretage varige ændringer til din eksisterende computer system. Softwaretestere vil nyde at bruge Microsoft Virtual PC udelukkende til dette formål.
    2

    Følg vejledningen på skærmen retninger efter installation af Microsoft Virtual PC program. Det bør bede dig om at oprette en virtuel maskine i begyndelsen fase. Hvis en eller anden grund er det ikke , skal du vælge "Ny" knappen og begynde at oprette en alligevel . Ved afslutningen af ​​denne proces , bør du have en nyoprettet virtuel maskine, som at installere et program eller et helt nyt styresystem.
    3

    Opret et bestemt navn for installeret den nyligt virtuel maskine . Dette vil give dig mulighed for nemt at identificere det. Hvis du installerer flere virtuelle maskiner med forskellige operativsystemer , og vælg derefter et navn baseret på dette. Du vil være i stand til hurtigt at skifte mellem hver ene uden at skulle spille en gætteleg . Sørg for at du har mere end nok computerens hukommelse og harddisk plads til at håndtere flere virtuelle maskiner. Hvis din hukommelse er lav, så vil du have store problemer kører dette program med succes.
    4

    Vælg mængden af ​​computerens hukommelse , du vil have din virtuelle maskine til at besidde . Prøv ikke at vælge en hukommelse option større end den fysiske et installeret på din computer. Du skal nok til at arbejde med programmer , men husk, at din rigtige computer operativsystem stadig kører . Overbelastning din computer kan placere den på en høj risiko for at styrte ned .
    5.

    Beslut om destination for din virtuelle harddisk plads . Normalt vil standardplaceringen arbejde ud fint. Vælg " En ny virtuel harddisk" mulighed for at indstille denne funktion op . For at holde alt fungerer gnidningsløst , overveje rationering ud 1 gigabyte plads på harddisken . Dette vil give dig en rigelig mængde af lagerplads til at gemme og installere programmer.
    6

    gennemføre hele processen ved at følge opsætningsguiden. Du vil være i stand til at se din helt nye Virtual PC ikon og har adgang til det, når du har brug for . Klik på "Start " knappen, og det vil bede dig om at installere operativsystemet cd. Efter at have afsluttet denne proces , vil du blive bedt om at genstarte din virtuelle computer system. Når du er klar , så vil du blive i stand til at gennemse denne Virtual PC .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Page Files 
    ·Sådan beskytter en mappe på din computer 
    ·Hvordan laver Startdisk 
    ·Sådan Slet Dupliker sange på min iPod 
    ·Sådan Reparation Advpack.dll 
    ·Sådan fjernes og geninstalleres NetMeeting 
    ·Sådan deaktiveres tasten Num Lock 
    ·Sådan tilføjes en Over -the -Air TV til Windows Media…
    ·Sådan Fix en Boot Manager 
    ·Microsoft Unix Tools for Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Input kinesisk i engelsk version af Windows XP 
    ·Sådan Upload en fil med JSF 
    ·Sådan formateres en Vista Hard Disk 
    ·Sådan ændres en Homepath 
    ·Sådan installeres Mangler DLL filer 
    ·Sådan installeres Mac Leopard OS X på VirtualBox 
    ·Sådan opgraderer en Centrino Processor 
    ·Sådan Set Startup Programs 
    ·Vista Home Premium 64 Bit Systemkrav 
    ·Sådan Del Media Player i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com